Cautare

7686 de rezultate pentru "piata obor" (2.99 secunde)
Sunt vizate lucrari la spatii verzi, parcuri, cartiere, strazi, alei, cai de acces, cimitire, piete, obor, platformele de precolectare a gunoiului menajer.Printre activitatile programate se numara indepartarea vegetatiei uscate si a gunoaielor de pe domeniul public, insamantarea de gazon, plantarea de puieti si plante multianuale.
Tot in categoria exceptii au fost incluse terenuri adiacente unor bunuri proprietate publica a municipiului Botosani sau unor bunuri de interes public (spatii comerciale de langa piete, obor, parcuri, gradini, zone de agrement, stadioane), suprafete ocupate de constructii situate adiacent unor constructii aflate in proprietatea altei persoane decat solicitantul, pasuni, terenuri aflate in litigiu, cele revendicate in baza legislatiei reparatorii sau cele pentru care pretul de vanzare stabilit in urma negocierii este mai mic decat valoarea ce s-ar obtine prin concesiune pe o perioada de 25 de ani.
Ieri, langa Obor, m-a oprit pe trotuar o doamna care aproape tipa la mine. V-am vazut, mi-a zis, ca aveti curaj.
Echipele Enel Distributie Muntenia au reusit, duminica, in jurul orei 14.00, sa finalizeze lucrarile de repararea a cablului de inalta tensiune, ce leaga statiile electrice Fundeni si Obor.
Complexul "Moara lui Assan" este proprietate privata, fiind detinut de o firma care se ocupa de dezvoltari imobiliare, un offshore cipriot care a negociat proiecte imobiliare in zona Obor cu marii retaileri.
Gasesti hainele de la Bigotti la parterul magazinului Obor. Fabrica Zefirul - soseaua Iancului. La aceasta fabrica se produc haine pentru Naf Naf si alte nume de fite.
De asemenea, obiectele create de atelierul de marochinarie Canigi Prod le gasiti si in magazinele Obor, Victoria, dar si altele.
Corturile vor fi instalate in pietele Romana, Victoriei, Roma, Titan, Obor, Dristor si Crangasi, in parcurile Carol si Herastrau (la intrarea Charles de Gaulle), la Gara de Nord, la Facultatea de Arhitectura, pe strada 11 Iunie si in fata Spitalului Coltea.
De asemenea, in data de 7 februarie, pe rutele Braila - Galati, Faurei - Galati, Faurei - Buzau, Drobeta Turnu Severin - Orsova, Bucuresti Obor - Fetesti si retur, de la Bucuresti Nord catre Slobozia, Buzau, Craiova si retur, unele trenuri Regio nu vor circula, acestea fiind anuntate la nivel local in statiile de plecare/sosire.
Sambata, 1 aprilie, Nico, indragita interpreta, a venit la Farmacia CATENA din Veranda Mall (Strada Ziduri Mosi 23, zona Obor) cu cele mai noi cantece, cu CD-uri (Motive) si cu autografe, dar si cu o mulțime de alte surprize din partea CATENA.
Amplasamentul propus este la iesirea din pasajul Bucur Obor inspre b-dul Ferdinand I; - Bd. Doamna Ghica - str. Dimitrie Grozdea.
- infiintare baie comunala in cartierele Obor si Livada. Alta Minciuna. Din totalul proiectelor prevazute in asa zisa Strategie de dezvoltare durabila a mun.
Astfel, soseaua Mihai Bravu, pe sensul de mers de la Bulevardul Ferdinand I spre Pasajul Obor, este al doilea tronson care va fi eliberat in totalitate de autovehicule si apoi spalat (trotuar, rigola si stalpii regiilor furnizoare de utilitati).
Bucur Obor si Lizeanu, profitand de neatentia unei femei de 36 de ani, i-a sustras din buzunarul de la haina un telefon mobil, in valoare de aproximativ 450 lei.
Colentina dinspre Bucur Obor catre str. Doamna Ghica, iar dupa ce a trecut de imobilul cu nr. 37, a surprins si accidentat grav pe B.
Un dulap a cazut peste un copil de 6 ani, vineri dupa-amiaza, in Magazinul Bucur Obor din Capitala. Martorii au sunat imediat la 112, iar o ambulanta s-a deplasat de urgenta la fata locului.
La data de 28 decembrie 2010, in jurul orei 14.50, politisti din cadrul Serviciului de Politie Metrou l-au depistat in statia Obor, pe T.
In locuinta acestora, din zona Bucur-Obor din Capitala, unde a fost ucis barbatul, se afla si copilul acestora in varsta de patru ani.
La data de 21 ianuarie 2010, ora 01.05, lucratori din cadrul Sectiei 9 Polirie l-au depistat pe B-dul Garii Obor, sector 2, pe Z.
Mariana de 23 de ani, ambii din Bucuresti, stabilind in sarcina acestora faptul ca, la data de 14.03.2010, in jurul orei 13:30, in timp ce se aflau intr-un restaurant din zona Obor, profitand de neatentia unei femei, i-au sustras poseta in care se aflau acte si bani.
google-analytics.com