Cautare

18169 de rezultate pentru "noutati despre titularizare 2010 buzauhey1" (3.45 secunde)
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
Evenimentele din Romania despre care presa romana vorbeste ca despre o situatie asemanatoare celei ce a precedat revolutia din 1989, cand regimul Ceausescu a fost inlaturat de la putere, ingrijoreaza astazi intreaga Uniune Europeana.
Professional Consulting a organizat pe 2 si 3 aprilie, la hotelul Helin din Craiova, a VIII-a editie a Conferintei-seminar "Fiscalitatea in slujba contribuabilului", avand ca tema "Noutati vizand reglementarile contabile si fiscale, impozitul pe profit, TVA si impozitul pe veniturile nerezidentilor incepand cu 1 ianuarie 2011;
- Arata acest dialog de ajutor j - Deruleaza la urmatoarea postare din Noutati k - Deruleaza la postarea anterioara din Noutati p - Creeaza o postare noua l - Imi place / Nu-mi mai place postarea selectata c - Adauga un comentariu la postarea selectata s - Distribuie postarea selectata o - Deschide atasarea postarii selectate enter - Vezi mai mult din postarea selectata q - Cauta in contactele Messenger / - Cauta Facebook Messenger este una dintre cele mai populare aplicatii din toata lumea, fiind utilizata de peste 700 de milioane de persoane in fiecare luna.
Asadar, in magazinul AMAZING Jewelry din Promenada, vineri, 28 septembrie, incepand cu ora 16.00, au putut descoperi ultimele trenduri in materie de bijuterii pentru mirese, sa afle noutati despre make-up si hairstyling (Dana Visanescu a fost cea care s-a ocupat de fiecare femeie care a pasit pragul magazinului si i-a schimbat look-ul).
Ca noutati am adus carticele cu poemele scrise de mine, pe care le-am ilustrat tot eu, care costa 10 RON bucata (tiparite de mine). ... Am adus ca noutati tricouri din bumbac cu gluga (pentru barbati) - la 150 RON, ne-a spus Silviu Batariuc.
Agenda evenimentului 16:00 Bun venit 16:20 â€" 16:40 Ce stim astazi despre cancer?
Luni, omul de afaceri romano-israelian va organiza o conferinta de presa in care va oferi detalii despre achizitionarea postului de stiri si va participa la o emisiune speciala la Realitatea TV.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Citeste aici detalii despre procedura de insolventa a OTV http://www.mediafax.ro/cultura-media/otv-a-intrat-in-faliment-9454926. ... Diaconescu, printr-un asociat, a santajat un primar pentru 200 000 euro Dan Diaconescu si alti doi colaboratori ai sai au fost trimisi in 2010 in judecata de DNA pentru santaj.
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
"Am adus ca noutati: ... Ca noutati, printre pietrele pretioase la standul celor doi soti s-au numarat: jaspul rosu, labradoritul, onixul si aquamarinul.
"Am adus ca noutati: ... Tot ca noutati, la standul lui Emil Spiac puteai gasi: pandante din chiasolit, riolit, rodocrozit, agat cu geoda in interior, amoniti de la Nurnberg, pandante, inele si cercei cu diverse pietre.
Maxim Hiruta din Bistrita participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu multe noutati in domeniu.
Ca noutati, Karmen Vlad a adus la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie, de Martisor, pirita, spinel negru, pentru protectie, si pirita.
Am si inele, cercei, coliere. Acvamarinul, moldavitul, rubinul, safirul, tot ce este legat de labradorit, rubin inzoisit sunt noutati. Deosebite sunt toate pietrele.
dulceata de goji - la 40 RON, zacusca de ciuperci - 8 RON (acestea sunt noutati), magiun de Topoloveni - 15 RON, zacusca de vinete - 7 RON, dulceata de cirese, capsuni - la 22 RON, de catina, caise - la 25 RON, de topinambur - la 23 RON, de afine, mure - 30 RON, de salcam - 24 RON si de nuci - 50 RON.
google-analytics.com