Cautare

732 de rezultate pentru "muzeul de geologie" (2.98 secunde)
Joi, 12 februarie 2015, in cadrul Muzeului Municipal Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei de sculptura Dagaro-Restituiri, expozitie gazduita in perioada februarie-martie. Dagaro este numele de artist al autorului lucrarilor - David Buzgar, un roman nascut la Sibiu, educat la Timisoara, emigrat in lumea larga si stabilit in Baleare.
Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi a luat fiinta in anul 1950. Intre 1968 - 1987 a functionat ca sectie de istorie si arheologie a Muzeului Judetean Ialomita, iar din 1987 este muzeu judetean de sine statator. Cladirea muzeului este monument de arhitectura de la sfarsitul secolului al XIX-lea.
Pe Facebook a aparut o stire despre o veche cladire din Calarasi - Turnul de Apa. ... Cu atat mai mult frapeaza indiferenta celor care conduc Muzeul Municipal Calarasi fata de acest vestigiu important de istorie urbana, ramas ca prin miracol nedemolat.
Muzeul Pompierilor calaraseni - posibila sectie a MCM! O sugestie pentru Muzeul Municipal Calarasi: ... Concret, este vorba despre Foisorul de Foc / Cazarma Pompierilor - construita in anul 1897, in prezent Arhivele Nationale ale Romaniei - Directia Calarasi (foto).
Clipul e perfect pentru Romania de azi: plin de sabloane, cu intentii clare de manipulare si cu adevaruri spuse doar pe sfert. Poate ca filonul anti-comunist nu a fost exploatat suficient, insa clipul depaseste orice record in materie de tampenii debitate.
Observator de Calarasi informeaza: La Muzeul Dunarii de Jos puteti intalni ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA In perioada 20 martie - 10 mai 2017, publicul calarasean poate viziona expozitia de replici de dinozauri intitulata ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA.
REACTUAL - Un nou proiect ce ia nastere in Calarasi in 2017 - 22 aprilie la ora 11.00, la Muzeul Municipal Calarasi REACTUAL este numele unui proiect artistic ce ia nastere in Calarasi in 2017.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
Evenimentul cultural OVIDIUS - 2.000 de ani de la moartea autorului Ponticelor. ... Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale.
Festivalul Cerbul de Aur, expozitii si colocvii, intre primele proiectele aprobate pentru Centenar Festivalul Cerbul de Aur, expozitii si colocvii se numara intre primele 43 de proiecte aprobate vineri de Comitetul Interministerial pentru Centenar.
La Muzeul Dunarii de Jos, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Calarasi, a avut loc sambata, 14 aprilie 2018, deschiderea Salonului de primavara. Evenimentul a avut loc la sediul Muzeul Dunarii de Jos din strada Progresului, nr.
La Muzeul Dunarii de Jos, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Calarasi, a avut loc sambata, 14 aprilie 2018, deschiderea Salonului de primavara. Evenimentul a avut loc la sediul Muzeul Dunarii de Jos din strada Progresului, nr.
Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti si-a deschis portile vineri, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, un muzeu temporar care gazduieste opere de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii artistice de tip performance.
Silviu Ioan Soare, artist plastic si profesor de arte plastice, si Amelia Dinca, profesor curator de expozitii si critic de arta, doi oameni care sustin arta in Calarasi, sunt implicati in organizarea de expozitii.
Observator de Calarasi: Expozitia RomanIA, vernisata la Muzeul Dunarii de Jos Calarasi (Autoare: Georgiana Serban) La Muzeul Dunarii de Jos Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei RomanIA. ... In anul 2013, comunitatea La Blouse Roumaine a propus ca ia sa devina brand de tara.
Muzeul Dunarii de Jos organizeaza vineri, 16 noiembrie, vernisajul expozitiei de arta plastica "Simboluri ale Marii Uniri", ce va avea loc la sediul institutiei din str.
Am descoperit pe Facebook o imagine frumoasa a Calarasiului de alatadata. Este de fapt o pictura a unor vapoare in port. Pictura este realizata in anul 1903 de Tache Papandriafil, un ulei pe carton 32x48 cm, vanduta la Artmax cu 750 de euro.
Muzeul Municipal Calarasi impreuna cu Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu va invita sambata, 13 aprilie la ora 11.00, la Muzeul Municipal, str. ... Pentru calaraseni Mihaela Ioana este Mihaela Manea de la blocul de langa Palat.
Recent, a avut loc vernisajul expozitiei de arta Anuala de Arta Religioasa - 2019, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gustie, chiar in DUminica Floriilor. ... Diversitatea tehnicilor si a materialelor in care au lucrat artisti este, si de asta data, impresionanta.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa organizeaza joi, 27 februarie 2020 de la ora 18:30 la vernisajul expoziției temporare de fotografie #4Rusia - file din natura, organizata in colaborare cu Societatea Geografica Rusa (Russian Geographical Society), Centrul Rus de Stiinta si Cultura si Ambasada Rusiei in Romania.
google-analytics.com