Cautare

67307 de rezultate pentru "minunea de la comana cum a transformat inginerul gelu palamaru mlastina neajlovului in cel mai frumos centru turistic din judetul giurgiu" (7.03 secunde)
Google il sarbatoreste intr-un mod inedit pe inventatorul fermoarului modern Cei care vor cauta ceva pe Google astazi vor vedea motorul de cautare deschizandu-se precum un fermoar fiindca Google sarbatoreste astazi 132 de ani de la nasterea inginerului suedez Gideon Sundback.
Brasov este cel mai avantajos oras din Romania, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro. Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
Romania intra in Uniunea Europeana intr-o perioada poate mai importanta decat ultimii 18 ani. Daca vom compara situatia Europei si Uniunii Sovietice din ianuarie 1989 cu situatia din ianuarie 2007, vom vedea cu usurinta ca avem nevoie de sute de pagini.
Cu un om frumos. ... Cu un om care a furat flota, un om mincinos, un om care ne-a facut puturosi, lenesi. Adriaaan Nastaseeeee presedinte la 28 noiembrie ", astfel a fost prezentat candidatul PSD^PUR la Presedentia Romaniei de Constantin Contac, liderul judetean al partidului de guvernamint.
Alianta "Dreptate si Adevar" Gorj tremura din toate incheieturile, liderii locali ai PNL si PD sicanandu-se si amenintandu-se cu orice prilej, ultima bomba fiind lansata pe piata de Dan Morega, liderul PNL Gorj, care a spus ca va dispune controale in urma carora sa fie inlocuiti pedistii cu functii de conducere.
Oameni & Fapte - 21 Iunie 2018 - Este cea de-a 172-a zi a lui 2018. Au ramas 193 de zile pana la sfarsitul anului. Soarele a rasarit la ora 5:29 si va apune la ora 21:18.
Astra Giurgiu a castigat Finala Cupei Romaniei in fata Stelei, la penalty-uri, scor 4-2 (0-0 dupa 120 de minute). Elevii lui Daniel Isaila au cucerit astfel primul trofeu al sezonului si vor juca Supercupa Romaniei tot impotriva Stelei, care a castigat titlul de campioana.
Miniguvern pentru Elena Udrea Ca sa coordoneze strategia de turism, Boc a pus-o sefa peste 4 ministri. Elena Udrea este noua sefa a ministrilor Boagiu, Funeriu, Cseke si Borbely.
Cornelia DRAGHICI publica pe e-politic.ro articolul "ACD si PSD ar putea impinge PDL la periferia esichierului politic", pe care il puteti citi in continuare. 'Incercarea de eliminare a PDL de pe scena politica a inceput in forta chiar in primele zile ale acestui an.
Sfarsitul saptamanii trecute a fost unul marcat de schimbari importante pe scena politica romaneasca. Daca Partidul Democrat s-a hotarat sa se transforme intr-un partid de centru-dreapta, Partidul Umanist din Romania si-a schimbat "palaria", luand o alta denumire, si anume Partidul Conservator (PC).
Un cronicar al vechiului oras Calarasi, Stelica Aragea, a comparat parcul si Palatul Prefecturii din Calarasi, cu gradinile si palatul Versailles. Stelica Aragea zice ca in copilarie, Palatul si gradina din centrul orasului Calarasi pareau a fi un fel de Versailles.
S-a terminat criza determinata de plecarea PC-ului, ne spun guvernantii.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
Soseaua de Coasta, drumul de vis construit pe bani europeni intre Mamaia si Constanta. Primii 3 km costa 10 milioane de euro Ceea ce parea doar un vis frumos va prinde contur la malul marii.
Peste 200 hectare de soia modificata genetic (MG) au fost descoperite la numai 9 kilometri de limita Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, in zona Grindului Chituc.
La data de 22.04.2011, in jurul orei 00.50, agenti din cadrul Sectiei 22 Politie, l-au depistat, pe b-dul Ghencea, pe S.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat in aceasta luna 309 unitati locative finantate in cadrul Programului de constructii Locuinte pentru tineri.
Ce constantean nu a auzit macar o data de avocatul Sorin Calafus? ... Mai putini sunt insa cei care stiu ca avocatul despre care vorbim s-a lansat si in turism, ba chiar si-a inscris "brand-ul" in Buletinul Oficial de Proprietate Industriala - sectiunea marci cu numarul 9/2005.
google-analytics.com