Cautare

449 de rezultate pentru "meteo" (4.55 secunde)
Prognoza meteo pentru acest weekend Vremea de Florii 2018 nu va fi cea la care multi sperau, iar meteorologii spun ca ar trebui sa ne asteptam la precipitatii.
Progonza meteo pentru Vinerea Mare, 6 aprilie 2018 si de Paste. Iata care este prognoza meteorologilor pentru: 7 aprilie, noaptea Invierii, prima zi de Paste 2018 - 8 aprilie 2018, si a doua zi - 9 aprilie 2018.
Meteorologii au emis PROGNOZA METEO In urmatoarea saptamana, temperaturile vor fi mai ridicate decat normalul acestei perioade. Meteorologii au anuntat ca in multe regiuni din tara temperaturile vor ajunge si la 25 de grade Celsius.
Minimele vor creste pana spre valori medii de 10 grade in 07 iulie, apoi, pana la sfarsitul intervalului variatiile nu vor fi notabile, urmand ca in perioada 08 -15 iulie media temperaturilor minime sa se mentina in jurul a 10 grade. (Sursa: meteo.ro)
Unde vor cadea ploi si ce temperaturi se vor inregistra Vremea se incalzeste, dar precipitatiile nu dispar asa usor din tara noastra, conform prognozei meteo pentru urmatoarele doua zile.
Omu chiar sub 3 grade Celsius, se arata in estimarea caracteristicilor meteo pentru luna septembrie. Potrivit specialistilor, de-a lungul timpului au existat si ani in care luna septembrie a fost una deosebit de calda.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo luna noiembrie 2018 Regimul pluviometric va fi in general deficitar pe intreg teritoriul Romaniei.
ANM a publicat pronoza meteo pentru luna februarie. Iata cum va fi vremea in a doua luna din 2019. Pronoza ANM pentru februarie Ultima luna calendaristica de iarna, februarie, pastreaza multe din caracteristicile lunii ianuarie.
ANM a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv pentru perioada 13-27 Mai 2019. Vremea se va incalzi in aproape toata tara, iar temperaturile vor ajunge la 25-26 de grade Celsius Celsius in unele zone, in prima saptamana a intervalului.
Prognoza meteo: Zile de foc in luna iulie. Unde se anunta canicula, cand loveste seceta si ce regiuni vor fi lovite de furtuni Adevarul informeaza ca luna lui Cuptor se anunta capricioasa in majoritatea regiunilor, cu canicula si furtuni violente.
Ionela Stanila prezinta detaliat, in ADEVARUL, prognoza meteo a Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM. Aflam astfel ca vin ploile, in unele zone vor fi chiar ploi devastatoare, si cat de frig se face.
Administratia Nationala de Meteorologie a comunicat prognoza meteo pentru luna Noiembrie 2019, iar vestea asteptata este ca vine iarna. Chiar daca acum ne putem bucura de vreme ceva mai frumoasa, aceasta va lasa in scurt timp locul frigului in majoritatea regiunilor tarii.
ANM a publicat prognoza meteo pentru perioada 9 martie 2020 - 6 aprilie 2020: Saptamana 09.03.2020 - 16.03.2020 Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta perioada in toate regiunile, cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in regiunile estice si sud-estice.
Fenomen meteo deosebit: Inversiune termica - cald la munte si ceata in restul tarii
O informare meteo de viscol si ninsori abundente a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) si este valabila pana luni dimineata.
Prognoza meteo pentru tara, sambata, 5 februarie 2022 Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Prognoza meteo actualizata. Meteorologii anunta temperaturi maxime de pana la 18 grade
Cod galben de viscol! Atentionare meteo pentru 24 de judete ale tarii
Cum va fi vremea de Florii si de Paste. Prognoza meteo pe urmatoarele doua saptamani
Fenomene meteo extreme in intreaga tara: Ploi torentiale, grindina, ninsore si frig
google-analytics.com