Cautare

407 de rezultate pentru "leucemie mieloida cronica" (3.31 secunde)
Ziarul Cronica Romana a fost lansat la 25 ianuarie 1993 cub conducerea directorului Horia Alexandrescu. Printre colaboratori se numara Nicolae Manolescu, Lucia Ivanescu, Corina Cretu sau Gabriela Popescu.
Cronica unei demisii... Ministrul Educatiei, Mircea Miclea, a anuntat ca isi da demisia de onoare a doua zi dupa aprobarea in sedinta de Guvern a proiectului de buget pentru 2006, nemultumit de fondurile alocate Educatiei.
Este inacceptabil ca Ministerul Culturii si Patrimoniului National sa intre in rezonanta cu un sistem de manipulare a opiniei publice care profita in exces de gravele probleme sociale existente la Rosia Montana si de lipsa cronica de informare a populatiei in privinta conditiilor necesare pentru o dezvoltare cu adevarat durabila.
- Ziarul Cronica Romana a fost lansat la 25 ianuarie 1993 sub conducerea directorului Horia Alexandrescu. Printre colaboratori se numara Nicolae Manolescu, Lucia Ivanescu, Corina Cretu sau Gabriela Popescu.
Potrivit celor mai recente statistici, una din patru persoane sufera, in Romania, de cel puțin o boala cronica sau de o problema de sanatate de lunga durata.
Sergiu Nicolaescu, care suferea de o afectiune digestiva cronica benigna, a fost operat pe 28 decembrie, pe cale laparoscopica, la Spitalul Elias, interventia chirurgicala fiind impusa de evolutia clinica.
Daca e vorba de o problema de natura cronica, greu de vindecat, va fi necesar sa-ti schimbi stilul de viata, in paralel cu tratamentul prescris de medic.
Actor in mai mult de 30 de lungmetraje si mai multe seriale tv, Artus de Penguern era realizator si tinea o cronica in cadrul unei emisiuni de televiziune.
Si sa va cautati de HIV, hepatita B, hepatita C, o radiografie pulmonara, in asa fel incat sa stiti ca nu aveti SIDA, nu aveti hepatita cronica cu virus hepatic B sau C sau tuberculoza.
TratamentSus Schizofrenia este o boala cronica ce necesita tratament de-a lungul intregii vieti, chiar daca pacientul se simte mai bine, iar simptomele nu sunt evidente.
In Statele Unite ale Americii apar in fiecare an mai mult de 1 milion de cazuri de salpingita cronica in decursul unui an;
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
Cancerul de colon poate sa apara pe o leziune preexistenta, pe un focar de iritatie cronica sau pe orice tumora benigna.
senzatii de greata, "arsura" sau "nod in stomac", diaree sau constipatie cronica, aerocolie( balonare), dureri abdominale vagi, difuze, lipsa poftei de mancare - Vertij, senzatie de "cap tulbure", ameteala - Dureri la nivelul pieptului ca o senzatie de greutate, apasare;
Oprescu a declarat ca in sistemul sanitar este "haos", referindu-se la legislatie, cozile de la farmacii sau "subfinantarea cronica".
Georg Kraus, in CRONICA TRANSILVANIEI: INTAMPLARI DIN PERIOADA 1618-1663 scrie: - In 1657, pe data de 2 februarie, au fost observate pe cer 3 stele de foc intr-un nor negru, luptandu-se una cu alta.
Recomandarile psihologilor Iata 12 recomandari ale acestui psiholog, publicate pe site-ul bazei aeriene Edwards din California, pentru a impiedica depresia obisnuita din perioada sarbatorilor sa se transforme intr-una cronica:
Antiinflamatoarele nesteroidiene (AINS) sunt folosite pentru a trata durerea acuta (pe termen scurt), cat si durerea cronica de spate, din zona gatului si durerea musculara.
- - amelioreaza tulburarile gastro-hepatice, ulcerele gastro-duodenale, gastritele hiperacide, hepatita cronica si virala, ciroza, ascita, bila lenesa, insuficienta hepatobiliara si litiaza biliara;
stimuleaza tranzitul intestinal, sunt benefice in constipatii ocazionale sau constipatie cronica, dar si in situatii de balonare, gaze, dureri abdominale.
google-analytics.com