Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (3.70 secunde)
Procurorii DIICOT l-au retinut joi, pentru 24 de ore, pe Vlad Duiculescu, cautat de aproape un an de FBI pentru accesarea neautorizata a unor baze de date apartinând eBay.
SERGIU CELIBIDACHE - LOGO GOOGLE la 100 de ani de la nasterea marelui dirijor roman, cetatean de onoare in Munchen SERGIU CELIBIDACHE este omagiat de Google, joi, 28 iunie, in ziua in care se implinesc 100 de ani de la nasterea cunoscutului si multi-premiatului dirijor si compozitor roman.
Google, logo special cu ocazia a 161 de ani de la publicarea Moby Dick Google si-a modificat, joi, logo-ul, afisand un doodle special, dedicat sarbatoririi a 161 de ani de la publicarea romanului Moby Dick, scris de Herman Melville.
• ROSALIND FRANKLIN, femeia care a descoperit structura ADN-ului, este celebrata, joi, printr-un Google Doodle aniversar.
Google Doodle dedicat anuntului NASA despre 7 exoplanete asemanatoare Pamantului Motorul de cautare Gooogle si-a schimbat, joi, logo-ul obisnuit, pe care l-a inlocuit cu un doodle - o animatie consacrata anuntului revolutionar facut miercuri de NASA referitor la descoperirea intr-un alt sistem solar a sapte planete asemanatoare Pamantului.
Joi, 22 august, la ora 19:00, Marius Manole reinventeaza emotia in "Marea iubire a lui Sebastian", alaturi de Rodica Mandache, Ana-Ioana Macaria si Istvan Teglas, spectacol ce va avea loc la Godot Cafe Teatru.
0727.703.703 | www.TeatrulElisabeta.ro | www.RestaurantElisabeta.ro Joi, 14 ianuarie, Ora 19:00 Un arhitect cu 3 logodnice stewardese, o menajera si un prieten de la tara dezlantuie o serie de situatii comice care te fac sa razi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei.
Iulia Albu va fi prezenta la Licitatia de Aur, Argint si Sidef organizata de Artmark joi, 21 aprilie, ora 19:30, la Palatul Cesianu-Racovita din str.
Ioana Pacula, Vladimir Gaitan, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Dinica - Joi, 17 mai, ora 08.30: ... Virgil Ogasanu, Valeria Ogasanu - Joi, 17 mai, ora 11.00: ... Eugenia Popovici, Mircea Bogdan, Marian Stanciu, Diana Lupescu - Joi, 17 mai, ora 13.00:
JOI, 10 IANUARIE 2013 Joi, vremea se va incalzi astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 5 grade in sudul Banatului, iar cele minime se vor situa, in general, intre -8 si 0 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
Incepand din seara zilei de joi, in sudul si sud-estul tarii vor fi precipitatii insemnate cantitativ, local peste 25 l/mp, predominant sub forma de ploaie in jumatatea de sud a Munteniei si in Dobrogea, mixte in primele ore si apoi ninsoare in sudul Banatului, Oltenia si nordul Munteniei.
Miercuri si joi sunt doua zile norocoase ce va scot din monotonia instalata in ultima vreme si va dau mare incredere in propriul destin. ... Joi cateva clipe de cumpana va strica starea de bine, dar o mare satisfactie va asteapta la finele saptamanii.
Conducatoarea auto care a impuscat, joi, un sofer in zona Pietei Dorobanti cu o arma neletala este cautata de politisti.
Meteorologii au emis Cod Galben pentru 26 de judete, pana joi Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, doua atentionari Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, vant puternic si grindina, valabile in 26 de judete.
Milionarul le-a cerut, joi, politistilor de la Sectia 10 din Capitala, sa-i aduca odraslele acasa, in urma deciziei obtinute in instanta. Silviu Prigoana (51 ani) a avut joi o zi plina.
El va invita joi, 16 iulie la restaurantul Royal Steak, din Piata Romana, nr. ... Asa ca va astept joi, 16 iulie, la restaurantul Royal Steak, din Piata Romana, nr.
BUCURESTI JOI. ... IN TARA Joi, vremea va deveni instabila in cea mai mare parte a tarii. Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin averse, ce vor avea si caracter torential, insotite de descarcari electrice si de intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie.
Cum va fi vremea MARTI, MIERCURI si JOI. ... BUCURESTI JOI, 16 MARTIE:
Fiti deosebit de politicosi si rabdatori cu membrii familei, mai ales luni si joi. ... Luni si joi ati putea gasi niste bani, dar ati putea pierde o suma frumusica din cauza neatentiei. ... Aveti reale surprize, mai ales luni si joi.
Muzeul Municipiului Bucuresti va invita sa participati la conferinta DESPRE RESTAURARE SI O POSIBILA REGENERARE URBANA A BUCURESTIULUI sustinuta de Dan Lacatus joi 7 decembrie 2017, ora 18:30, la Palatul Sutu.
google-analytics.com