Cautare

313 de rezultate pentru "inmormantarea tatalui elodiei" (3.03 secunde)
Praznicul Teofaniei depline Daca in Vechiul Testament se descopera doar persoana Tatalui, in cadrul evenimentului nou-testamentar al Botezului Domnului se reveleaza in chip desavarsit intreaga Sfanta Treime, in sensul in care glasul Tatalui marturiseste din cer filiatia Logosului Intrupat care se afla in apele Iordanului, iar Duhul Sfant este vazut deasupra Fiului, in chipul porumbelului.
Dupa ani si ani, i-am pus tatalui meu in sicriu, simbolic, toate obiectele pe care le folosea des sau le tinea cu drag asupra-si:
Convingerile tatalui meu m-au influentat, desigur, ducandu-ma in randurile tineretului de stanga, apoi ale partidului unic. Insa am beneficiat, din fericire, in ciuda existentei dificile a tatalui meu, de o buna crestere si am invatat carte.
Anuntul a fost facut cu ocazia parastasului de 6 luni al tatalui senatorului, preotul Dan Vulpescu.
„Ci tu cind te rogi intra in odaita ta, incuie-ti usa si roaga-te Tatalui tau care este ascuns si Tatal tau, care vede in ascuns, te va vedea“. ... „In casa Tatalui Meu, multe incaperi sint“.
„Ci tu cind te rogi intra in odaita ta, incuie-ti usa si roaga-te Tatalui tau care este ascuns si Tatal tau, care vede in ascuns, te va vedea“. ... „In casa Tatalui Meu, multe incaperi sint“.
Din acest motiv, cei doi s-au luat la cearta, iar odata ajunsi acasa tanarul s-a napustit asupra tatalui sau, caruia i-a taiat gatul cu o drujba, barbatul fiind decapitat.
la un antrenament recent, probabil la prima ei aparitie acolo de dupa intoarcerea din cantonamente a echipei, fiica lui Omer s-a prezentat de fata cu noua echipa a tatalui sau imbracata...
Nu cred ca, poate peste ani, cand vor fi mari si vor intelege ce i s-a intamplat tatalui lor, copiii soldatului ingropat ieri, cu onoruri, ce-i drept, nu-si vor fi dorit sa-si aiba tatal alaturi.
Eurodeputata elena Eva Kaili, demisa din functia de vicepresedinta a Parlamentului European pentru prezumtiva ei implicare in presupusul scandal de luare de mita care vizeaza deopotriva Qatarul si Marocul, a recunoscut in fata judecatorului belgian care instrumenteaza cazul ca i-a dat instructiuni tatalui ei sa scoata de la domiciliu o mare suma de bani in numerar, transmite marti EFE.
Au trecut 14 ani de la moartea marelui artist Ion Dolanescu, fiul sau Ionut a organizat un parastas special in memoria tatalui.
Moartea tatalui a doborat-o la pamant pe Raluca Podea. ... Raluca nu ar putea intra in casa tatalui ei, ba chiar ar fi amenintata ca va pati ceva rau daca va indrazni sa treaca pragul locuintei.
Parlamentarii PNL vor cere conducerilor celor doua Camere amanarea inceperii programului, la Senat si la Camera Deputatilor, pentru a putea participa la inmormantarea lui Alexandru Paleologu.
La 17 iunie are loc, la Cimitirul Bellu, inmormantarea poetului, sicriul fiind dus pe umeri de patru elevi de la Scoala Normala de Institutori, iar corpul sau fiind inhumat la umbra unui tei.
Maria, luni, 10 iulie, de la ora 11.00, iar inmormantarea va avea loc la Cimitirul Sfanta Vineri, acolo unde si-a gasit odihna vesnica George Motoi, de la ora 12.00.
El il cunoastea pe Mihai Eminescu de la Bucuresti, iar la moartea poetului a aparut pe lista de subscriptie pentru inmormantarea lui, cu suma de 60 lei, imediat dupa Titu Maiorescu.
Inmormantarea lui Corneliu Dida are loc astazi, la ora 13.00, la Cimitirul Central. Reamintim ca deputatul s-a stins din viata la varsta de 65 de ani, la spitalul Floreasca din Bucuresti, in urma unui cancer de colon.
Corpul neinsufletit al generalului Ioan Geoana va fi depus miercuri, la Capela Ghencea Militar, iar inmormantarea va avea loc joi, la ora 12.00, la Cimitirul Ghencea Militar.
Traian Basescu) la inmormantarea lu‘ ta-su. Era primarul Capitalei. In rest, legatura e asa: el e la Bucuresti, eu sunt aici.
Senatorul Cosmin Nicula a spus ca le-a cerut oamenilor sa aduca steaguri negre care sunt potrivite "pentru inmormantarea PD-L", astfel ca protestatarii au patru asemenea steaguri.
google-analytics.com