Cautare

74 de rezultate pentru "gel cu arnica" (2.76 secunde)
miere de otetar, miere cu propolis, miere cu coriandru (care este printre primele 10 din lume), miere de mana, miere de rapita, miere din floare de prun si capaceala", ne-a spus Alina Crainiceanu.
Sindromul premenstrual - "_se manifesta cu una-doua saptamani inainte ca menstruatia sa apara. ... un defect al aparatului genital, probleme cu glanda pituitara, anorexie, hipertiroidism, chisturi ovariene, fluctuatii ale greutatii, sarcina.
Protezele confectionate din materiale de calitate, pe baza unor tehnologii avansate, reproduc cu fidelitate profilul natural la sanului.
Pielea s-a inrosit, apar dureri, mai ales in contact cu imbracamintea, uneori prea stramta, sau cu cearsafurile. ... Se aplica prin masaj usor pulpa de aloe proaspata ori gel din aloe vera pe arsuri intr-un strat subtire. ... Nu uitati sa-l luati in trusa cu care plecati in concediu.
foite mentolate care sunt in locul gumei de mestecat - Strips (24 de foite pe un ambalaj), pasta de dinti fara parabeni si fara SLS, apa de gura cu propolis si ceai verde (fara alcool), spray de gura cu propolis si fara zahar - la 15 RON, dar si alte produse precum gel antibacterian pentru maini, cu aroma de portocala", ne-a spus Iulia Nutu de la Viatanaturala.
In contact cu apa, cele insolubile formeaza un gel in interiorul intestinului, care ajuta la reducerea colesterolului si la stabilizarea nivelului de zahar din sange.
O igiena corespunzatoare, cat si obiceiuri zilnice sanatoase iti protejeaza zona intima de neplaceri cu potential grav. ... aici intervine Canogel, un gel care ajuta la calmarea zonei intime sensibile, predispuse la iritatii.
O igiena corespunzatoare, cat si obiceiuri zilnice sanatoase iti protejeaza zona intima de neplaceri cu potential grav. ... aici intervine Canogel, un gel care ajuta la calmarea zonei intime sensibile, predispuse la iritatii.
Stefan Hotopeleanu a participat recent la Targul International Gaudeamus cu produse pe baza de ganoderma, o ciuperca ale carei beneficii pentru sanatate sunt miraculoase.
Pana pe 8 martie inclusiv, Miledy Naturals este prezenta la targul de Martios de la Sala Dalles cu produse cu ingrediente naturale.
Cu o colectie de produse disponibile in saloanele de coafura din intreaga lume, American Crew ofera suport complet stilistilor in ceea ce priveste comunicarea, styling-ul si prezentarea perfecta a brand-ului pentru barbatul versatil, mereu atent la stilul sau, modern sau clasic.
Tehnologia cu calciu lichid (Liquid Calcium " ) patentata de Arm & Hammer este o noutate absoluta in domeniul igienei dentare si aduce aportul necesar de ioni de calciu si de fosfati pentru reminelarizarea si protectia dintilor.
Inulina formeaza un gel ce absoarbe colesterolul, in timp ce chimenul, ghimbirul si turmericul previn balonarea si indigestia. O combinatie UNICA potrivita persoanelor cu dieta vegana sau vegetariana, dar nu numai.
Doamna doctor Olga Simionescu a postat pe pagina sa de facebook un text cu informatii utile in aceste zile.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. ... Liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu a constatat, stand de vorba cu electoratul, ca "lucrurile sunt la fel de proaste ca si acum patru ani”.
Afisele "electorale" includ jocuri de cuvinte, texte cu mesaj umoristic sau imagini care produc efecte vizuale hazlii l Reprezentantii Aliantei D.A.
google-analytics.com