Cautare

4662 de rezultate pentru "citi mall cotroceni" (2.70 secunde)
Anul 2008, momentul lansarii celui mai mare mall din lume, Dubai Mall, numarul de turisti depasea 7,5 milioane, iar numarul hotelurilor depasise 500.
20, 21 si 22 octombrie au fost zilele dedicate marii deschideri Gymboland din City Park Mall Constanta, timp in care copiii au putut lua parte la nenumarate activitati distractive, petreceri si competitii.
In cadrul Bookfest, ii gasiti la standul G 04 si pe cei de la Treasure Tea and Coffee ce au magazine in Mall Promenada si Mega Mall la nivel minus 1.
- Evita situatii banale, de pilda un drum pana la piata sau pana la mall-ul aflat de vis-a-vis de casa.
Cu aceasta ocazie, mall-ul isi intampina publicul cu un concert aniversar Inna, dar si cu mii de vouchere cadou si o tombola la finalul careia castigatorul marelui premiu va pleca acasa cu o masina Mazda CX5.
Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti si Prefectura, Viitorul Spital Metropolitan, Calea Floreasca, la Mall Promenada; ... la Mall Park Lake;
Masurile care au cea mai mare eficienta sunt cele care sunt si cel mai simplu de aplicat -spalarea mainilor cu apa si sapun sau dezinfectia cu o solutie hidroalcoolica- inainte de masa, dupa ce ne-am intors din oras, dupa folosirea toaletei, dupa contactul cu zone utilizate de multe persoane " de exemplu autobuzul, scarile rulante din mall, dupa ce ne-am dezbracat de hainele de strada, dupa ce ne-am trecut mana prin par, dupa ce am stranutat, dupa ce am despachetat cumparaturile si am aranjat ambalajele cumparate din magazin, inainte de a ne atinge fata, nasul, gura -igiena respiratorie- stranutam , tusim, ne suflam nasul in batista de unica folosinta pe care o aruncam si ne spalam pe maini -utilizam propriul prosop in baie, propriul pahar si set de tacamuri acasa si obiecte de unica folosinta in locuri publice -un stil de viata sanatos- alimentatie nutritiva- fructe si legume proaspete, lactate, proteine de calitate superioara ( ou, peste, carne slaba), respectarea programului de somn, desfasurarea activitatilor fizice, timp petrecut in aer liber, evitarea toxicelor si a stimulentelor -evitarea aglomeratiilor (preferam sa iesim cu copilul in parc adecvat imbracati chiar daca este inca frig decat sa mergem la locul de joaca din Mall) -evitarea interactiunii cu persoane bolnave -suntem atenti la ce ne transmite propriul organism " cand ne simtim obositi fara motiv, cand ne doare ceva, cand simtim ca facem febra- si avem grija de noi- si sa ne mentinem sanatosi.Este ca in cazul pilotilor de avion- ca sa poti salva alte persoane trebuie sa fii capabil sa te salvezi pe tine intai.
Nu, fratilor, de preferinta - indicate si incurajate - sunt statiile peco si mall-urile. ... Revenind la mall-urile in plina expansiune si facand legatura cu nevoia de verde - nevoie inteleasa de primarul din Bacau, de exemplu - la noi problema sta de-a-ndoaselea.
De astazi puteti intra in mall fara sa prezentati certificatul verde, daca vreti sa mergeti la magazinul alimentar din interiorul complexului comercial.
- Faci parte din categoria vedetelor care-si cumpara haine din mall-urile bucurestene sau din strainatate? ... M-a mai vazut lumea si in mall, de unde imi cumparam haine.
In prima zi a anului 2023, romanii au luat cu asalt mall-urile si in special zona restaurantelor. Pe langa mancare, oamenii au facut cumparaturi sau pentru zonele de divertisment.
Am socotit citi s-au angajat, citi luau ajutor social, citi erau in puscarie, citi copii mergeau la scoala, citi aveau acte si indicatori de acest gen.
Rock in the Mall! Evenimentul a inclus o sesiunea de autografe cu luptatorii si un concert de zile mari marca Dan Helciug, ce s-a desfasurat in Afi Palace Cotroceni, in fata magazinului Affliction, zona patinoar.
Marti dupa-amiaza, la Gymboland, in AFI Palace Cotroceni, parintii au regasit magia copilariei alaturi de cei mici. ... Gymboland Mega Mall, Gymboland AFI Palace Cotroceni, Gymboland Promenada, Gymboland Maritimo si City Park in Constanta si Gymboland Ploiesti Shopping City.
Produsele KYOLIC® pe baza de usturoi sunt disponibile in farmaciile Centrofarm Afi Cotroceni, Caramfil (Farma Drive), Feeria, Bucuresti Mall, Lipscani, City Park Constanta si in magazinele Plafar Cotroceni Park, Dorobanti (Radu Beller), Feeria, Ion Mihalache, Polus Cluj, City Park Constanta.
In alcatuirea meniului restaurantului La Bordei s-a tinut cont de specificul fiecarei zone a tarii, astfel incat se regasesc preparate extrem de populare, dar si unele mai originale.  Restaurantul La Bordei se afla in imediata apropiere a AFI Cotroceni Mall, in incinta Cotroceni Business Center.
Pe site-ul presainblugi.com, este postat un pamflet intitulat "Zic Basescu si trag apa!", pe care il puteti citi in continuare.
Mihai Giurgea afirma pe Standard.money.ro ca, "in timp ce noi dormim, in Palatul Victoria si in Palatul Cotroceni e razboi. ... Puteti citi in continuare opiniile lui Mihai Giurgea despre falimentul politicii economice a Guvernului PD-L.
Puteti citi in continuare postarea din 1 februarie 2011. ... mutarea Parlamentului, Casa Poporului urmand sa devina mall, Carefour, Real, Kaufland si alte BMW-uri. ... Asa ne trateaza strategii in manipulari de la Cotroceni.
La una dintre ultimele sale intalniri cu ziaristii, presedintele Ion Iliescu a discutat cu presa despre ultimul sau mandat la Cotroceni, laudandu-se, printre altele, cu reusitele legate de integrarea in NATO, revigorarea economiei si a culturii.
google-analytics.com