Cautare

190 de rezultate pentru "carrefour" (2.56 secunde)
Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial operand mai multe tipuri de magazine : ... Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 471.000 de angajati.
Zarul Financiar il citeaza pe Patrice Lespagnol, seful Carrefour Romania, care anunta noul pariu: ... Puteti citi in continuare planurile Carrefour pentru Romania. ... • A intrat in grupul Carrefour in 1980. • Este la prima experienta pe piata romaneasca si al treilea director al Carrefour Romania.
Fundatia Carrefour prezinta proiectele de responsabilitate sociala sustinute in Romania Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au prezentat, in cadrul unei conferinte de presa, strategia de responsabilitate sociala a retailerului si proiectele de CSR sustinute in Romania.
Carrefour Romania si Green Group prezinta rezultatele sistemului de colectare selectiva a deseurilor SIGUREC si anunta planurile de dezvoltare a proiectului pentru noul an. ... In ceea ce priveste ambalajele PET si sticla, statia amplasata la Carrefour Baneasa este pe primul loc la colectare.
Grupul Carrefour si WWF Romania au inceput anul acesta un parteneriat strategic pe trei ani care are ca scop protejarea a 21.000 ha de paduri.
Daca e decembrie si se apropie Craciunul inseamna ca e sarbatoare si la Carrefour Romania ! Peste 300.000 de elevi au participat la a XXVI-a editie a concursului de desene Carrefour, destinat elevilor din clasele 0-VIII.
Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au prezentat recent, in cadrul unei conferinte de presa, strategia de responsabilitate sociala a retailerului si proiectele de CSR sustnute in Romania. Reprezentantii Carrefour au asistat apoi la inaugurarea unui nou centru Samusocial de asistenta sociala pentru persoanele fara adapost.
Carrefour Romania va fi prezent la Baby Boom, cel mai mare targ dedicat copiilor organizat la Romexpo in perioada 31 august â€" 3 septembrie.
Carrefour Romania va fi prezent la Baby Boom, cel mai mare targ dedicat copiilor organizat la Romexpo in perioada 31 august- 3 septembrie. Marca proprie Carrefour, Tex, premiata de catre consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate pret, va expune spre vanzare articole pentru copii.
Grupul Carrefour anunta deschiderea maine, 4 septembrie, a celui de-al 26-lea hipermarket Carrefour din tara, Carrefour Vulcan, in cadrul celui mai nou centru comercial din Bucuresti, Vulcan Value Center, dezvoltat de NEPI.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Strategia pe termen lung a Grupului Carrefour vizeaza dezvoltarea parteneriatelor cu producatorii romani, prin actiuni care incurajeaza consumul de produse romanesti, totul din dorinta de a sustine economia Romaniei!
In aceasta toamna, TEX, marca distribuita exclusiv in hipermarketurile Carrefour, iti aduce in prim plan sute de piese vestimentare si accesorii de purtat zi de zi, in trend, versatile si inedite, care nu pot lipsi din garderoba nimanui odata cu venirea noului sezon.
Pentru al doilea an consecutiv, Carrefour Romania este prezent la targul INDAGRA cu un stand dedicat Universului Bio Carrefour, in cadrul caruia producatorii romani de produse organice sunt invitati sa devina parteneri si furnizori ai lantului de magazine.
Carrefour, primul grup de distributie din Europa si al doilea din lume a deschis miercuri cel de-al 23-lea supermarket Carrefour in Romania si cel de-al 2-lea in judetul Cluj, la Turda, in complexul comercial "Winmarkt", din Piata 1 decembrie 1918, nr.
La 1 octombrie, Carrefour si OttoBroker lanseaza proiectul national "Asigurari pentru toti", sub sloganul "Plateste mai putin si te asiguri mai bine!". Magazinele si standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" vor fi prezente atat in hipermarketurile Carrefour, cat si in galeriile comerciale.
Filiera Calitatii Carrefour reprezinta solutia pe care Carrefour o ofera clientilor sai in conditiile poluarii, industrializarii si riscurilor de contaminare a produselor care ajung pe masa tuturor.
Carrefour Romania a premiat astazi copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Craciun 2013, ajuns deja la a XXIV-a editie.
Carrefour Romania incurajeaza un comportament responsabil fata de mediu prin campania de informare si educare privind colectarea inteligenta a deseurilor! Anul trecut, in data de 5 iunie 2013, la Buzau, Carrefour a lansat, in colaborare cu Primaria Municipiului Buzau si Green Group, proiectul pilot de colectare inteligentă
Carrefour Romania a organizat cea de-a 30-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii si a pregatit, cu aceasta ocazie a editiei de Craciun, planse de colorat cu haioasele personaje din filmul Trolii, desenele animate indragite de copii, care a cuprins Romania anul acesta si le-a stimulat imaginatia micutilor, indemnandu-i sa deseneze sau sa isi creeze eroii preferati.
google-analytics.com