Cautare

799 de rezultate pentru "benat cod cu naut" (2.81 secunde)
Cod portocaliu de ninsori si viscol in Bucuresti si alte 12 judete. ... Meteorologii au emis o noua avertizare cod portocaliu de intensificari ale vantului si ninsori, pentru judetele Gorj, Hunedoara si Caras Severin, valabila pana la ora 18:00.
Cod Galben de ploi si furtuni! Ce se intampla cu vremea incepand de sambata seara Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de intensificari ale vantului, ploi insemnate cantitativ, instabilitate atmosferica, racire accentuata duminica pentru mai multe judete.
Cod galben de furtuni in aproape toata tara de sambata pana luni Meteorologii au emis o atentionare de Cod galben de instabilitate atmosferica, insotita de averse si descarcari electrice, valabila in aproape toata tara, de sambata, ora 16.00, pana luni, ora 21.00.
In prezent este in vigoare un cod galben de ploi si ninsori insemnate cantitativ. De asemenea, hidrologii au emis cod portocaliu si galben de inundatii in partea de vest, nord si centru a tarii.
Furtunile de cod rosu a facut ravagii in Polonia si Germania si acum se indreapta spre Marea Britanie. ... Meteorologii au emis cod portocaliu de vant puternic.
Este drept ca noile taxe si impozite vor intra in vigoare incepand cu 2007, dar nu mai este mult timp pana atunci. ... Nu va mai fi convenabil sa avem doua case, cu atat mai putin trei sau patru.
Intrat in vigoare deja acum doua saptamani, noul Cod Rutier nu a prea bagat spaima in soferii si pietonii constanteni.
14 judete din Romania intra la ora 12.00 sub Cod portocaliu de ploi puternice. ... Meteorologii au emis si un Cod galben de averse si vijelii pentru vestul, centrul, nordul, sud-vestul tarii si la munte.
Pana miercuri seara, va fi in vigoare un Cod portocaliu de ploi abundente in 4 judete. Bucurestiul este sub avertizare Cod galben de ploi.
O noua avertizare ANM Cod galben de polei a fost emisa joi dimineata de ANM si este valabila pana vineri. Avertizarea Cod galben de polei este valabila pana vineri in zece judete din Moldova.
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ninsori abundente si viscol pentru cinci judete. Totodata, au prelungit pana duminica la ora 10.00 avertizarea cod galben ploaie si ninsoare, viscol si intensificari ale vantului.
NOUL COD RUTIER face RAVAGII ! ... - Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare cod rosu si o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din Timis.
Guvernul va propune Parlamentului initierea unor dezbateri politice pe tema modului de organizare si desfasurare a sistemului electoral, la care sa participe toate partidele si organizatiile neguvernamentale, a anuntat ieri ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu.
Conducerile partidelor aflate la putere iau in calcul o noua asumare a raspunderii Guvernului, pentru noul Cod al Muncii. Varianta este confirmata de reprezentantii minoritatilor, altele decat cea maghiara, dar negata de pedelistul Gheorghe Flutur.
Ei au introdus la Camera Deputatilor un proiect de Cod Electoral, care este insa copia fidela a Codului initiat de senatorul PNL Paul Pacuraru in colaborare cu Pro Democratia in 2003.
Potrivit noului Cod al Muncii numarul salariatilor care vor fi afectati de concedierea colectiva va trebui sa fie de minim 10 si nu 5 cum era in vechea prevedere.
Tanara nu isi explica modul cum a ajuns TBI sa ii impute 11.415 lei, cand suma totala, cu dobanzi si penalitati, calculata de creditor, era de 7.744 de lei, la un credit de numai 3.400 de lei.
c) suma cheltuielilor cu indemnizatia platita pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate, in tara si in strainatate, in interesul serviciului, in limita a de 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutiile publice;
ATENTIONARE METEOROLOGICA COD GALBEN Pentru intervalul 18 ianuarie, ora 18 - 19 ianuarie, ora 15 In noaptea de vineri spre sambata si in prima parte a zilei de sambata va ninge in Moldova, Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si in nordul Olteniei si al Munteniei.
google-analytics.com