Cautare

190 de rezultate pentru "baiatul" (2.68 secunde)
Leonard Orban, baiatul ala care e ministru si care se ocupa cu dracu stie ce, nu a primit avizul necesar, in PE, pentru a deveni membru in comisia de audit.
"Baiatul ala mare nu vrea sa vina. Ii place mai mult sofer pe taxi. De fapt, are o fata si are impresia ca, daca pleaca, ramine fara e ", spune el.
Baiatul presedintelui Consiului Judetean a anuntat ca a deschis un proces de calomnie impotriva reprezentantului Guvernului, in urma unor declaratii date de acesta in mass-media.
Este clar ca baiatul asta nu intelege nimic: cand Bechtel livreaza doar un sfert din autostrada contractata si incaseaza mai mult decat banii pentru intreaga autostrada, asta cum se cheama?
La aceasta categorie au fost nominalizati Vlad Birzanu, pentru rolul Flaut, carpaci de foale din spectacolul "Visul unei nopti de vara", la Teatrul "Anton Pann" din Ramnicu Valcea, Rares Florin Stoica, pentru rolul Claudio din spectacolul "Baiatul din ultima banca", la Teatrul National Bucuresti.
"Baiatul lui tata este frumos, este bine, plange mult. Bucuria si emotia pe care le am sunt de nedescris. Primul nostru copil este baiat.
Inainte de a pleca la Aeroportul Mihail Kogalniceanu, seful statului a trecut pe la fratele sau, Mircea, la care se afla si mama lor, venita sa stea cateva zile la baiatul sau.
Fumam, de la 11 ani, tigari Amiral, in wc-ul de la scoala, ca tot baiatul care se respecta, a mai dezvaluit criticul.
Baiatul familiei era atat de inspaimantat incat a refuzat sa doarma singur. Cat despre soferul de taxi, acesta a refuzat sa mai treaca prin zona observatiei.
Baiatul de 5 ani al Nataliei a spus ca el a vazut un disc imens care a aterizat in crangul din apropiere, pe trei picioare;
Hotarati sa incercam varianta propusa de baiatul de la debarcader, "Al doilea drum in dreapta, prin padure", ne-am aventurat pe un drum foarte prost, cu gropi si nesemnalizat, dar foarte frumos.
Baiatul a fost gasit pe camp, in jurul orei 18.30, fara suflare, de catre un localnic, care a anuntat la numarul de urgenta 112, potrivit sefului de la SMURD Bihor, dr.
In general, nu imi plac schimbarile, find o persoana statornica, echilibrata, dar baiatul meu Flavian, ma ajuta uneori sa ma adaptez, dopandu-ma si eu, cu tineretea lui.
Acum in varsta de 21 de ani, tanarul lovit de Traian Basescu in timpul alegerilor prezidentiale din 2004 - filmuletul fiind facut public in 2009 - locuieste in Paris si pare sa fi uitat de scandalul in care a fost implicat.
Dar, pentru ca generalul a considerat ca a fost intotdeauna drept cu baiatul sau, la sfarsitul vietii sale, a decis sa-i dezvaluie adevarata natura a evenimentului Roswell.
Baiatul nu a acceptat, deoarece nu voia sa minta.Prietenii lui George se numeau Fanica si Marcel. Intrucat nici mamei nu-i venea sa creada, i-a propus, ca sa vada ca nu minte, sa mearga impreuna la Fanica.
Baiatul a ajuns acasa, le-a spus parintilor ca merge la o inghetata si apoi a plecat cu doi prieteni la scaldat.
Baiatul a ajuns acasa, le-a spus parintilor ca merge la o inghetata si apoi a plecat cu doi prieteni la scaldat.
Baiatul lor, care dormise intr-o alta camera, a povestit a doua zi ca in noaptea respectiva, pe la ora 02,30, a auzit un vajait neobisnuit, cu intermitente, venind dintr-o directie pe care n-a putut-o preciza.
"Poate ma vede baiatul din Basarabi in poza. O sa ma certe ca am venit, dar nu am ce sa fac, nu ma mai ajung cu banii", ne-a marturisit o pensionara care care isi astepta, rabdatoare, randul.
google-analytics.com