Cautare

580 de rezultate pentru "asigurare rca" (2.97 secunde)
RCA-ul, taxa auto si biletele RATB. ... RCA • In plus fata de scumpirea carburantilor, soferii vor trebui sa suporte si o majorare a tarifului pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila. Astfel, potrivit anunturilor facute de societatile de asigurari, RCA-ul se va scumpi, in medie, cu 10%.
"In cazul in care societatea de leasing intermediaza si plata asigurarii, in mod automat, prima de asigurare va fi urmata si de plata TVA ", a subliniat secretarul general al ALB, Adriana Ahciarliu.
Asiguratorul a refuzat, insa, sa-i despagubeasca din pricina unei clauze ambigue cuprinse in contractul de asigurare. Conducerea firmei este hotarata sa actioneze in judecata societatea de asigurare Allianz Tiriac.
Proprietarii au incheiat, incepand cu 15 iulie, peste 40.000 de polite de asigurare obligatorie a locuintelor, ritmul mediu zilnic fiind de aproximativ 900 contracte/zi, a declarat directorul general al Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor (PAID), Marius Bulugea.
Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID) a incheiat 496.672 de polite de asigurare a caselor pana la 16 mai, in conditiile in care in Romania sunt circa 8,4 milioane de locuinte, a declarat, joi, presedintele societatii, Marius Bulugea.
Primariile sunt cele care vor colecta aceste amenzi", a declarat pentru REALITATEA.NET Marius Bulugea, presedintele Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID), societatea care gestioneaza procesul de asigurare obligatorie a locuintelor in Romania.
d) cheltuielile cu primele de asigurare sa fie efectuate pentru: ... prime de asigurare pentru asigurarea de risc profesional; ... persoane care obtin venituri din salarii, potrivit prevederilor capitolului III din prezentul titlu, cu conditia impozitarii sumei reprezentand prima de asigurare, la beneficiarul acesteia, la momentul platii de catre suportator.
Numarul societatilor de asigurare autorizate sa vanda polite obligatorii de raspundere civila auto (RCA) a ajuns la 17, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a autorizat inca sase firme de profil.
Potrivit Ministerului Administratiei si Internelor, nici un cetatean care a incheiat RCA nu va avea de suferit.
De la 1 octombrie toti proprietarii de motoscutere vor fi obligati sa incheie asigurari de raspundere civila auto (RCA), indiferent de categoria din care face parte mijlocul de transport pe care il detin.
Din ianuarie, in unele cazuri, toferii pot scoate din buzunar chiar dublul sumei platite pe 2008 pentru polita RCA. ... Companiile de asigurare au inceput sa afiseze preturile noilor polite RCA si criteriile de stabilire a costurilor.
Am vazut deja de ce este obligatorie polita RCA, ce se intampla daca nu inchei aceasta asigurare, care sunt factorii care influenteaza costul RCA, cum a evoluat dinamica daunelor platite si la ce sa te uiti pentru alegerea celei mai bune oferte.
Proprietarii aproximativ un milion de masini care nu si-au incheiat asigurare obligatorie de raspundere civila auto (RCA) vor avea surpriza sa nu mai poata circula cu respectivele autoturisme, din cauza ca le vor fi radiate.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a constatat, pentru activitatea de anul trecut, abateri fata de legislatia in vigoare, mai mult sau mai putin grave, in timpul celor 20 de operatiuni de control efectuate in cursul anului trecut la societati de asigurare.
Omniasig si Asirom isi disputa contractul de asigurare a parcului auto al RAT Craiova.
Politele de asigurare facultativa a locuintei se vand mai bine decat cele obligatorii - lansate in urma cu o luna. ... Proprietarii de locuinte din Romania au ca termen de asigurare sase luni de la data intrarii in vigoare a obligatiei, adica luna ianuarie 2011.
OMNIASIG, Asigurarea Romaneasca - ASIROM, UNITA, BT Asigurari Transilvania, GENERALI Asigurari, BCR Asigurari, ASIBAN, Societatea Comerciala de Asigurare-Reasigurare ASTRA si ALLIANZ TIRIAC Asigurari. ... Joia trecuta s-a mai primit o cerere de mentinere a autorizatiei de practicare a asigurarii obligatorii RCA care urmeaza a fi rezolvata.
Au urmat asigurarile CASCO si RCA care anul acesta vor fi semnificativ mai mari fata de cele din 2009. ... Astfel, cei care au avut un accident in 2009, vor plati in 2010 o taxa RCA mult mai mare.
Pentru cei cu varsta de pana in 30 de ani, romanii ar putea plati si 4700 de lei pentru o asigurare RCA.
Service-urile refuza clientii care au asigurare RCA la Euroins: "Nu va repara nimeni masina".
google-analytics.com