Cautare

1292 de rezultate pentru "accident cu 2 morti pe transfagarasan" (3.48 secunde)
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca. ... Patru bolnavi care se intorceau de la dializa au murit pe loc in urma impactului.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... Accidentul s-a produs miercuri, pe DN 56 A, in judetul Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Un accident aviatic groaznic a avut loc in dimineata zilei de joi, 20 august in apropiere de Bratislava, capitala Slovaciei. ... Potrivit Digi24 primul bilant al tragediei numara sapte morti.
Operatiunea Mincemeat a fost o inscenare celebra in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care i-a pacalit pe germani in privinta invaziei din Sicilia.
Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Gabriel Pantiru, cauza accidentului ar fi neadaptarea vitezei la conditiile de trafic, cu un carosabil umed.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
Accident grav, marti seara, in vestul Ucrainei. 27 de oameni au murit si 12 au fost raniti, in urma coliziunii dintre un autobuz cu pasageri, un microbuz si un camion cisterna. Tragedia a avut loc pe autostrada care leaga Kievul de orasul Ciop, in regiunea Rivne.
Intr-un accident de circulatie, produs in comuna maramureaseana Bucium, au murit 4 tineri. Din cauza vitezei excesive, masina in care se aflau cei 4 tineri a scapat de sub control, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un tir.
Patru persoane aflate intr-un autoturism Opel au murit pe loc. ... "Echipajele noastre de la Pascani s-au deplasat imediat la fata locului, unde s-a constatat ca sunt patru persoane decedate in accident. ... Masina este cu numar de Italia.
Accident teribil in Ungaria: 14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. ... 14 romani au murit, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit violent cu un TIR pe o autostrada.
Soferul care a provocat carnagiul de pe Soseaua Chitilei a murit la spital. O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti.
Microbuzul rasturnat pe DN 15 facea curse regulate Praga-Orhei (Republica Moldova);
"O lista cu 69 de morti si numele a aproximativ 220 de persoane arestate dupa alegeri au fost transmise unei comisii speciale a Parlamentului", a declarat Alireza Beheshti.
Acumulare de gaze cu caracter inflamatoriu intr-o punga care zi de zi a crescut. Expertul a vorbit si despre instinctele de supravietuire ale oamenilor prinsi in clubul groazei in momentul dezlantuirii infernului din clubul Colectiv, dar si despre ipotezele lansate pe piata imediat dupa tragedie.
MAE confirma 8 romani morti in cutremurul din Italia. ... - Potrivit ultimelor informatii, Ministerul Afacerilor Externe anunta cu profund regret ca, in urma seismului din Italia survenit la data de 24 august 2016, au fost confirmate inca 2 decese ale unor cetateni romani.
In general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune. Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale.
Doi morti in Italia din cauza coronavirusului. Crestere alarmanta de la ora la ora a numarului de persoane infectate Italia inregistreaza doua decese provocate de coronavirus.
Liderul francez de extrema-dreapta Jean-Marie Le Pen (foto) s-a referit la atentatele din 11 septembrie 2001, din SUA, ca la un "incident" in comparatie cu numarul de victime din Irak sau din cel de-al Doilea Razboi Mondial, in cadrul unui interviu publicat, ieri, de ziarul La Croix si citat de AFP.
google-analytics.com