Cautare

44722 de rezultate pentru "101 perchezitii simultane si 70 de retineri marti sub coordonarea procurorilor diicot au fost efectuate 101" (5.33 secunde)
Retineri in cea mai mare ancheta de vaccinare la chiuveta de pana acum. Doua asistente medicale si doi registratori de la centrul de vaccinare din Petea vor sta dupa gratii cel putin 24 de ore. Anchetatorii au descoperit o adevarata avere in casele suspectilor, la perchezitii:
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Pe rolul instantei galatene sunt inregistrate zilnic cateva dosare introduse de judecatorii si procurorii galateni, ce se adauga zecilor de procese judecate zilnic pe subiectul drepturilor salariale neacordate.
Ghidul unui profesor de psihologie pentru o viata fara stres a devenit viral dupa ce o tanara a postat lista formata din 101 de idei, potrivit Daily Mail.Brett Phillips a devenit cunoscut printre elevii sai dupa ce le-a dat, la inceputul anului scolar, o lista cu 101 lucruri pe care acestia trebuie sa le faca pentru o viata mai putin stresanta.
Octavian STIREANU) Justitia confectionata de Basescu mai inregistreaza un esec de proportii. CEDO a decis ca Mircia Gutau, fostul si actualul primar din Ramnicu Valcea, a fost condamnat pe nedrept la 3 ani si 6 luni de inchisoare.
Blogul lui Constantin Gheorghe (Constiinta Unui Liberal de Stanga) Despre o arestare prea mult Arestarea lui Sorin Alexandrescu, managerul Intact Group, releva doua aspecte, care trebuie subliniate.
DNA a admis ieri solicitarea ANAF facuta în dosarul transferurilor din Liga I, dispunând blocarea conturilor echipelor Gloria Bistrita, Dinamo, Otelul Galati si Rapid, ale caror tranzactii de jucatori sunt în atentia procurorilor, prin aceasta dorindu-se recuperarea de la cluburile în cauza a sumelor cu care ar fi fost prejudiciat bugetul de stat.
Curtea de Apel Craiova a inceput ieri judecarea apelului formulat de Ionut Zarnescu si Andreea Pera, dar si de procurorii DIICOT, impotriva unei hotarari a Tribunalului Dolj din martie, instanta care i-a condamnat pe cei doi tineri la cate sase luni de inchisoare cu suspendare pentru cultivare de droguri pentru consum propriu.
Deputatul PRM Ioan Aurel Rus a fost trimis in judecata, marti, de procurorii DIICOT, fiind acuzat de constituire a unui grup infractional si racolare, indrumare sau calauzire a uneia sau mai multor persoane in scopul trecerii frauduloase a frontierei.
Politistii din Constanta fac perchezitii marti dimineata in Constanta si Bucuresti, intr-un caz in care un barbat a facut interventii chirurgicale estetice si reconstructive, in urma carora 10 persoane au fost vatamate. Prejudiciul este de aproape 2 milioane de lei.
Anchetatorii fac perchezitii marti la Primaria Otopeni. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au suspiciuni ca oamenii din conducerea institutiei au cheltuit timp de sase ani bani publici pentru lucrari incomplete.
este ridicat in slavi de presa din Italia, care il considera omul care poate salva Cesena de la retrogradare.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual. Au fost efectuate 50 de perchezitii, la birourile din sediul Politiei Rutiere, dar si la domiciliile suspectilor.
Sub zodia perchezitiilor (Autor : Ana-Maria Paunescu) A explodat si BAC-ul de anul acesta! De data asta, nu din cauza rezultatelor slabe care scandalizeaza populatia, ci din cauza fraudelor violente care scandalizeaza tot populatia!
Operatiunile intracomunitare au devenit bataia de cap a inspectorilor fiscali bihoreni si a clor din Ungaria. Foarte multe firme fictive si "fantoma" se dezlantuie in acest sector de activitate fentand statul nostru si cel vecin cu sume imense de bani.
Presedintele Traian Basescu a trimis ieri procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie o informare in care desesizeaza, in cazul lui ßeres, Comisia speciala pentru analiza sesizarilor cu privire la savarsirea unei infractiuni in exercitiul functiei.
cele 18.000 de ore ale lui Dan Diaconescu", pe care il puteti citi in continuare.
Medicul estetician Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser, a fost retinut pentru evaziune fiscala deoarece ar fi facut 140 de operatii de marire a sanilor, pentru care a cerut intre 4.500 si 7.500 de euro, costurile interventiilor nefiind trecute in contabilitate, au declarat marti surse din Politie.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate. Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate. Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
google-analytics.com