In baza datele detinute de lucratori din cadrul Politiei Sectorului 6 - Serviciul de Investigare a Fraudelor a rezultat faptul ca la o adresa din Bucuresti sunt depozitate importante cantitati de pachete de tigari ce nu au aplicate timbre fiscale eliberate de autoritatile romane, pachete de tigari ce sunt distribuite si comercializate catre diverse persoane din zona Giulesti.
In urma activitatilor desfasurate de lucratorii din cadrul Politiei Sectorului 6 - Serviciul de Investigare a Fraudelor s-a stabilit faptul ca M. Marin de 63 de ani din Bucuresti, depoziteaza la domiciliu in vederea comercializarii pachete de tigari fara timbru fiscal eliberat de autoritatile romane.
In baza probelor administrate in cauza, s-a solicitat si obtinut de la Judecatoria Sectorului 6 o autorizatie de perchezitie domiciliara la adresa din
Bucuresti.
Astfel, la data de 10.12.2010, lucratorii Politiei Sectorului 6 Serviciul de Investigare a Fraudelor au efectuat o perchezitie domiciliara la adresa respectiva, ocazie cu care au fost identificate un nr. total de 138.440
tigarete, diferite marci, ce nu aveau aplicate timbre fiscale eliberate de autoritatile romane. Pachetele de tigari, in valoare totala de 56.000 lei au fost ridicate de organele de politie in vederea confiscarii.
In continuare se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala fata de M. Marin, urmand ca dupa stabilirea prejudiciului creat catre bugetul de stat, sa fie luate masuri in vederea recuperarii acestuia.