Care sunt oamenii cei mai predispusi la infidelitate si din ce cauza ajungem in aceasta situatie, potrivit unui expert in relatii (Autoare: Alexandra Cheroiu)
Expertul India King spune ca o cauza importanta a infidelitatii este venitul partenerului, asociat cu lipsa recunostintei. Sunteti ingrijorat(a) ca partenerul dumneavoastra de viata v-ar putea insela? Ei bine, potrivit unui expert in relatii, indiciul se afla chiar in fluturasul sau de salariu. Vorbind pentru Daily Mail, expertul in relatii India King a dezvaluit urmatoareele:
- Inainte de a incepe sa cautati dovezi de infidelitate, ca cel mai bun mod de a afla daca partenerul are potential sa va tradeze este sa aruncati o privire la venitul acestuia. Barbatii sau femeile care castiga mai multi bani decat partenerii lor ar putea fi infideli, in special daca nu sunt respectati asa cum merita. Atata timp cat partenerul cu venituri mai mici isi arata recunostinta si aprecierea fata de cel care aduce mai multi bani in casa, totul ar trebui sa fie bine. Teoria functioneaza pentru ambele parti, dar este deosebit de important ca femeile sa trateze barbatii avuti cu respect, oricat de sexist si de moda veche ar suna.
Respectul pentru barbati este ca oxigenul, barbatii tanjesc dupa respect. Daca ii respecti, acestia te vor pretui, spune expertul.
Stereotipurile de gen nu se opresc, insa, aici:
- Barbatii stiu ca este rolul lor sa protejeze, sa ofere si sa sprijine. Rolul femeii este sa primeasca aceste lucruri elegant si sa-si arate gratitudinea si aprecierea pentru eforturile barbatilor. In cazul in care femeia nu se conformeaza cu rolul ei, atunci barbatul va cauta sa-si directioneze efortul in alta parte, catre o persoana care il va face sa se simta apreciat, precizeaza India King.
Experta in relatii afirma, in acelasi timp, ca daca o femeie isi critica si isi cicaleste constant barbatul, el ii va arata in mod inevitabil usa.

Sursa: adev.ro