Cautare

3540 de rezultate pentru "zilele portilor deschise topoloveni" (3.08 secunde)
Descoperire macabra la Muzeul Regiunii Portilor de Fier, din Drobeta Turnu Severin! Scheletul unei femei a fost descoperit in cadrul unor sapaturi arheologice.
Reteaua de magazine Alcom si-a stabilit programul de functionare pentru zilele de sarbatoare care se apropie. ... Programul nu se va modifica nici in zilele de weekend, respectiv 2 si 3 decembrie.
Din colegiul 5, situat in zona Topoloveni, fac parte Topoloveni, Beleti-Negresti, Bogati, Botesti, Calinesti, Cateasa, Dobresti, Leordeni, Priboieni, Ratesti, Teiu, Mozaceni, Negrasi, Slobozia, Stefan cel Mare, Rociu si Suseni, cu un total de 56.941 votanti.
Bibiana Stancilov, director general al Sonimpex Topoloveni SRL, expune in cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" din Parcul Cismigiu produse atat de cautate de romani!
Cortegiul funerar plecat din fata Palatului Regal din Bucuresti a parcurs traseul Chitila - Gaesti -Topoloveni - Pitesti si a ajuns la Curtea de Arges dupa mai mult de 3 ore, fiind intampinat de mii de oameni care au aplaudat si au aruncat flori pe sosea inaintea masinii mortuare.
Magiunul de Topoloveni, la Bruxelles Lucia Romanescu a mentionat ca, pana acum, Romania a trimis la Bruxelles doar un produs pentru obtinerea protectiei geografice de calitate, magiunul de Topoloveni.
Compania SONIMPEX SERV COM a primit primul titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru Magiunul de prune Topoloveni la data de 8 februarie 2010, la Palatul Elisabeta.
Pe langa cei opt ani de inchisoare, Judecatoria Topoloveni l-a obligat pe Manzararu sa-i plateasca femeii daune morale de 105.000 de lei.
banca de celule stem Biogenis, cosmeticele Bebble, Noua Luni, Danone, ColonHelp, Ropharma si Magiunul de Topoloveni, vor fi alaturi de mine la urmatoarea conferinta. ... Banca de celule stem Biogenis, cosmeticele Bebble, Noua Luni, Danone, ColonHelp, Ropharma, Magiunul de Topoloveni.
Reprezentantii bancii de celule stem Biogenis, MedLife, Silhouette Beauty Centers, Danonino si Magiunul de Topoloveni au venit in intampinarea femeilor insarcinate cu raspunsuri la toate situatiile intalnite in cele noua luni de sarcina", a marturisit realizatoarea emisiunilor "Buna dimineata, Sanatate!" de la Antena 1 si "Traieste sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy.
Banca de celule stem Biogenis, Sanador, Valquer, Tymbark, LactIQ si Magiunul de Topoloveni au dat curs invitatiei de a schimba macar putin vietile tuturor celor prezenti cu un sfat avizat ori cu produse 100% naturale, a marturisit realizatoarea emisiunilor Buna dimineata, Sanatate! ... LactIQ, Magiunul de Topoloveni Parteneri media:
Dorim sa raspundem direct nevoilor participantilor cu ajutorul specialistilor de la banca de celule stem Biogenis, Sanador, Tedi si Clarfon, iar Magiunul de Topoloveni ne va fi si de aceasta data alaturi, a declarat realizatoarea emisiunilor Buna dimineata, Sanatate! ... Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni Parteneri media:
editura Litera, Magiunul de Topoloveni, Aida Bistro, Beauty Gate Studio, dr. ... Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni, BEAUTY GATE STUDIO, Editura Litera Parteneri media:
"Vom solicita conducerii Combinatului sa organizeze o zi a portilor deschise la care dorim sa participe si reprezentanti ai mass-media si ai organizatiilor de protectie a mediului.
In Romania, data de 30 aprilie va reprezenta Ziua portilor deschise... ... Toate branch-urile din tara ale Adecco vor avea toate usile deschise complet pentru a putea permite vizitatorilor sa vada cum lucreaza specialistii in resurse umane.
Conform meteorologilor, in Banat, in prima saptamana a intervalului, vremea va fi deosebit de calda, cu maxime termice care se vor situa, in medie, intre 10 si 16 grade, cele mai ridicate valori urmand a se inregistra in zilele de 11 si 16 februarie.
In perioada 14 - 31 mai, Top Gel organizeaza "Zilele Portilor Deschise", "pentru a arata publicului larg tehnologia de fabricatie a inghetatei", a informat compania printr-un comunicat de presa.
In perioada 14 - 31 mai, Top Gel organizeaza "Zilele Portilor Deschise", "pentru a arata publicului larg tehnologia de fabricatie a inghetatei", a informat compania printr-un comunicat de presa.
Congresul PNL a fost precedat de zilele portilor deschise la Palatul Parlamentului, unde un liberal de seama, seful Camerei Deputatilor, a jucat rolul unui ghid unic, al celei mai mari cladiri din lume.
Pentru anul 2006, contribuabilii persoane fizice care au obtinut castiguri din transferul titlurilor de valoare, altele decat titlurile de participare la fondurile deschise de investitii si partile sociale au avut obligatia declararii acestor castiguri prin depunerea "Declaratiei privind impozitul datorat pe castigul din transferul titlurilor de valoare, altele decat titlurile de participare la fondurile deschise de investitii si partile sociale", formularul 226.
google-analytics.com