Cautare

3540 de rezultate pentru "zilele portilor deschise topoloveni" (2.75 secunde)
Din 8 aprilie 2011, "Magiunul de prune Topoloveni" are Indicatie Geografica Protejata (IGP). ... Sediul Sonimpex Serv Com, producatorul Magiunului de prune Topoloveni, se afla intr-un apartament modest, de doua camere, intr-un bloc vechi, la etajul patru, undeva prin Titan. ... Doamna Bibiana Stanciulov, proprietarul brand-ului Topoloveni, este chiar la munca.
Oaspetii prezenti la aniversarea celor 100 de ani ai retetei Magiunului de prune Topoloveni au putut intra in fabrica pentru a urmari lantul de productie si pentru a se convinge ca, desi produsul este fabricat dupa o reteta din 1914, procesul este unul modern, iar ingredientele sunt doar prune proaspete romanesti.
Bibiana Stanciulov Director General la Magiun de prune Topoloveni, participa in acest week-end in Parcul Kiseleff (langa Casa Doina) la Festivalul Copiilor si Rusaliilor, pana pe data de 11 iunie, cu delicioasele alimente functionale Topoloveni si Topoloveana.
Senatul a aprobat instituirea Zilei portilor deschise la muzee, case memoriale si colectii publice. ... Plenul Senatului a aprobat luni, cu 94 de voturi "pentru", un vot "impotriva" si 3 abtineri, instituirea Zilei portilor deschise la muzee, case memoriale si colectii publice.
Doamna Bibiana Stanciulov, proprietarul brand-ului Topoloveni: ... Toti s-au catarat pe brand-ul Topoloveni, cand a fost cazul, dar de sprijin nici vorba.
Compania Sonimpex Topoloveni SRL, detinatoare a marcilor ‘Topoloveni‘ si ‘Topoloveana‘, este prezenta cu un stand in cadrul targului de produse traditionale si ale mestesugarilor, de la Universitate.
Sonimpex Topoloveni este prezent cu un stand in cadrul Food Revolution, la Gradina Verona, in acest week-end. Magiunul de prune Topoloveni continua misiunea de promovare a Romaniei si a traditiei gastronomice romanesti si la evenimentul Food Revolution, care se adreseaza unui stil de viata sanatos si in special copiilor.
Romania a pierdut 730.000 de euro pentru ca detine doar un singur produs cu denumire de origine protejata Romania a pierdut 730.000 de euro din banii europeni pentru ca detine doar un singur produs cu denumite de origine protejata, iar fondurile au fost alocate pentru grupuri de producatori, a declarat, miercuri, directorul general al SC Sonimpex Serv Com SRL, compania care produce magiunul de Topoloveni, si unic proprietar al acestei afaceri, Bibiana Stanciulov.
Excelenta Sa Jean Hubert Lebet, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti, a vizitat recent Fabrica de Magiun Topoloveni pentru a vedea locul in care o mana de oameni harnici transforma prunele in cel mai sanatos desert de pe piata.
Presedintele Traian Basescu a facut, vineri, o baie de multime la Upetrom, cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la infiintarea uzinei, invitandu-i pe muncitori, duminica, la Cotroceni, la Ziua portilor deschise.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat ieri la Ziua Portilor Deschise de la Fabrica de Magiun din Topoloveni. Acestia au avut un stand cu produse apicole, in curtea Fabricii de Magiun Topoloveni.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
"Magiunul de prune Topoloveni", primul produs romanesc protejat de UE.
"Magiunul de prune Topoloveni" a fost inclus in lista celor peste 1.000 de produse agricole si alimentare protejate de sistemul european de calitate al denumirilor de origine protejata (DOP) si indicatiilor geografice protejate (IGP).
prezenta a doua produse inregistrate de Comisia Europeana ca "Indicatie Geografica Protejata", respectiv magiunul de prune Topoloveni si berea Budejovicky Budvar, dar si a rosiilor de Izbiceni - viitoare candidate la inregistrarea ca produs cu indicatie geografica protejata la nivel european Deoarece Targul Festin Romanesc, organizat intre 29-31 iulie, este dedicat "Lasatului secului pentru Postul Sf.
Compania SONIMPEX TOPOLOVENI SRL, producatorul Magiunului de prune Topoloveni si furnizor al Casei Regale a Romaniei, este si ea prezenta in cadrul targului de produse traditionale din Parcul Cismigiu, intitulat "Traditii si flori de sarbatori" ce se desfasoara pana la 5 mai 2013.
SUSPECTUL CRIMEI, RETINUT Principalul suspect in cazul teribilei crime de la Topoloveni a fost retinut aseara de politistii argeseni.
Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni SRL, expune in cadrul targului "Piata Taraneasca si Mester (esti) din curtea Muzeului Taranului Roman. ... Printre cele 18 produse de la Sonimpex Topoloveni SRL, puteti cumpara de aici:
Senatul Romaniei a decis amanarea evenimentului "Zilele Portilor Deschise la Senat", ce urma sa aiba loc in zilele de 28 si 29 mai.
Campania "Zilele portilor deschise" la Top Gel este programata intre 14-31 mai, dar organizatorii au spus ca este posibil sa reia vizitarea fabricii, datorita succesului mare pe care initiativa l-a avut inca de la inceput.
google-analytics.com