Cautare

3540 de rezultate pentru "zilele portilor deschise topoloveni" (3.19 secunde)
Zorela Sgarbura, medic primar obstetrica-ginecologie si au primit sfaturi pentru zilele toride de vara de la doamna Dr. ... Chiar daca zilele toride de vara par nesfarsite si gandul ne este la vacanta, gravidutele au raspuns afirmativ invitatiei mele.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Ce mall-uri sunt DESCHISE in Capitala pe 1 Ianuarie 2017 In prima zi a anului viitor majoritatea magazinelor, dar si a centrelor comerciale vor fi inchise, exceptie vor face centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall si Plaza Romania, cateva hipermarketuri, dar si cinematografele, care vor functiona dupa un program special, potrivit informatiilor centralizate de News.ro de la retaileri si de la proprietarii centrelor comerciale din Romania.
Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Dolj si Gruparea Mobila de Jandarmi Craiova au organizat ieri, intre orele 10.00 si12.00, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane, la sediul Inspectoratului, "Ziua Portilor Deschise".
Fortele Navale Romane organizeaza, sambata, "Ziua Portilor Deschise" in porturile militare Constanta, Mangalia, Braila si Tulcea. Cu acest prilej, constantenii si turistii pot vizita navele militare si expozitia de tehnica militara de marina.
Ziua portilor deschise a inceput prin prezentarea noilor colectii, printre care o inedita Industrial Collection, cu piese de mobilier si accesorii avand un design inspirat din elementele industriale de la inceputul sec.
"Ministerul Afacerilor Interne va invita sambata, 1 iunie 2013, intre orele 09.00- 13.00, la cea de-a cincea editie a "Zilei Portilor Deschise pentru Copii" la M.A.I., eveniment organizat cu prilejul Zilei Internationale a Copilului, pentru cei mici si nu numai.
Magiunul din prune Topoloveni va fi promovat in Orientul Mijlociu si Statele Unite, cu ajutorul unui program european pentru produsele agricole, potrivit B1Tv. Astfel, Comisia Europeana a aprobat programul de promovare pentru produsele agricole in care a fost inclus și magiunul din prune Topoloveni.
Bibiana Stanciulov, director al Sonimpex Topoloveni SRL, a creat aplicatia FB Gift pentru Magiunul de prune Topoloveni - accesibila aici http://magiun.fbgift.ro/ sau din pagina Facebook Magiun de prune Topoloveni - pe care va invita sa o accesati cu incredere si sa faceti zilnic un cadou cu gust - chiar daca e doar virtual - prietenilor vostri de pe Facebook, care isi aniverseaza ziua de nastere.
La aceste targuri oferta este generoasa si vei gasi cadouri pentru toate gusturile!Compania SONIMPEX TOPOLOVENI SRL, producatorul Magiunului de prune Topoloveni si furnizor al Casei Regale a Romaniei, este si ea prezenta in cadrul targului de produse traditionale din Parcul Cismigiu, intitulat "Traditii si flori de sarbatori" ce se desfasoara pana la 21 aprilie inclusiv.
Bibiana Stanciulov si alti producatori din industria alimentara strang semnaturi pentru gratierea profesorului Mencinicopschi La festivitatea dedicata aniversarii celor 100 de ani ai retetei magiunului Topoloveni, doamna Bibiana Stanciulov, directorul general al Sonimpex Topoloveni (firma care produce Magiun de Topoloveni), a anuntat ca apelul pentru strangerea de semnaturi pentru cererea de gratiere a profesorului Mencinicopschi continua.
banca de celule stem Biogenis, cosmeticele Bebble, Noua Luni, Danone, ColonHelp, Ropharma cu Activit Colostru Premium si Magiunul de Topoloveni au raspuns afirmativ invitatiei mele de a se implica in conferinta "Traieste Sanatos", a marturisit realizatoarea emisiunilor "Buna dimineata, Sanatate!" de la Antena 1 si "Meditatii pentru parinti" de la radio Itsy Bitsy.
63 cu alimentele functionale Topoloveni si Topoloveana, 100% naturale, fara zahar adaugat, ideale pentru perioada postului sau pentru cadouri de Sarbatori.
ZIUA 2 - Mic dejun:150 ml de iaurt, magiun de Topoloveni si 300 de ml de apa plata cu zeama de la o jumatate de lamaie.
Agentiile Bran si Poiana Brasov vor functiona in zilele de 26 decembrie 2010 si 2 ianuarie 2011 intre orele 10.00 si 14.00.
Draperiile trebuie sa fie din culori deschise. ... Deschide geamurile noaptea Pentru a racori casa, tine noaptea geamurile deschise. Lasa toate usile de interior deschise, astfel incat aerul sa circule. Lasa deschise chiar si usile dulapurilor din bucatarie si ale sifonierelor pentru ca inmagazineaza caldura pe timpul zilei.
Zilele urmatoare vor fi dominate de ger, chiar si temperaturile din timpul zilei urmand sa scada sub -10 grade Celsius, insa sfarsitul acestei saptamani va duce la o incalzire treptata a vremii.
In Bucuresti sunt deschise 117 santiere.
Cozile erau deja impresionante ca lungime si, daca in prima zi a programului "Porti deschise" se inregistrasera aproape 4.000 de vizitatori, organizatorii anticipau, pentru a doua zi, un numar cel putin dublu de curiosi.
La targul ce se desfasoara zilele acestea, aflat la prima editie, "Arome de sezon", in Piata Amzei (care are de curand o "fata" noua), puteti cumpara cu incredere produse de la Fabrica de magiun Topoloveni.
google-analytics.com