Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, afirma ca liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna se comporta "ca un clovn", daruindu-i haine de la magazine second-hand, si ca politicienii romani sunt cei care nu contribuie la dezvoltarea orasului, de unde, daca nu le place, pot pleca.
Antal Arpad a declarat corespondentului Mediafax ca liderul OT-PD-L Covasna da dovada de "demagogie si populism" oferindu-i o haina cumparata de la un magazin second-hand, amintindu-i acestuia ca ceruse liderilor partidelor romanesti sa aduca bani pentru diverse proiecte, dar ca acestia nu au facut-o.
Antal a spus ca, daca ar fi sa ia in serios gestul lui Dan Suciu, i-ar raspunde ca are, intr-adevar, si un costum Armani, dar nu face un secret nici din faptul ca si-a cumparat haine si de la magazine second-hand.
De asemenea, edilul municipiului Sfantu Gheorghe a amintit ca ceruse partidelor romanesti din judet sa aduca bani pentru repararea Pietei Mihai Viteazu si a spus ca in fiecare dimineata se uita sa vada daca acestia au adus bani, insa pana in prezent nu au facut-o. Antal a adaugat ca, daca politicienii romani nu vor sa sprijine reabilitarea acestei piete, pot aduce fonduri si pentru alte lucrari sau investitii. "Acesti domni politicieni ar face bine sa demonstreze ca fac ceva pentru orasul acesta, in loc sa ma faca sa-mi pierd timpul cu tot feluri de prostii. Domnii de la PD-L pot pleca din acest oras daca nu se simt bine aici si daca nu doresc sa sprijine dezvoltarea localitatii", a declarat Antal Arpad.
In opinia acestuia, liderul OT-PD-L Covasna a dat dovada de "demagogie si populism" cand i-a daruit un pulover cumparat dintr-un magazin second-hand. "Si electoratul roman din municipiu vede cat de clovni sunt si ii va sanctiona la alegeri pe acesti politicieni", a conchis primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad.
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe intocmise, in octombrie, patru proiecte de hotarari de Guvern pe care spunea ca le va inmana liderilor judeteni ai PSD, PNL, PD-L si PRM pentru ca acestia sa faca lobby la Bucuresti in vederea finantarii lucrarilor de reabilitare a unei piete din municipiu. Antal Arpad declara ca cele patru proiecte de hotarari de Guvern privind alocarea sumei de cate un milion de lei din fondul de rezerva al Guvernului pentru asigurarea cheltuielilor necesare finalizarii lucrarilor de modernizare a Pietei "Mihai Viteazu" din Sfantu Gheorghe au fost deja semnate de prefectul Gyorgy Ervin si presedintele Consiliului Judetean Covasna, Tamas Sandor, insa conducerea OT-PD-L Covasna spunea ca Antal Arpad, "a recunoscut falimentul politicii UDMR" cand a facut acest gest.