Cautare

2132 de rezultate pentru "vremea" (2.74 secunde)
Vremea din saptamana 24 - 30 septembrie 2018 aduce temperaturi cu 10 grade mai mici decat in saptamana precedenta. ... TRANSILVANIA Vremea se va raci, iar media regionala a temperaturilor maxime va avea variații intre 19 si 22 de grade.
Toata lumea stie cum e vremea afara. ... Ei abordeaza numai subiecte neutre, cum ar fi vremea. Fireste ca vremea nu are cum sa dea nastere la controverse; ... - Si dansez aici numai ca sa va fac sa va dati seama ca pierdeti vremea.
Vremea in Bucuresti In Bucuresti, norii acopera cerul si temporar va ploua.
Cum va fi vremea in weekend In urmatoarea perioada, vremea se va incalzi, valorile termice fiind mai ridicate decat cele obisnuite. ... Sambata, in Bucuresti, vremea va fi in general inchisa si posibile precipitatii slabe, burnita ori fulguieli.
Vremea se mentine calda pentru aceasta data, chiar deosebit de calda local in vest, centru si in zona de munte. ... VREMEA LA MUNTE La munte maximele zilei se vor situa cu peste valorile normale la acesta data:
Conform meteorologilor, in Banat, vremea va fi calda in prima saptamana a intervalului de prognoza. ... In Maramures, in prima jumatate a intervalului de prognoza, vremea va fi calda, cu medii ale temperaturilor maxime de 12-14 grade, pana pe 20 martie, si de 16-18 grade, intre 21 si 24 martie.
La Bucuresti In Capitala, vremea va fi frumoasa, cu cerul mai mult senin. ... La Munte La munte, vremea va fi frumoasa. ... La mare Si la mare, vremea va fi frumoasa si relativ normala termic.
BANAT In primele zile ale intervalului de prognoza vremea se va mentine calduroasa, caniculara chiar in orele amiezilor, cand temperatura aerului se va situa in jurul valorii medii de 36 de grade, iar minima nocturna nu va cobori sub 18 grade.
Vremea se va incalzi, fata de intervalul precedent. ... Sambata IN TARA Vremea se va incalzi, fata de intervalul precedent. ... Din punct de vedere termic, vremea se va incalzi. ... Duminica Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind calduroasa, pentru aceasta data, in cea mai mare parte a tarii.
LUNI Luni vremea va fi in general frumoasa in jumatatea vestica a teritoriului, insa in est ultimele benzi noroase ale ciclonului ce a afectat tara noastra in zilele precedente vor mai aduce local unele averse de ploaie insotite de descarcari electrice, in general slabe cantitativ.
Vremea va fi oscilanta din punct de vedere termic in urmatoarele doua saptamani, cu zile in care temperaturile maxime vor depasi, in medie, 34 de grade, dar si cu intervale (7-8 august, respectiv 12-13 august), cand probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata in majoritatea regiunilor, in special in zonele montane, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) pentru perioada 7 - 21 august, data luni publicitatii.
In Banat, prima saptamana vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, astfel incat temperaturile maxime vor atinge, in medie, 29 de grade in data de 06 iulie.
Vremea pe 5 septembrie e schimbata dramatic fata de zilele trecute. ... Miercuri, vremea se schimba la nivelul intregii tari, din cauza instabilitatii atmosferice. ... Vremea va fi instabila in Capitala pe 5 septembrie. ... Atentie, turisti, vremea este instabila si pe litoral si se raceste.
Vremea se va raci accentuat in urmatoarele zile si ne putem astepta la reprize de viscol, chiar si in Capitala. ... - Vom asista la un proces de racire accentuat, astfel incat spre finalul saptamanii, vremea va deveni chiar geroasa noaptea in mare parte din tara.
Vremea se va incalzi in aproape toata tara, iar temperaturile vor ajunge la 25-26 de grade Celsius Celsius in unele zone, in prima saptamana a intervalului.
Mai mult, potrivit acestuia, comparativ cu anii anteriori, infractionalitatea pe aceasta linie a scazut considerabil, odata cu demontarea filierelor Miralen, Stenel Trade, Dan Bov, Mayss Com 2000 si Marian Tudose, dosare care au facut istorie datorita impactului pe care l-au avut la vremea respectiva, asupra societatii civile.
"Uite-i si pe astia, politicienii, n-au ce face si pierd vremea, toata ziua sa stea de vorba la microfon!" Aceasta este realitatea. ... Mie, insa, toate acestea imi aduc aminte de o gluma care circula pe vremea lui Ceausescu:
• Miercuri, vremea se va mentine rece in majoritatea zonelor tarii. • Miercuri, vremea va fi frumoasa ca aspect in Bucuresti, dar frigul totusi nu cedeaza.
Cum va fi vremea in week-end, in Capitala si la munte Sambata, in Bucuresti, in prima parte a zilei, sunt conditii de lapovita si ninsoare. ... Luni, in Bucuresti vremea se mai incalzeste, dar dimineata sunt conditii de ceata.
Prognoza in tara SAMBATA (2 martie) Vremea se va raci, valorile termice devenind apropiate de cele normale pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. ... DUMINICA (3 martie) Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru aceasta data.
google-analytics.com