Cautare

2132 de rezultate pentru "vremea" (3.34 secunde)
Pe langa informatiile meteorologilor de vreme instabila, cu ploi torentiale, descarcari electrice, caderi de grindina si vant puternic cu aspect de vijelie, valabile aproape pentru toata tara, praful rosiatic va murdari din nou orasul si masinile.Vremea in Bucuresti, vremea in Iasi, vremea in Cluj, vremea in Timisoara si in orice oras vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea in weekend, vremea la munte, date exacte, in timp util si desenate frumos.
PROGNOZA METEO pe trei zile Vremea este mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. ... BUCURESTI Vremea este foarte calda si in capitala, prea calda pentru data de 19 iunie. ... MARE La mare, vremea se anunta frumoasa si calda.
Cum va fi VREMEA pana pe 9 februarie, in fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 27 ianuarie - 9 februarie, pentru toate regiunile din tara:
• In Banat, vremea va fi calduroasa in primele patru zile ale intervalului de prognoza, cu maxime in jurul valorii de 33 de grade, apoi temperatura aerului va fi scadere treptata, astfel ca, in 17 august, media maximelor va fi de 24-25 de grade.
Vreme calda cu valori maxime de 19 grade Celsius, in intervalul 3-16 noiembrie Vremea prognozata in urmatoarele doua saptamani se anunta deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi pe timpul zilei ce vor atinge chiar si 19 grade Celsius in unele regiuni, in timp ce probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai mare dupa 8-9 noiembrie si, in special, in zonele depresionare, releva estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie /ANM/, valabile pentru intervalul 3-16 noiembrie 2014.
Vremea se raceste si devine instabila VREMEA IN BUCURESTI. ... Procesul de racire continua miercuri, cand temporar va ploua, insa joi, vremea se mai incalzeste. VREMEA IN BUCURESTI MARTI, 19 APRILIE. Vremea se va raci accentuat fata de ziua precedenta si va deveni instabila. ... VREMEA IN BUCURESTI MIERCURI, 20 APRILIE.
In Bucuresti, pe parcursul zilei, in conditiile cerului variabil, vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza, iar disconfortul termic accentuat. Spre seara si noaptea, vremea va deveni instabila, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
In Banat, la inceputul intervalului de prognoza, vremea se va incalzi, ajungand spre mijlocul primei saptamani sa fie mai calda decat in mod normal la aceasta data, cu o medie a temperaturilor maxime de 19 - 20 de grade Celsius.
Vremea la munte Vremea va fi calda si la munte, dar mohorata. ... Vremea pe regiuni In regiunile intracarpatice urmeaza o zi mai calda decat ieri, dar cu vreme instabila.
Vremea va fi calda, cu temperaturi care, in unele intervale, se vor apropia de punctul de canicula, insa, pe de alta parte, in unele zile instabilitatea atmosferica manifestata prin averse, descarcari electrice si vijelii isi va face aparitia in aproape toate regiunile, reiese din prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila in intervalul 13 - 26 iulie, scrie Agerpres.
PROGNOZA METEO pentru DUMINICA, IN TARA Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi usor in toate regiunile. ... LA BUCURESTI Vremea va deveni predominant frumoasa si se va incalzi. ... PROGNOZA METEO pentru LUNI, IN TARA Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor.
METEO " Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. ... Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii: BANAT Pana in data de 4 decembrie, vremea va fi calda, cu temperaturi maxime cuprinse in medie intre 10 si 12 grade.
Ce surprize ne rezerva vremea in NOAPTEA de REVELION /ampress.ro Pentru urmatoarele trei zile, meteorologii anunta vreme mai rece decat ar fi normal Miercuri, vremea continua sa se raceasca si noaptea gerul se va instala in nord si in centru, dar izolat si in restul teritoriului.
BANAT In Banat, pe parcursul primei saptamani valorile termice vor scadea de la o zi la alta, astfel ca vremea va deveni mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an, cu precadere in intervalul 9 - 11 noiembrie.
MIERCURI, 21 IUNIE 2017 Vremea va fi calduroasa, iar in cursul zilei si predominant frumoasa. ... JOI, 22 IUNIE 2017 Vremea va fi predominant frumoasa si calduroasa. ... VINERI, 23 IUNIE 2017 Vremea va fi in continuare predominant frumoasa si calduroasa, posibil caniculara dupa-amiaza, cand va fi si disconfort termic.
Iata cum va fi vremea in intervalul 20 noiembrie - 3 decembrie, in fiecare regiune a tarii: ... Astfel, intre 23 si 26 noiembrie vremea va deveni calda, cu temperaturi diurne de 13 -14 grade si nocturne de aproximativ 4 grade.
Vremea de Florii 2018. Prognoza meteo pentru acest weekend Vremea de Florii 2018 nu va fi cea la care multi sperau, iar meteorologii spun ca ar trebui sa ne asteptam la precipitatii.
Vremea de Paste. ... In ultimele zile de prognoza vremea se va incalzi din nou, maximele termice urmand sa atinga, in medie, 21-22 de grade.
Vremea in weekend: Unde se anunta ploi si furtuni Vremea in weekend se anunta a fi una instabila, chiar daca temperaturile vor fi peste medie in mare parte din tara. ... Duminica, vremea va fi variabila, iar temperaturile vor fi in scadere usoara.
Iata cum va fi vremea in intervalul 26 Septembrie - 9 Octombrie 2016, in fiecare regiune a tarii:
google-analytics.com