Martie aduce vreme frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari si izolat vor cadea ploi in vestul si nordul tarii. In timpul noptii, vor cadea local precipitatii mixte. Temperaturile maxime vor urca pana la 12 grade Celsius in regiunile sudice, iar cele minime nu vor cobori sub -12 grade in depresiuni.

Prognoza in tara


SAMBATA (2 martie)
Vremea se va raci, valorile termice devenind apropiate de cele normale pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va prezenta innorari temporare si, indeosebi in cursul zilei, se vor semnala precipitatii, in general slabe cantitativ, in majoritatea regiunilor. Acestea vor fi sub forma de ninsoare la munte, in Moldova, Transilvania si Maramures, mixte pe arii restranse in Crisana si Banat si mai ales ploi, local, in Muntenia si Dobrogea. Vantul va avea intensificari temporare in majoritatea regiunilor, dar mai ales in sud-vest si la munte, unde se pot depasi la rafala 50...55 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in depresiuni si 12 grade in regiunile sudice, iar cele minime se vor situa intre -12 si -2 grade, usor mai ridicate pe litoral. Noaptea in zonele joase vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va fi in crestere.

DUMINICA (3 martie)
Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in nordul si nord-estul tarii, unde doar izolat va fulgui. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona de munte, iar spre sfarsitul intervalului si in regiunile nord-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 grade in depresiuni si 11 grade in regiunile sudice, iar cele minime se vor situa intre -10 si 2 grade. Noaptea si dimineata, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Prognoza in Bucuresti

SAMBATA (2 martie)
Vremea se va raci usor, astfel incat valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data. Cerul va prezenta innorari temporare si trecator, in cursul zilei, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima de -4...-3 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va fi in crestere.

DUMINICA (3 martie)
Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de -3...-1 grad.

(Sursa : Jurnalul National)