Cautare

396 de rezultate pentru "voinea virgil" (4.22 secunde)
Directorul Muzeului Taranului Roman, Virgil Nitulescu, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca hotararea de guvern privind comasarea MTR cu Muzeul Satului va fi reluata, personalul acestei institutii va reactiona fata de o asemenea decizie, ajungand chiar la proteste de strada.
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
Virgil Guran este noul vicepresedinte al PNL, dupa retragerea din cursa a lui Virgil Popescu.
Vicepresedintele PSD, Mihai Tudose, spune ca se impunea remanierea ministrului energiei, Virgil Popescu, in urma haosului din Energie. Tudose critica masurile luate de Virgil Popescu si spune ca nu au adus deloc rezultatele asteptate.
VIRGIL de 47 de ani, din jud. ... Virgil care au luat de la o persoana necunoscuta suma de 5000 de dolari, falsi, in 50 de bancnote a cate 100 de dolari, pe care urmau sa-i vanda unui client gasit prin intermediul lui A.
Este vorba despre cunoscutul om de afaceri Mitel Munteanu (poreclit si Mimitel, dupa numele uneia dintre benzinariile sale), de 35 de ani, precum si cei trei "locotenenti" ai sai - Florin Dan Bilteanu, de 37 de ani, Iliuta Eugen Stefanache, de 37 de ani, si George Dorin Voinea, de 31 de ani, acuzati de savirsirea infractiunilor de fals, uz de fals si inselaciune.
O noua demisie la TVR Elena Voinea, redactorul-sef al redactiei Stiri Externe din cadrul Directiei stiri a TVR, a demisionat din aceasta functie luni. ... Elena Voinea a fost numita redactor-sef la Stiri externe in martie 2003.
Romania se confrunta cu o amplificare a crizei pe piata fortei de munca, unde costurile au crescut cu 60% in termeni reali, in intervalul ianuarie 2005-iulie 2007, a declarat directorul de cercetare al Grupului de Economie Aplicata, Liviu Voinea.
"Cred ca aceste carti digitale isi vor ocupa locul lor in vanzari si ca exista o cerere alimentata mai degraba de dezvoltarea pietei de gadgeturi, decat de necesitatea inlocuirii formatului traditional", e de parere Daniel Voinea, managerul de comunicare al lantului de librarii Carturesti.
Liviu Voinea (Buget);
Senatorul Florea VOINEA a sustinut o declaratie politica intitulata: Habita ad populum. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Florea Voinea i-a interpelat pe prim-ministrul Dacian Ciolos si pe ministrul Afacerilor Externe Lazar Comanescu, in sedința Senatului din data de 07.11.2016.
Potrivit analistului GEA, Liviu Voinea, cresterea pretului la utilitati, anuntata chiar de astazi, va duce la un spor inflationist estimat la 5,8%, ceea ce ar contribui la ratarea tintei de 7%.
Potrivit unor scenarii de crestere, prezentate ieri de Maria Magdalena Voinea, expert negociator in cadrul Directiei Negocieri Piata Interna din MIE, daca tara noastra isi va mentine o crestere a PIB de o data si jumatate peste media comunitara, in 2050, Romania va avea (inca!) un PIB sub 75% din media UE.
Liviu Voinea, director de cercetare in cadrul Grupului de Economie Aplicata (GEA), este de parere ca masurile BNR sunt necesare pentru efectele pe care pot sa le produca pe termen scurt, pentru a reduce inflatia, insa ele sunt impotriva tendintei pe care trebuie sa o aiba politica bancara romaneasca, de scadere a dobanzilor in general.
cursul de schimb, liberalizarea comerciala prin acordurile internationale ", explica Liviu Voinea, director de cercetare al Grupului de Economie Aplicata. ... Liviu Voinea estimeaza ca "dupa 2007 va exista un puternic proces de concentrare, de fuziuni si achizitii.
Atingerea tintei de inflatie si a celei referitoare la nivelul deficitului de cont curent sunt contradictorii in conjunctura actuala a economiei si nu pot fi atinse in paralel, a declarat ieri directorul Grupului de Economie Aplicata (GEA), Liviu Voinea.
Comentand datele statistice al UE, directorul de cercetare al Grupului de Economie Aplicata (GEA), Liviu Voinea, spune ca in ultimele 15 regiuni din Europa se mai afla si zone din Bulgaria, o regiune din Polonia si o alta din Slovacia.
In cursul acestui an Banca Comerciala Romana (BCR) va mentine numarul de angajati la acelasi nivel in acest an si a majorat salariile, insa cu valori sub 10%, a declarat ieri Andreea Voinea, directorul executiv de resurse umane al BCR.
Liviu Voinea, directorul executiv al GEA, a explicat cat de importanta este introducerea in textul de lege a precizarii "actualizata cu rata inflatiei".
google-analytics.com