Cautare

396 de rezultate pentru "voinea virgil" (4.56 secunde)
„Decalajul nu trebuie privit ca un dezavantaj, ci ca un motiv în plus pentru a atrage finantari“, a spus Liviu Voinea, directorul executiv al GEA, care a explicat ca aceasta a fost si ideea pentru Programul Sectorial al Competitivitatii, potrivit caruia, acolo unde sunt decalaje mai mari trebuie dati bani mai multi.
Pe de alta parte, Liviu Voinea, directorul executiv al Grupului pentru Economie Aplicata, spune ca semnarea unor contracte ar trebui sa se concretizeze la urmatoarele intalniri. ... Cultura asiatica de afaceri se bazeaza pe relatii de incredere, care cer timp", ne-a spus Voinea.
La aceasta categorie, podiumul a fost completat de Roxana Saulea (LPS "Petrache Triscu"), toate fetele fiind pregatite de Mihai Voinea. ... Momentan, cea mai buna din tara la categoria sa de greutate este colega de club Amalia Doana", a spus antrenorul Mihai Voinea.
De asemenea, cei cinci membri - Gabi "Gurira" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Dragos Docan (bass), Sorin Voinea (claviaturi), Razvan "Lapi" Lupu (tobe) au anuntat ca la concertul de vineri vor fi lansate in premiera piesele ‘‘Lasa-ma sa spun‘‘ si ‘‘Scarboasa zi de joi‘‘, dar si noul single - ‘‘Supravietuitor‘‘ - pentru care a fost filmat un videoclip.
Planurile financiare dar si strategia sistemului sanitar pentru anul viitor au fost sustinute de Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, de Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Cristian Busoi si de Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.
Virgil Ardelean si-a prezentat demisia de onoare din functia de sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), avertizand ca in politie, serviciile de informatii si in parchete sunt "zeci de Virgil Ardelean si de Vulpi".
Este vorba de Costel Gheorghiu, deputat FSN in perioada 1990-1992 si senator PD intre 1992 si 2000, Gheorghe Virgil Serbu (foto), senator PNL in 2004-2008 si Mihail Sireteanu (PSD), deputat intre 1996 si 2008.
Virgil Dulea, afaceristul care controleaza suveica de 31 de firme implicate in acest caz, este deja cercetat intr-un dosar penal pentru spalare de bani, aflat in atentia Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
Virgil Iantu se alatura Televiziunii Romane pentru un show 100% romanesc. ... Virgil Iantu aduce un plus de valoare brandului TVR.
Virgil Iantu, proaspat reintors pe micul ecran cu un super game show care va incepe din 17 aprilie la TVR 2, ne-a marturisit ce inseamna Sarbatorile Pascale si cum petrec el si familia sa frumoasa, de Paste, anul acesta.
Ziarul "Adevarul" - redactorul sau sef Grigore Cartianu si cei cativa colaboratori mai tineri (Mihai Voinea, Cristian Delcea si Laurentiu Ungureanu) si-au asumat o misiune nedemna - aceea de a contesta Revolutia Romana si de a denigra si calomnia pe cei ce si-au asumat atat riscuri , in decembrie 1989, cat si raspunderi in infaptuirea transformarilor revolutionare pe care le-a cunoscut tara, in anii urmatori.
Inca de la numirea lui Vasile Blaga, cunoscut apropiat al lui Traian Basescu, in fruntea Ministerului de Interne, in presa s-a zvonit ca una dintre prioritatile noului ministru este si pensionarea urgenta a celebrului Virgil Ardelean - "Vulpea” instruita de serviciile secrete pe care nici o guvernare nu a reusit sa o vaneze pana acum.
in cadrul unei conferinte de presa desfasurata ieri, liderul Sindicatului din invatamintul Preuniversitar Satu Mare, Ioan Dragan, a raspuns acuzatiilor care i-au fost aduse in cadrul primei conferinte de presa a nou infiintatului Sindicat Liber din invatamint Satu Mare (afiliat la FLI), acuzatii lansate de liderul local al acestuia, Virgil Roman.
Este vorba de Virgil Paunescu, cel care a detinut functia de fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si care a fost desemnat in cursul zilei de ieri sef al Departamentului de Sanatate Publica din cadrul Administratiei Prezidentiale.
Astfel, Virgil Parocescu Ionascu, de 33 ani, Ion Ionascu, de 51 ani, Gheorghe Parocescu, de 37 ani, Dumitru Goidan, de 47 ani, Mihai Decu, de 49 ani, toti din Ciobanu si George Cristian Ionascu, de 24 ani, Bogdan Georgian B.
Doi dintre oamenii de afaceri galateni, Virgil Rapotan si Catalin Chelu, se afla in topul celor mai avuti 100 de romani.
Mai mult, potrivit lui Virgil Lungu, seful Directiei pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National, din acest motiv nu a putut fi concesionat deocamdata Cazinoul, singurul monument istoric din Constanta care a suscitat interesul investitorilor.
Conflictul a aparut in momentul in care, potrivit directorului RAT Craiova, Virgil Boboc, Asirom a contestat rezultatul licitatiei, punand astfel regia intr-o situatie delicata, din moment ce autobuzele si tramvaiele trebuia sa iasa pe traseu pe 3 ianuarie 2007.
Potrivit presedintelui Federatiei Sindicale Solidaritatea Virgil Sahleanu, Gheorghe Tiber, reprezentantii patronatelor si ai federatiilor sindicale reprezentative nu au putut ajunge la un acord in privinta continutului unui numar de 17 articole ale noului CCM, cele mai importante fiind cele legate de drepturile salariale.
Subprefectul Virgil Panduru a explicat ca punerea in posesie este in prezent o mare problema in dosarele nerezolvate din cauza naturii juridice a terenurilor ramase. ... Virgil Panduru a spus ca dreptul de proprietate a fost reconstituit pentru 99 la suta din cazuri, dar terenuri libere sunt foarte putine.
google-analytics.com