Cautare

327 de rezultate pentru "vedete" (2.85 secunde)
Tinerii invatacei adora sa riste si, asa cum ajungeau inainte vedete in momentul in care erau realizatorii unor filmulete cat mai sugestive, mai abitir vor brava de acum inainte, avand in vedere ca astfel de cazuri vor fi si mai rare si mai apreciate de publicul "larg".
Gigi Becali nu-l someaza pe Lacatus, dar nici nu-si mai iubeste jucatorii, din moment ce la un meci atat de important nu mai arunca prime in joc, constientizand, in sfarsit, ca are vedete mult prea bine platite fata de ceea ce (nu) joaca.
Cuvintele senatorului Ion Vasile au devenit "vedete" de ieri, la fel si iesirea acestuia, la adresa unui fotoreporter. Pana una-alta, noi...
Kristen Stewart: "Nu esti confuz daca esti bisexual. Pentru mine, este chiar opusul" In 2019, actrita Bella Thorne a declarat ca se identifica drept pansexuala.
Nu sunt vedete pentru ca nu le pronunta primarul numele saptamanal, in emisiunile televizate, cand, in loc de raspunsuri la problemele cetatenilor, edilul spune, invariabil, acelasi lucru:
M-au speriat subiectele de la bac, ma sperie ca literatura noastra a fost facuta praf si pulbere in favoarea unor subiecte despre "vedete" si cel mai mult ma doare ca noi nu am stiut sa-i ajutam la timp, n-am stiut sa-i luam de-o aripa si sa-i asezam in fata adevarului.
Va incerca sa distruga uninominalul si sa revina in forta in PSD, in cautarea nemuririi ideologice. Ieftin rol si nepotrivit unei vedete.
Dar nu o va face niciodata pentru ca "mi-e groaza sa ma imbolnavesc si sa ajung vreodata intr-un spital romanesc". Probabil asa au gandit si Basescu si numeroase vedete care au ales strainatatea pentru a se trata.
E drept, cu toate candidaturile de vedete anuntate in ultima perioada, un asemenea cosmar ar putea deveni realitate. Si atunci nimic nu ar mai deosebi un astfel de guvern de o casa a groazei...
La 21:30 s-au deschis portile Castelului Bran pentru vedete. Vestea ca Elon Musk vine in Romania a pornit o avalansa de meme-uri.
Esential era sa aiba exemple de urmat - si din nefericire, in Romania exista cirezi de vedete care in alta tara n-ar aparea nici pe afisul de la vreo crasma de cartier - si sa le copieze atitudinea, felul in care vorbesc, felul in care merg si modul de viata.
Numai ca, daca fetele Cheeky au invatat cat de cat lectia marketingului din showbiz si nu au pretentia ca sunt mari soprane, ci doar vedete de mucava cu o durata de viata efemeroida, pe care incearca sa o speculeze la maximum, gemenelor Indiggo le-a trebuit un ocean distanta si ridiculizarea extrema pentru a descoperi ca de unde nu ai, nici Dumnezeu nu cere.
Numai ca, daca fetele Cheeky au invatat cat de cat lectia marketingului din showbiz si nu au pretentia ca sunt mari soprane, ci doar vedete de mucava cu o durata de viata efemeroida, pe care incearca sa o speculeze la maximum, gemenelor Indiggo le-a trebuit un ocean distanta si ridiculizarea extrema pentru a descoperi ca de unde nu ai, nici Dumnezeu nu cere.
Pacat bre nea Tahere, pacat Borcica si nea Turcule, dar mai bine dadeati si cate o lumanare langa banii cu care va platiti marile vedete, ca mai mult de-o pomana nu-s in stare.
Rezultatele au fost, cu rare exceptii, niste fasuri jalnice, si cei invinuiti de matrapazlacuri au devenit vedete TV, pe platoul ad-hoc din fata DNA, in frunte cu Adrian Nastase care din acuzat, reusea, prin cuvinte mestesugite, si dand dovada de mult talent artistic, sa devina acuzator.
a ajuns la 52 de kilograme datorita unui stil de viata sanatos, dar si a sportului sustinut de un antrenor, Stelian, datorita caruia si alte vedete din show-biz au invins in lupta cu kilogramele.
- Ce vedete se imbraca de la dvs.? - Cele pe care le-ai vazut in sala: soprana Felicia Filip, Mirabela Dauer, Oana Turcu.
- Spre deosebire de multe vedete de la noi, am remarcat in cazul celor mai sus mentionati, o mare modestie si lipsa de infatuare.
- Aveti expuse aici si o multime de fotografii pe care le-ati facut cu vedete de la noi si de peste hotare, precum si diplome.
Vedete precum Alexandru Arsinel, Nicoleta Luciu, Raluca Moianu, Iuliana Marciuc, Cristina Spatar, Florentina Opris, Mihaela Borcea, Roxana Iliescu au venit sa stranga mana Printului Paul al Romaniei si sa ia cate un autograf de la acesta.
google-analytics.com