Cautare

43 de rezultate pentru "ursulescu" (2.49 secunde)
"Totul depinde de modul cum te orientezi", a spus Dragos Ursulescu, comisar-sef al Garzii Financiare Dolj. ... Daca ai noroc sa câstigi un contract mare de audit la o firma consacrata, atunci primesti bani pe masura", a spus Ursulescu.
"Exista doua modalitati descoperite de noi, prin care societati din Dolj au eludat statul la plata TVA si a impozitului pe profit", spune comisarul-sef al Garzii Financiare (GF) Dolj, Dragos Ursulescu. ... Astfel de cazuri am descoperit in Dolj", sustine Ursulescu.
In comuna Turburea vor avea loc duminica alegeri pentru desemnarea noului primar al localitatii, dupa ce fostul edil, Daniel Ursulescu, a murit intr-un accident rutier. In cel de-al doilea tur de scrutin se vor confrunta liberala Daniela Ursulescu, sotia primarului decedat, si democrat-liberalul Ion Barca.
Desfasurat joia trecuta, in eleganta locatie Ambasad’Or Events, evenimentul a fost prezentat de Octavian Ursulescu si a cuprins si o Gala a premiilor umanitare.
Prezentarea evenimentului de la Magazinul MUZICA va fi facuta de Octavian Ursulescu.
Asociatia In Memoriam Cornel Chiriac organizeaza in fiecare an aceasta comemorare, asa ca cei care nu pot veni anul acesta sunt asteptati anul viitor, pe 5 martie 2016", ne-a spus Florin-Silviu Ursulescu.
De altfel, Ion Barca nu a detinut pana acum un mandat intreg de primar, acesta fiind ales edil al comunei in 2009, dupa decesul lui Daniel Ursulescu, fostul primar care si-a pierdut viata in urma unui accident de circulatie.
Vom vedea daca acest lucru se respecta", a precizat Dragos Ursulescu, comisar-sef al Garzii Financiare Dolj. Sesizarea vine ca urmare a semnalarii faptului ca in ultima vreme multi dintre comercianti au refuzat sa mai vanda din stocuri, pe care le pastreaza pentru scumpire.
Pentru agentii economici seriosi nu ar trebui sa fie o problema aceste modificari legislative", a declarat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj.
Acestia trebuie sa fie inregistrati la fisc si sa plateasca accize", a declarat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj.
Nici Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj si coordonatorul comisariatului regional, nu stia de noua organigrama ANAF si nu a parut încântat când a aflat ca dispare comisariatul regional.Si la Directia Regionala Vamala (DRV) Craiova se întrevad schimbari, având în vedere ca si aceasta si-a schimbat denumirea.
„Acum nu mai este obligatoriu sa pui stampila firmei pe factura, pentru ca sunt alte elemente de identificare“, a afirmat comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu.
Si comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, sustine cauza contabililor: "Au fost foarte putini contabili condamnati de organele abilitate.
Oricum, nu au voie sa profeseze ca si consultanti", a spus si Dragos Ursulescu, seful Garzii Financiare Dolj. Chiar printre criteriile de la examen s-au introdus avantaje pentru cei care lucreaza la Ministerul Economiei si Finantelor sau la unitatile din subordine.
Putem verifica daca un agent economic a emis mai multe bonuri cu TVA de 19%, pentru ca bonurile raman in memoria casei de marcat, si atunci amenda poate fi mai mare", a aratat comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu.
La eveniment au fost prezenti prieteni de-ai artistilor, precum ziaristul Florin Silviu Ursulescu, Doru Rizescu, Cristian Hrubaru de la Cronica Carcotasilor.
De nepretuit!" Evenimentul de lansare a albumului "Birth" de la terasa Morgan la Dud a fost prezentat de Florin Ursulescu, realizator de emisiuni de radio.
Eu cant inca din liceu, dar primele aparitii in public au fost la festivalul Om bun din 2014, unde am castigat premiul Vali Sterian, urmate de prezente pe scena Club A, ca invitat al domnului Florin Silviu Ursulescu si diverse alte locatii, unde se canta acest gen muzical.
Mihai Cosma si Octavian Ursulescu - redactori. Iata care sunt PREMIILE Revistei ACTUALITATEA MUZICALA ale anului 2016: - Categoria Personalitatea Anului:
OCTAVIAN URSULESCU si actorul MIHAI BISERICANU, Teatrul Bulandra Albumul contine 11 piese - love letters, dintre care trei extrase de single (Goodbye Till We Meet Again, I'm still loving you si I love you) si este disponibil in reteaua de librarii Carturesti sau pe Itunes.
google-analytics.com