Cautare

449 de rezultate pentru "urban" (5.23 secunde)
Viorel Pana a stat de vorba cu oamenii din Agigea si Eforie, alegerea sa de a discuta atat cu cetatenii din mediul urban, cat mai ales cu cei din mediul rural, dovedind disponibilitatea de a pune in practica programul stabilit in cadrul organizatiei judetene.
Ar trebui sa fie localitate model, in care confortul de tip urban sa se simta din plin. Ce imagine oferim noi aliatilor nostri care tranziteaza aceasta zona?!
Candidatul PC la sefia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Pana s-a aflat, zilele trecute, in Cernavoda, Harsova si Lipnita, pentru a discuta cu cetatenii atat din mediul urban, cat mai ales cu cei din mediul rural.
In topul urban Bihorul se situeaza pe locul al 3-lea, cu un procent de 57,57%, iar in topul rural ocupa locul 14, cu un procent de 65,76%.
In urma propunerilor facute de partidele parlamentare si potrivit votului dat de senatori, din comisia de validare fac parte Traian Igas, Gabriel Mutu, Constantin Dumitru, Florin Andrei Mircea, Ioan Ruset si Iulian Urban de la PDL, Ioan Chelaru, Dan Coman Sova, Marian Valer si Adrian Tutuian si Toni Grebla din partea PSD, Ioan Ghise, Mario Oprea si Liviu Pasca de la PNL si Cseke Attila Zoltan din partea UDMR.
Simbioza dintre cele doua structuri de partid (PDL - puternica in primul rand in mediul urban si PNL - puternica in mediul rural) poate da nastere unui mare partid de dreapta, care sa guverneze Romania ani buni de acum inainte", a adaugat Salavastru.
unitatile de invatamant de la tara primesc calculatoare pentru elevi asa incat diferenta intre mediul educational urban si cel rural sa nu mai fie atat de mare.
Pana la ora 13,00, dintre votanti, in mediul urban au votat 7,52% din alegatori, iar in mediu rural 10, 87%.
Biroul Electoral Central a anuntat ca, pana ieri la ora 19.00, s-au prezentat la urne 21,63% dintre alegatori, din care in mediul rural 29,02%, iar in mediul urban - 16,26%.
Cei din mediul urban, cei care au terminat o facultate sau tinerii sub 30% sunt mai rezervati fata de Biserica, dar nu cu mult:
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul - e o replica deja intrata in folclorul urban, dar, dincolo de tot si toate nu cred ca e numai Romania si a ei populatie de vina pentru aceasta stare balcanica de "las-o ma ca merge asa".
Si daca il vor lasa in pace, in doi ani PNL poate face joc egal cu PD-L, chiar castiga alegerile viitoare, din toamna lui 2012, pentru ca poate mobiliza si fideliza electoratul urban.
Prin inchiderile de scoli si spitale din mediul rural/mic urban, discrepanta dintre oras si sat va creste, contrar principiilor europene.
Pedelistul Iulian Urban a cerut supunerea la vot a unei noi ordini de zi la care, la primul punct , sa fie pusa cererea neconstitutionala si neregulamentara de revocare din functie a lui Mircea Geoana.
Democrat liberalul, Iulian Urban a cerut supunerea la vot a unei noi ordini de zi la care, la primul punct, sa fie pusa cererea de revocare din functie a lui Mircea Geoana.
A fost incheiat, de asemenea, un protocol privind reducerea riscului de inundatii pe raul Bahlui si amenajarea albiei raului in municipiul Iasi, simultan cu efectuarea unor lucrari de dezvoltare a infrastructurii de agrement si turism pe cursul urban al raului, in centrul municipiului.
Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1.089 de persoane adulte din mediul urban si rural si are o marja de eroare de +/-3%.
Campania se va desfasura in mediul urban, tinta fiind imobilele din zonele cu cel mai ridicat risc infractional din punct de vedere al furturilor din locuinta.
Noua lege prevede ca infiintarea unei farmacii comunitare in mediul urban sa se realizeze in functie de numarul de locuitori si la o distanta de minimum 500 de metri de o alta farmacie.
In cadrul dezbaterilor actul normativ a fost sustinut de senatorul PDL Iulian Urban, iar pledoaria acestuia pentru adoptarea propunerii a fost salutata de catre parlamentarii liberali.
google-analytics.com