Cautare

921 de rezultate pentru "turism" (3.36 secunde)
Aproximativ 40.000 de turisti din Republica Moldova vor veni in acest an in Romania, in crestere cu 30% fata de nivelul din 2007, sustine Mariana Iuga, seful Biroului de Turism al Romaniei la Chisinau.
"Angajatii se vor prezenta la agentia de turism a Combinatului, vor lua un formular pe care il vor completa si se vor prezenta la unul dintre cei patru operatori de turism din Galati cu care s-au incheiat contracte pentru bilete.
Agentiile de turism membre ale ANAT au inregistrat anul trecut o cifra de afaceri cumulata de 4,45 miliarde de lei (1,25 miliarde euro), a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, Dragos Anastasiu, presedintele asociatiei.
Agentiile de turism din România au vândut deja aproape 80% din pachetele turistice destinate sarbatorilor de iarna, oferte care se vor epuiza în primele zile ale lunii urmatoare, a declarat consultantul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Traian Badulescu.Acesta a mentionat ca, în ceea ce priveste Austria, cea mai solicitata destinatie externa, nu se mai gasesc decât pachete ce pornesc de la 800 de euro, în conditiile în care acum o luna se puteau gasi oferte pentru acesta tara cu preturi începând de la 250 de euro.
Compania daneza Weco Travel, care a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al agentiei de turism Alto Tours din Bucuresti, si-a propus ca in urmatorii doi ani sa aloce circa cinci milioane de euro pentru a prelua inca trei agentii din Romania.
In ceea ce priveste cei mai bogati afaceristi din Oltenia, acestia sunt Fratii Panait (auto, imobiliare), cu o avere evaluata la 47 - 50 de milioane de euro, urmati de Nicolae Sofianu (imobiliare, constructii, turism), care are o avere evaluata la 46 - 50 de milioane de euro.
Am ales in ultimii ani sa-mi petrec vacantele de vara in Grecia, prin Agentia de Turism Hello Holidays. ... Am terminat Facultatea de Turism la Universitatea Bioterra din Bucuresti. - De cand colaborezi cu Agentia de turism Hello Holidays?
ANAT, care reprezinta agentiile de turism, FIHR, una dintre asociatiile care reprezinta hotelurile din Bucuresti, HORA - reprezentantul restaurantelor din Capitala, SKAL, care reuneste specialisti din turism, Camera de Comert si Industrie Bucuresti, Compania Aeroporturi Bucuresti, UNTRR, ca exponent al transportatorilor, Tarom si Primaria Municipiului Bucuresti.
Preocuparile pentru dezvoltarea acestui domeniu se regasesc in concluziile stabilite la recenta reuniune organizata la Mamaia, cu reprezentanti ai mediului de afaceri din turism, in prezenta Primului Ministru, ministrul Finantelor, ministrului Economiei, Comertului si Turismului, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, parlamentari si reprezentanti ai autoritatilor locale.
Programul are toate sansele sa devina unul de succes, avand in vedere ca nu mai putin de 70 de agentii de turism din toata vor pune umarul la popularizarea lui in randul turistilor straini.
Daca in majoritatea cazurilor, femeile sunt cele care aleg destinatiile de vacanta in cuplu, in perioada 1-8 martie rolurile se schimba, iar domnii vin neinsotiti in agentiile de turism pentru a achiziționa un sejur in locuri precum Grecia, Spania sau Turcia, pe care sa-l daruiasca doamnelor din viata lor.
Atat ministrul Sulfina Barbu, cat si Ovidiu Iuliu Marian, seful Autoritatii Nationale pentru Turism, au continuat si de aceasta data sa dea vina pe hotelieri pentru ca nu au fost in stare sa castige licitatiile de inchiriere a plajelor, dar reactia vehementa si argumentele pertinente aduse de acestia au condus in cele din urma la un rezultat nul.
il doare subiectul turism, dar si pentru a aplica o lovitura (de fapt, hai sa ii zicem intepatura) subtila concurentei.
Zilele acestea, Autoritatea pentru Turism va avea un nou presedinte, dupa demisia lui Ovidiu Iuliu Marian, insa Berceanu nu a dorit sa avanseze un nume. "Sa speram ca viitorul presedinte al ANT va fi un om din interiorul turismului romanesc, care a facut si face in continuare turism.
Comisia Europeana de Transport si Turism crede ca investitiile substantiale si o infrastructura serioasa vor face din porturile de la varsarea Dunarii in mare si din Delta locurile preferate ale turistilor straini.
din Constanta, a decis pe 10 martie schimbarea conducerii unicei agentii de turism pe care o mai detine pe litoralul romanesc.
Reprezentanta Eximtur a spus ca spera ca scaderea din acest an a pietei de turism sa fie de numai 20%, si nu 40% cat estimase anterior.
Cunostintele acumulate in acea perioada si dragostea pentru turism m-au facut sa continui tot in acest domeniu, dar privat. ... Un turism diferit, daca se poate spune turism, pentru o perioada de o luna de zile si foarte aglomerat la sfarsit de saptamana.
Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) a luat a puricat restaurantele, hotelurile si agentiile de turism, iar amenzile date s-au ridicat la cateva sute de milioane de lei, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT).
Conform declaratiilor oficiale facute de catre Sorin Crivtonencu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, datorita faptului ca tara nostra nu are inca o strategie in turism, in cursul acestui an va fi elaborata o astfel de metoda care sa sprijine dezvoltarea, in baza colaborarii dintre minister, asociatiile de profil din tara si institutii specializate din strainatate.
google-analytics.com