Cautare

921 de rezultate pentru "turism" (2.85 secunde)
Din aceasta cauza, reprezentantii ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) protesteaza si le cere autoritatilor sa renunte la aceasta conditie care, in opinia lor, incalca dreptul la educatie pentru copii.
La sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta s-a desfasurat ieri o conferinta de presa in cadrul careia reprezentantii conducerii acestei institutii reprezentative pentru mediul de afaceri constantean, in solidar cu cei ai Patronatului ANAT Regiunea Sud Est, ai Asociatiei Patronale "Mamaia" si cu ai altor organizatii ale hotelierilor de pe litoralul autohton au reactionat extrem de dur impotriva afirmatiilor facute de secretarul de stat Ovidiu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, in cadrul unui interviu aparut intr-o publicatie bucuresteana.
Asa cum ne-a declarat Traian Badulescu, purtatorul de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), doar cateva zeci de turisti s-au intors in tara.
Mai mult de 300 de firme din 20 de tari si-au anuntat participarea la Targul de Turism al Romaniei, care va avea loc la Romexpo, in perioada 29 martie-1 aprilie, potrivit unui comunicat al organizatorilor, citat de Mediafax. ... Targul de Turism al Romaniei va fi structurat pe trei sectiuni.
F-PRO si Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (CLIMM) Craiova au lansat luni proiectul "Dezvoltarea resurselor umane din turism - mijloc de sustinere a potentialului economic din Oltenia si combatere a excluziunii sociale".
Agentia de turism Mapamond, caci despre aceasta este vorba, activeaza în bransa de 18 ani. Managerul Nicola a început initial ca ghid turistic la fostul Oficiu Judetean de Turism, pe vremea când acesta era de stat.
Agentia de turism Mapamond, caci despre aceasta este vorba, activeaza în bransa de 18 ani. Managerul Nicola a început initial ca ghid turistic la fostul Oficiu Judetean de Turism, pe vremea când acesta era de stat.
Conducerea federatiei anuntase in urma cu cateva zile ca a trimis invitatii la 430 de agenti economici care fiinteaza in turism.
Ofertele agentiilor de turism din Slatina pentru o vacanta în luna septembrie vin cu preturi chiar si cu 35% mai mici decât în vârful de sezon.
La sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in ziua de joi, 28 august a.c., incepand cu ora 12.00, va avea loc lansarea proiectului "Turism 365 zile pe an" finantat de Uniunea Europeana prin Programul Phare CBC Romania-Bulgaria 2006.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, la Gura Humorului, in deschiderea Seminarului National de Turism, ca doreste ca turismul sa devina "un contributor la buget si un creator de locuri de munca".
El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
Astazi, pentru patru zile, si-a deschis portile cea de-a XIII-a editie a Targului National de Turism (TNT). ... De altfel, singurul anunt cu adevarat tentant este pentru cei care se hotarasc sa-si cumpere bilete de la agentiile de turism care oferteaza la targ.
Astfel, reprezentantii agentiilor de turism sunt convinsi ca in iulie si august vor reusi sa egaleze vanzarile de anul trecut.
Incertitudinea si balbaiala din politica fiscala romaneasca duc la blocarea activitatii contractarilor din turism, potrivit reprezentantilor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la o dezbatere organizata la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, ca tara noastra poate obtine fonduri din turism, agricultura, exportul de mobila si autoturisme.
Reprezentantii Asociatiei Delta Dunarii Turism estimeaza pierderi de circa 10 milioane de euro in urma descoperirii virusului gripei aviare in Delta, pierderi care provin din cifra de afaceri nerealizata in cel de-al IV-lea trimestru al anului.
Mai mult, in plin sezon, agentiile de turism care aduc clienti din tarile nordice ale continentului (unii dintre cei mai fideli de altfel, dar care au inceput sa ia calea Bulgariei si Greciei - cot la cot cu romanasii nostri de altfel), au decis sa mai acorde Romaniei un singur an pana cand vor scoate tara noastra de pe lista celor care merita vizitate.
Numarul unitatilor de cazare din Dolj este în crestere, desi, din cauza pozitionarii în zona de câmpie, judetul nu se poate lauda cu un turism de agrement dezvoltat.
Compania hoteliera Turism Felix, unde SIF Transilvania este actionar majoritar, a cumparat actiuni la toate cele cinci SIF-uri existente pe piata, in valoare de 3,8 milioane de lei.
google-analytics.com