Cautare

7564 de rezultate pentru "traian rasvan ungureanu" (3.04 secunde)
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc.
' Partidele politice - intre colaborare si respingerea discutiilor cu Traian Basescu Dupa anuntarea primelor rezultate estimative, adversarii politici ai presedintelui suspendat au iesit si ei, ca sa le multumeasca sustinatorilor.
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
UPDATE 21.20 Victor Ponta, care se afla inca la Parlament, a declarat ca va merge in aceasta noapte la Palatul Victoria, unde se va intalni cu fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, pentru a-si prelua mandatul de premier.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
Unul dintre insotitorii sai, europarlamentarul Traian Razvan Ungureanu, le-a atacat pe contracandidatele lui Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei. ... razboi cu USL, nu in PDL", a declarat Traian Razvan Ungureanu, potrivitPro Arges.
Traian Basescu nu doreste reducerea CAS Presedintele Traian Basescu nu adera la ideea premierului Mihai-Razvan Ungureanu de a scadea CAS, intrucat considera ca varianta majorarii salariilor este mult mai eficienta, deoarece o parte din bani se transfera in fondul de pensii si reduce deficitul, potrivit unui interviu acordat EvZ.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Am vrut mereu sa ma angajez intr-o astfel de lupta, daca aceasta este vointa partidului, avand in vedere faptul ca am fost in acesti ani un adversar politic al lui Traian Basescu.
Suspendarea lui Traian Basescu. ... Dan Voiculescu vrea o noua suspendare a lui Traian Basescu!
Dosarele care il pot transforma pe Traian Basescu din presedinte, in "PUSCARIABIL". FLOTA ii da fiori reci • Traian Basescu se erijeaza in aparatorul justitiei si statului de drept in Romania si reprezinta tara in fata liderilor europeni.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni, la finalul Biroului Politic Central, ca liberalii l-au desemnat pe senatorul Adrian Cioroianu ca succesor al lui Razvan Ungureanu la conducerea Ministerului de Externe.
Octavian Stireanu) Victor Ponta declara, la inceputul discursului sau de la reinvestirea guvernarii Basescu-versiunea Ungureanu, ca va explica de ce opozitia nu voteaza acest guvern.
Victor Ponta, scrisoare deschisa catre Mihai Razvan Ungureanu:
La inceputul acestei saptamani, Mihai Razvan Ungureanu a vorbit despre scaderea contributiilor de asigurari sociale, de la 3 pana la 5 puncte procentuale, fara a lua in calcul majorarea salariilor si pensiilor, pentru ca, spunea domnia sa "nu imi permit sa arunc Romania intr-o spirala de hotarari populiste".
In PNL s-a mai vorbit, referitor la conducerea SRTV, despre Rasvan Popescu, Stelian Tanase si Cornel Nistorescu. ... Fostul presedinte-director general a atacat actuala guvernare, din ale carei jocuri nu l-a exclus nici pe presedintele Traian Basescu.
Sursa raului e Basescu Vasile Blaga a depasit limita atacurilor politice, a declarat premierul Victor Ponta, sambata, la Sibiu, aratand ca liderul PDL a ajuns sa-i atace familia, doar pentru ca a stat prea aproape de Traian Basescu, catalogat de prim-ministru drept "sursa raului".
-Traian Basescu uzurpa rolul guvernului si anunta taieri ale salariilor bugetarilor? -Traian Basescu isi abandona rolul constitutional de mediator in societate si se manifesta ca reprezentant al PDL impotriva celorlalte forte politice?
Un interviu si un alt interviu Presedintele Traian Basescu este (de cateva zile) numai miere cu premierul Victor Ponta. ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... una pentru Ponta, alta pentru USL Ce a declarat Traian Basescu in primul fragment prezentat stiti deja din media.
Presedintele Traian Basescu a declarat joi, la sediul SIE, ca numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea institutiei va contribui la cresterea performantelor SIE si a credibilitatiii "activului de comanda" al serviciului. ... De asemenea, Basescu l-a felicitat pe Ungureanu pentru "performanta din Parlament" si i-a urat succes.
google-analytics.com