Cautare

7564 de rezultate pentru "traian rasvan ungureanu" (3.42 secunde)
"Daca presedintele vrea sa-si incheie mandatul mai repede, m-as bucura" Presedintele PSD, Victor Ponta, copresedinte al USL, a reafirmat luni seara ca nu are nimic de negociat cu presedintele Traian Basescu si, daca va accepta postul de prim-ministru, va fi numai dupa alegerile din luna noiembrie, situatie in care "nu va fi premierul lui Basescu, la fel ca Boc sau Ungureanu".
Ministrul Afacerilor Externe, Razvan Mihai Ungureanu, prezent ieri la lucrarile comisiilor reunite ale Parlamentului pe probleme de politica externa, a precizat ca una dintre prioritatile sale o reprezinta politica de personal.
Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu s-a intalnit ieri la Moscova cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, cu care a analizat evolutia relatiilor bilaterale si perspectiva dezvoltarii acestora.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu (foto), considera ca in Romania este necesar ca legile sa fie puse in aplicare, insa nu este momentul demararii unei adevarate revolutii iacobine, cu taieri de capete, in domeniul coruptiei.
In cea de-a doua zi a vizitei sale la Londra, ministrul roman de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, a avut o serie de convorbiri cu omologul sau britanic, Jack Straw, informeaza un comunicat al MAE.
Ministrul de Externe, liberalul Mihai Ungureanu, este de parere ca principiul lustratiei trebuie sustinut, dar apreciaza ca legea lustratiei, in forma actuala, are "o doza consistenta de nedreptate morala" si anunta ca va renunta la post daca este adoptata ca atare.
Ministrul de Externe, Razvan Ungureanu, a declarat sambata la Iasi ca MAE a "intinerit" radical in ultimii doi si a apreciat ca procesul de "primenire" a diplomatilor romani ar putea fi finalizat la mijlocul acestui an.
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a apreciat ieri in discursul de deschidere a Reuniunii Diplomatiei de la Bucuresti ca in ultimul an diplomatia "a reusit sa demonstreze ca Romania se poate comporta ca membru de facto al Uniunii Europene".
Mihai Razvan Ungureanu, fost ministru de Externe si fost membru al PNL, a fost desemnat de liberali sa deschida lista pentru europarlamentare.
Mihai Razvan Ungureanu se va reinscrie in PNL, inainte de alegerile pentru Parlamentul European, in conditiile in care el s-a autosuspendat din partid si va deschide lista liberalilor pentru PE, a anuntat, ieri, seful de campanie PNL, Dan Motreanu.
Anuntat drept cap de lista pentru candidaturile cu care PNL se va prezenta la euroalegeri, Mihai Razvan Ungureanu nu si-a confirmat candidatura alaturi de liberali.
Secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu, a declarat vineri ca fostul ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu i-a anuntat pe liderii partidului ca nu poate conduce Comitetul de sprijin al listei liberale pentru europarlamentare din cauza statutului sau diplomatic.
Propunerea de a renunta la crearea subcomisiei de raportori care sa studieze dosarele, asa cum s-a intamplat in cazurile anterioare, a apartinut deputatului PD-L Petre Ungureanu.
Mihai Razvan Ungureanu, de la fost rocker, la prim-ministru Noul premier desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, a fost in adolescenta un impatimit al rock-ului, facand parte dintr-o trupa care a sustinut mai multe concerte. Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, are si alte pasiuni decat politica si serviciile secrete.
Laura Cernahoschi) Este de remarcat faptul ca neintelegerile dintre Ponta si Antonescu au plecat de la sefii serviciilor secrete, chiar de pe vremea cand Ungureanu nu fusese nominalizat drept premier. ... A urmat numirea lui Mihai Razvan Ungureanu ca premier si un comportament ciudat al lui Victor Ponta:
Opozitia il ameninta pe Ungureanu cu o motiune la Senat Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca opozitia ia in calcul depunerea unei motiuni simple impotriva Guvernului, in eventualitatea in care prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu va ceda presiunilor din coalitie si va aloca fonduri pentru primarii puterii.
80% Guvernul Ungureanu va cadea Guvernul Ungureanu "se mai tine" in opt voturi, astfel ca posibilitatea ca acest guvern sa cada la motiunea de cenzura este de 80%, a apreciat luni deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, la Antena 3.
Mihai Razvan Ungureanu Unul dintre blogurile cele mai active pe linie politica - de altfel se numeste "Politica ta" (vechea denumire, "Mos Califar") - face in cateva randuri o sinteza a activitatii premierului demis vineri, Mihai Razvan Ungureanu.
Dragos Doros, recent instalat in postul de secretar de stat in Ministerul Finantelor, a fost numit de catre premierul demis Mihai Razvan Ungureanu drept responsabil national cu autorizarea finantarii Phare, Facilitatea de tranzitie si SAPARD, informeaza mediafax.ro. Decizia a fost semnat azi de Ungureanu.
Juriul s-a confruntat cu o situatie speciala, avand doi artisti cu acelasi punctaj â€" trupa Ava si Ionut Ungureanu. ... Ionut Ungureanu este solistul trupei Provincialii, avand o experienta scenica de peste 16 ani.
google-analytics.com