Cautare

7564 de rezultate pentru "traian rasvan ungureanu" (3.55 secunde)
CELE MAI TARI REPLICI din sedinta partidului Cu demisia lui Emil Boc pe masa, democrat-liberalii cauta un presedinte pentru a relansa partidul, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu fiind considerat de o mare parte dintre liderii PDL solutia cea mai potrivita.
Alaturi de mine se afla Constantin Ungureanu, patronul Policolor Craiova.
 100 de lei sacul de azotat? Directorul combinatului Doljchim din Craiova, Dumitru Ungureanu, a declarat pentru GdS ca in partea de nord a judetului Dolj, dealerii au urcat pretul ingrasamintelor chimice cu 40%, ca sa-si pregateasca terenul pentru perioada cand vor veni subventiile de la stat.
"Statul, din creditor devine actionar al CFR" Departamentul pentru mediul de afaceri, piata de capital si IMM, din cadrul PSD, isi exprima nemultumirea cu privire la decizia luata de Guvernul Ungureanu de a converti datoriile CFR SA in actiuni.
Ungureanu inchide poarta, iar Pintea, Bradeanu si Tacalie nu dau bilete de voie. ... La atacul imediat urmator al Ungariei, vine inca o interventie marca inregistrata Ungureanu, iar Romania incepe sa zburde. ... Ungureanu 11 interventii, Tolnai - portari;
Doamna Iulia Ungureanu croseteaza de-o viata.
In schimb, FC Caracal, cu Nae Ungureanu antrenor principal, a reusit un retur de forta, cistigind meciuri cu echipele pretendente la promovare. ... Acum, noul FC Caracal, sub bagheta aceluiasi antrenor Nae Ungureanu, da piept cu principala contracandidata a Universitatii, CSM Rimnicu Vilcea, meciul fiind programat miine dimineata, la Caracal.
Cine a vazut o porcarie mai mare decit circul provocat de demisia invizibila a ministrului de Externe, Mihai Razvan Ungureanu?
In opinia sa, premierul nu ar avea nicio sansa sa fie reales presedintele PDL, daca ar demisiona de la Guvern pentru a face loc premierului tehnocrat dorit de Traian Basescu.
"Primele sase luni ale acestui an au reconfirmat tendinta inregistrata in primul trimestru, in conditiile in care cererea pe piata a ramas redusa, iar costul riscului a continuat sa creasca", este de parere directorul general al institutiei de credit, Rasvan Radu.
Parlamentul a prelungit miercuri pana la 1 octombrie mandatele a sase membri CNA: Attila Gasparik (vicepresedinte), Dan Grigore, Mircea Sorin Moldovan, Rasvan Popescu, ßerban Pretor si Gabriela Stoica. (D.P.)
La 9 iunie, Parlamentul a hotarat prelungirea, pana la 1 octombrie, a mandatelor a sase membri ai consiliului: Attila Gasparik (vicepresedinte), Dan Grigore, Mircea Sorin Moldovan, Rasvan Popescu, ßerban Pretor si Gabriela Stoica. (Cristian Anghelache)
"Este o piata destul de acoperita, doua posturi de stiri care-si disputa audienta", a spus si Rasvan Popescu, presedintele CNA.
Licentiere romaneasca pentru asa ceva nu stiu sa fie permisa", i-a explicat Rasvan Popescu, presedintele CNA. • Cei de la CNA sunt ca niste neotalibani castrati, lipsiti cu totul de libidou.
Cu doar cateva zile inainte, se stingea din viata Rasvan Firea, primul sot al vedetei TV, alaturi de care a avut o casnicie de 17 ani si un baietel.
Mitingul s-a incheiat in jurul orei 16.00, fara incidente, cei prezenti aplaudand si cantand "Si-alta data, si-alta data/ O s-o facem si mai si mai lata". Contactat de MEDIAFAX, presedintele CNA Rasvan Popescu nu a vrut sa faca niciun comentariu cu privire la protest.
Nu am mai vazut nicaieri asa ceva". Rasvan Popescu, presedinte CNA a concluzionat: "Ceea ce deranjeaza sunt "limbajul vulgar si mimarea scenelor de sex".
Amenda a fost aplicata cu sase voturi "pentru" (Florin Gabrea, Lorand Turos, Viorel Buda, Radu Herjeu, Dorina Rusu si Rasvan Popescu), in timp ce Monica Gubernat, Laura Georgescu ai Gabriel Tufeanu au votat "impotriva".
Presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Rasvan Popescu, a declarat vineri dimineata, pentru MEDIAFAX, ca RCS&RDS nu a avut aprobarea Consiliului sa scoata din grilele de cablu canalele Discovery, cazul urmand sa fie analizat in prima sedinta a CNA de saptamana viitoare, care ar putea avea loc marti.
33), sunteti invitati la concertul People need to cry si a noului single semnat David Lapadat, care da titlul spectacolului - concert marca DAVID's PACK (David Lapadat - voce, Catalin Rasvan - chitara bas, Andrei Balasa - chitara.
google-analytics.com