Cautare

7564 de rezultate pentru "traian rasvan ungureanu" (3.73 secunde)
Ungureanu s-a dus, acolo, nu pentru dialog, ci pentru o victorie. ... Ungureanu - comitand un gest impardonabil in aceasta meserie - s-a scapat, "s-a tradat" , trimitand destul de repede cateva sageti otravite spre Voiculescu.
Mihai Razvan Ungureanu, atac la adresa lui Victor Ponta Invitat, marti seara, la Realitatea TV, premierul Mihai Razvan Ungureanu s-a lansat intr-un atac dur si direct la adresa presedintelui PSD, Victor Ponta.
Cum se numeste si ce contine motiunea anti-Ungureanu USL va analiza in sedinta de marti a liderilor Uniunii textul motiunii de cenzura impotriva cabinetului Ungureanu.
CADE guvernul Ungureanu? Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
Prioritatile guvernului Ungureanu pentru Capitala M6 si M7 de metrou, 62 km din autostrada Bucuresti-Ploiesti si centura feroviara, prioritati ale guvernului Ungureanu pentru Capitala Romania are un nou Guvern, dar si un nou program de guvernare.
Cum l-a hipnotizat MRU pe "necrutatorul" Gadea Prezent in emisiunea "Sinteza zilei", premierul Mihai Razvan Ungureanu l-a facut KO pe moderatorul Mihai Gadea.
"Arata-le ca tu ai puterea!" si "Hai la curatenie!" au fost cele doua sloganuri sub care, in 2007, romanii au fost chemati de presedintele Traian Basescu sa se pronunte la referendumurile privind suspendarea sa din functie si pentru introducerea votului uninominal.
Presedintele Traian Basescu i-a desemnat pe jurnalistul Gelu Trandafir si pe Radu Busneag, director de comunicare la SAR, ca membru si, respectiv, membru supleant in CNA din partea Presedintiei, a anuntat consilierul prezidential Adriana Saftoiu.
In plus, in competitie vor intra si Forta Civica a lui Mihai Razvan Ungureanu, dar si Partidul Miscarea Populara, a carui inscriere in Registrul partidelor urmeaza sa se finalizeze.
Prin tot ceea ce a facut in ultimii doi ani, culminand cu tradarea de ieri din Parlament (investirea guvernului n.n.), Victor Ponta s-a deconspirat ca agent al regimului Traian Basescu.
* Rasvan Popescu, presedinte CNA: ... * Rasvan Popescu, presedinte CNA: E probabil cazul cel mai grav cu care ne-am infruntat, e o incalcare foarte clara a legislatiei audiovizuale.
Dupa audierea candidatilor propusi de Guvern, Senat si Camera Deputatilor pentru locurile vacante din Consiliul National al Audiovizualului, Comisiile de cultura ale Parlamentului au avizat candidaturile, pentru membri titulari, ale lui Dan Grigore (propus de Guvern), Rasvan Popescu (propus de Camera Deputatilor - grupul PNL), Ioan Onisei (propus de Camera Deputatilor - grupul PD), Gasparik Attila (propus de Senat - grupul UDMR), Vladimir Bagdanescu (propus de Senat - grupul PC), Aristide Buhoiu (propus de Camera Deputatilor - grupul PRM).
Presedintele CNA, Rasvan Popescu, a precizat ca anul acesta posturile private vor stabili tarife pe unitate de timp pentru difuzarea campaniei electorale, iar conditia este ca pretul sa fie acelasi pentru toti candidatii.
Gabriela Vranceanu Firea a fost casatorita timp de 17 ani cu Rasvan Firea, cu care are un fiu de 18 ani, Tudor-Stefan (nascut in 1995). Rasvan a murit in ianuarie 2010 in urma unui atac cerebral.
Dintre scenariile fierbinti ale momentului, cel mai spectaculos, dar si cel mai plauzibil, este cel legat de un scenariu de rezerva al lui Traian Basescu: ... Potrivit Inpolitics, Traian Basescu este constient de inevitabilul colaps institutional, dupa retragerea PSD de la guvernare, si totodata si caderea lui in sondajele prezidentiale.
Nominalizarea ministrilor PDL in cabinetul Ungureanu a creat tensiuni si discutii aprinse intre democrat liberali. ... Pentru a evita scandalul din PDL si compromiterea nominalizarii premierului Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc au impus lista ministrilor.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Ceva ce ar putea sugera existenta unui conflict latent, daca nu cumva chiar deschis, intre domnii George Maior, directorul SRI si Mihai-Razvan Ungureanu, directorul SIE.
Pe de alta parte, analistul politic Cozmin Gusa de declarat intr-un interviu acordat agentiei NewsIn ca Vasile Blaga si cei care il sustin pe acesta nu vor accepta intrarea lui Mihai Razvan Ungureanu in PDL si propulsarea acestuia la varful partidului.
Acuzatii fara precedent la adresa lui Traian Basescu: ... Gabriel Zamfirescu) Acuzatii extrem de grave la adresa fostului presedinte, Traian Basescu.
google-analytics.com