Cautare

7564 de rezultate pentru "traian rasvan ungureanu" (3.00 secunde)
Puteti citi in continuare partea a treia a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu:
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de eliberare din functie a lui Razvan Mihai Ungureanu, fortat de gestul primului-ministru Calin Popescu Tariceanu care l-a parat la Curtea Constitutionala.
Puteti citi in continuare a doua parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu:
Fostul ministru de Externe Mihai Ungureanu a declarat ieri, in conferinta de incheierea mandatului sau de doi ani, ca lasa in urma sa un minister intinerit, cu 40% diplomati cu varste intre 25 si 35 de ani.
Liberalii sunt din ce in ce mai departe de a-l avea pe Mihai Ungureanu pe lista de candidati pentru PE.
Experimentul Ungureanu (Autor :
Traian Radu Ungureanu s-a lepadat de Basescu. ... Acest punct de echilibru face din PD-L singura constructie politica stabila din Romania", a glasuit mieros Traian Radu Ungureanu dupa sedinta de sambata a Consiliului National de Coordonare al PDL.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Vicepresedintele PDL nu va mai ocupa scaunul de ministru in Guvernul Mihai Razvan Ungureanu. Alaturi de Elena Udrea, toti ministrii PDL din Guvernul Boc nu vor face parte si din cabinetul lui Mihai Razvan Ungureanu. Toti ministrii PDL din Guvernul Boc nu vor mai face parte din Cabinetul Ungureanu.
Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca Mihai Razvan Ungureanu poate fi proiectat ca viitor premier dupa alegerile din noiembrie acest an sau ca un candidat independent la Presedintie in 2014. ... fata de Mihai Razvan Ungureanu, care va fi "mai clar conturata"
Mihai Razvan Ungureanu despre ofiterul acoperit: Traian Basescu greseste foarte tare.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu:
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu:
Fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca un oras cu pretentii legitime, cum este Craiova, trebuie sa-si asume un profil economic real si nu doar unul care sa profite din cand in cand pe seama investitorilor straini.
Liberalii au amanat cu o zi luarea unei decizii in vederea inlocuirii lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia diplomatiei romane. ... Ii voi cere domnului Ungureanu sa asigure, provizoriu, conducerea MAE pana la numirea noului ministru.
Decizia privind stabilirea succesorului lui Ungureanu la sefia MAE a fost amanata de liberali, potrivit declaratiilor acestora, pentru saptamana viitoare.
Guvernul Ungureanu a depus juramantul la Cotroceni Premierul Mihai-Razvan Ungureanu si ministrii Cabinetului sau au depus juramantul de investitura in functii, joi seara, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. Primul care a depus juramantul a fost premierul Ungureanu, urmat de vicepriministrul Marko Bela.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat. ... In mandatul presedintelui Traian Basescu, la sefia Guvernului s-au succedat doi premieri:
PNL ia în calcul înlocuirea lui Mihai Razvan Ungureanu în deschiderea listei pentru PE cu Adrian Cioroianu, din cauza posibilei retrageri din cursa a fostului ministru de externe, si se gândeste la cooptarea Nadiei Comaneci, a lui Dan Bittman sau a lui Cristian Pârvulescu în postura de candidati.Surse de la vârful conducerii PNL au declarat ieri ca Tariceanu si membrii echipei de campanie electorala iau în calcul înlocuirea lui Mihai Razvan Ungureanu, care era locomotiva partidului pentru alegerile europarlamentare.
Acesta l-a inlocuit pe Ion Ungureanu, care s-a retras din legislativul local, precum si din toate functiile pe care le detinea in PNL, din motive de incompatibilitate.
google-analytics.com