Cautare

107 de rezultate pentru "tractoru cetate" (3.24 secunde)
Unitatea medico-sociala din Bechet a primit o majorare bugetara de 7.000 de lei, cea din Brabova - 16.000 de lei, unitatea medico-sociala din Cetate - 17.000 de lei, cea din Plenita - 30.000 de lei, iar cea din Sadova - 22.000 de lei.
Primarul fara vana Despre primarul PSD din Cetate, Marian Duta, prin cercurile politice se vorbeste ca ar trage tot spre UNPR.
Si veni mare zavera in cetate, drept pentru care Mundirele lui Gogu Pintenogu fura chemate sa faca ordine in Piata Miracolelor.
Primarul fara vana Despre primarul PSD din Cetate, Marian Duta, prin cercurile politice se vorbeste ca ar trage tot spre UNPR.
Hr, cu introducerea "calului troian" de catre greci in vestita cetate a Troiei!, cazuta abia, abia dupa 10 ani de razboaie!
"Muntii Parang - Cetate turistica a orasului Petrila", "Vis-visator in lumea povestilor" - Marcela Maria Meraru si "Minciuni" (strigaturi momarlanesti) - Ioan Dan Balan.
CEC-ul are o adevarata retea in acest sens - din cele 54 de unitati CEC, 38 sunt in sate - printre care Murgasi, Argetoaia, Cernatesti, Cetate, Poiana Mare, Macesu, Goicea, Desa.
Principalele sortimente de vin produse sunt sunt La Cetate-Chardonnay, Pinot Gri, Pinot Noir, Merlot, River Route-Cabernet Sauvignon, Merlot, Merlor Rose, Pinot Gri, Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blac, Muscat Ottonel, Val Duna Vin superior rosu si alb.
4.562 din 11 mai 2007 pe baza raportului de evaluare, si datorita directivelor Regulamentului European 854/2004 privind respectarea normelor in activitatea de vanzare a carnii si produselor din carne, sa inchida, incepand cu 1 iunie, hala de carne din Piata Cetate, considerata improprie pentru comercializarea carnii.
De asemenea, nu trebuie uitata nici investitia din fosta piata Cetate, care apartine unui fond american de pensii, investitie care capata contur pe zi ce trece.
la Nedeea-Maces avem 17.328 ha, pentru care furnizam 27.756.000 mc de apa, iar la Cetate-Galicea avem 3.603 ha, pentru care trebuie 6.879.000 mc de apa", a spus Nicolae Ciobanu, seful Serviciului operational de la unitatea de administrare Dolj a ANIF.
Cea mai mare suprafata pentru care au fost incheiate contracte pentru irigat este Amenajarea Sadova-Corabia (27.925 ha), urmata de Amenajarea Nedeia-Macesu (19.864,0 ha), Amenajarea Calafat-Bailesti (7.306,0 ha) si Amenajarea Cetate-Galicea (5.656,0 ha).
In judet exista sapte centre medico-sociale aflate sub tutela CJ Dolj, la Brabova, Plenita, Amarastii de Jos, Sadova, Bechet, Cetate si Melinesti, care cumuleaza circa 240 de paturi si care au necesitat pana acum investitii de circa 20 de milioane de lei.
Un intreprinzator, cinci proiecte de finantare Un alt exemplu de investitor de succes este si Elena Corina Radu, din satul Moreni (comuna Cetate), care a implementat deja trei proiecte cu cofinantare europeana.
De aceea, intr-un mod constructiv si riguros, am convenit ca ramasitele vestigiilor din Masivul Cetate sunt neglijabile in comparatie cu cele din Carnic, Orlea si Tarina.
Lazy River (n.red - Raul Lenes) are in centru si o cetate a ploii, Splash Attack (foto), care este echipata ca un labirint al distractiei pentru copii.
Daca Oltchim Ramnicu Valcea si Universitatea Jolidon Cluj, campioana, respectiv vicecampioana Romaniei la handbal feminin, isi permit sa dispute amicale in Turcia, echipa SCM Craiova se va pregati pentru meciurile din campionat prin doua partide de verificare in Banie, in compania formatiei CSM Cetate Deva.
Handbalistele au castigat amicalele cu Deva Handbalistele de la SCM Craiova au castigat ambele meciuri de verificare disputate la Filiasi in compania colegei de Liga Nationala, CSM Cetate Deva.
Tot astazi, campioana Oltchim Ramnicu Valcea, cu Luminita Hutupan Dinu revenita intre buturi la 41 de ani, va juca in deplasare, de la ora 18.00, cu CSM Cetate Deva, partida fiind transmisa la DigiSport.
HCM Constanta, Potaissa Turda si HC Odorhei, la masculin, Oltchim Ramnicu Valcea, HC Zalau, Cetate Deva, HCM Roman, Dunarea Braila si HCM Baia Mare, la feminin, sunt cluburile care indeplinesc conditiile, respectiv sa aiba structura monosportiva, un numar de minimum sapte jucatori legitimati in cadrul clubului cu meseria de handbalist, sa detina o baza sportiva si sa ofere o garantie financiara care sa-i permita sa sustina financiar echipa in sezonul actual, dupa cum informeaza GSP.
google-analytics.com