Cautare

295 de rezultate pentru "toma" (7.43 secunde)
Dumitrescu a mai spus ca ramane "un Toma necredinciosul" in privinta colaborarii CNSAS cu SRI, dupa discutiile avute de membrii Colegiului cu directorul Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte.
In deschiderea activitatilor, profesorul Lungoci Toma, inspector de specialitate in cadrul ISJ Dolj, a vorbit despre etapele integrarii europene a Romaniei si despre semnificatia acestei zile.
Dintre nenumaratele icoane portabile de mare valoare semnalam "Umilinta Extrema", "Nascatoarea de Dumnezeu Plangatoare", "Atingerea lui Toma", Evanghelistii si altele asemenea relicve.
Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Energiei, Toma Petcu, intitulata Romania in bezna. Ii avertizez pe penelistii de rit nou ca Romania nu este in bezna.
In opinia sa, folosind o faimoasa parabola biblica, misterul din jurul fenomenului OZN a impartit lumea in adepti si Toma necredinciosi”, deci in cei care cred si cei care nu pot sa creada, o fisura care traverseaza familii, asociatii, companii, autoritati si agentii.
Toma. Localul a fost demolat dupa 1977; - intre anii 1975-1977, pe locul fostului Arest al orasului si unde functionase Spitalul judetean intre anii 1856-1888, se construieste un Spital modern, cu o capacitate de 400 de paturi.
Tanara locuia pe strada Cometei din Craiova, in apropierea unor plopi, iar astfel a aparut si poezia Pe langa plopii fara sot (conform celor spuse de Toma Radulescu, istoric).
- Bunicul meu, preotul Toma Chiricuta, era un mare invatat. - Era un preot erudit, cu studii de teologie si pedagogie efectuate in Germania.
Ion Toma (PSD Olt), Ion Calin (PSD Dolj) si Florin Carciumaru (PSD Gorj) vor candida pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de sud-vest.
Dupa mai multe incercari nereusite, sefa de la Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Craiova, Monica Mateescu, si omoloaga ei de la Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului Dolj, Cristiana Toma, au fost puse fata in fata cu reprezentantii Regiei Apa, in biroul primarului Antonie Solomon.
In orice caz, acum Fortan nu mai are autorizatie valabila pentru ca nu a vizat-o in anul 2006", a declarat Cristiana Toma, directoarea Agentiei de Protectie a Mediului Dolj.
Pe de alta parte, senatorul PSD Ioan Toma nu a exclus posibilitatea ca, in urma audierii celor propusi de premier pentru functiile de ministri in comisiile de specialitate ale Parlamentului, sa-i solicite lui Tariceanu inlocuirea unora dintre ei.
PRM a anuntat ca il va propune in noul Consiliu de Administratie al TVR pe Radu Toma ca titular si pe Ciprian Tanasescu, fiul senatorului PRM Dan Claudiu Tanasescu, ca membru supleant.
Alexandru Sassu (PSD), Vlad Alexandru Velcu (propus de Guvern), Anne Marie Rose Juganaru (PSD), Victor Socaciu (PSD), Razvan Barbato (PC), Dida Dragan (PNL), Radu Toma (PRM), Stanik Stefan Ioan (UDMR), Raico Cornea (din partea minoritatilor), pe Sorin Burtea (reprezentant al angajatilor SRTv) si Marian Voicu (reprezentant al angajatilor SRTv).
Potrivit unei sinteze prezentate de presedintele comisiei, senatorul PSD Ion Toma, pentru 504 dintre aceste petitii au fost facute sesizari catre institutiile aflate sub control parlamentar, precum si celor din sistemul judiciar si organelor administratiei centrale si locale, iar pentru 346 de petitii, comisia a trimis raspuns direct petitionarilor.
"Nu conteaza ca Toma de la Olt a castigat la un vot diferenta fata de Ion Calin de la Dolj functia de vicepresedinte la Conferinta Nationala.
Ilie Sarbu, la agricultura, Liviu Dragnea, reforma si administratie, Ion Toma la probleme legate de dezvoltare regionala, Victor Ponta, reforma in justitie, iar Nicu Banicioiu, probleme de tineret.
Senatorul Ioan Toma, desemnat de conducerea centrala a PSD sa coordoneze politic organizatia judeteana Mehedinti, s-a declarat dezamagit de faptul ca PSD a pierdut functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, Primaria municipiului Drobeta Turnu Severin, cat si de faptul ca, din cei 46 de primari PSD existenti in 2004, partidul mai are in prezent doar 19.
Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Ben Oni Ardelean, Ovidiu Silaghi, Csibi Mogor, Catalin Turliuc, Cristian Cojocaru, Ionel Muscalu, Radu Surugiu, Radu Puscariu, Adrian Ciocanea, Eduard Hellvic, Roberto Dietrich, Camelia Ghiveciu, Eduard Kmen, Alexandru Mortun, Adrian Nichita Oros, Titus Poenaru, Ionut Popescu, Gabriel Savulescu, Adrian Tase, Ioan Timis, Horia Toma, Tiberiu Barbuletiu, Dumitru Cosmescu, Cristian Anghel, Ovidiu Zamfirescu, Lucian Ionescu, Ludovic Orban, Varujan Vosganian.
Nu ne grabim si nu vrem sa tensionam aceasta relatie dintre noi", a adaugat liderul PSD Dolj.Potrivit lui Prioteasa, discutiile se poarta intre Radu Berceanu, din partea PD-L, si senatorul de Olt Ion Toma, vicepresedinte PSD.
google-analytics.com