Cautare

3614 de rezultate pentru "thr marea neagra" (8.75 secunde)
Piata neagra din Romania, Bulgaria, Estonia si Letonia atinge aproape 40% din PIB-ul real. ... Potrivit acesteia, piata neagra in Romania, Bulgaria, Estonia si Letonia inregistreaza cele mai mari cote din Uniunea Europeana, echivaland cu 36-39% din PIB-ul real.
Dupa anunturile care aratau ca Ungaria ar putea merge pe mana Rusiei si Ucrainei pentru a se aproviziona cu gaze si dupa ce Bulgaria a semnat un acord cu Grecia si Rusia pentru construirea unei conducte de petrol de la Marea Neagra la Marea Egee, gazoductul Nabucco ar fi putut ramane doar un proiect pe hartie.
 Sterling Resources Ltd., compania care se afla in aceste zile in centrul scandalului privind perimetrele concesionate la Marea Neagra, efectueaza cercetari si prospectiuni si in zona Craiova Sud - unde a concesionat de la Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANMR) un perimetru de 1,5 milioane de acri (7.200 de kilometri patrati).
Marea Neagra este verde, ceea ce nu inseamna decat ca specialistii DADL ori se fac ca muncesc, ori sunt la fel de eficienti ca in anii trecuti.
- Aveam niste tangente cu Marea Britanie, nu a fost o chestie pe care sa o urmaresc special, ci pur si simplu am avut niste prieteni, cunostinte care erau pe acolo si au spus ce ar fi bine sa vin sa vad.
Creierul nu iubeste grasimea, tutunul si alcoolul, dar ii place ciocolata neagra Tigarile au acelasi efect negativ asupra creierulului ca si asupra inimii. ... - Este de acord cu ciocolata cat mai neagra, non-siropata, merge perfect cat mai fresh.
Autoritatile spera sa reduca astfel piata neagra a alcoolului cu 10-15 procente. ... Primul pas ar fi ca piata neagra a alcoolului sa scada cu cel putin 10%.
Piata neagra, incurajata?! Pentru a-si sustine demersurile, reprezentantii ARC mai spun ca, in conditiile in care pretul carnii de porc va creste, piata neagra va exploda. „In prezent, piata neagra reprezinta cam 40%.
Majorarea TVA ne-ar fi transformati in oaia neagra a Europei. ... Pe de alta parte, oricum am devenit oaia neagra nu numai a Europei, ci a lumii, prin masurile radicale de taiere a surselor de bani pentru populatie, implicit doborarea nivelului de trai si a oricarei sperante de mai bine.
PSD lucreaza la Cartea neagra a regimului Basescu Social-democratii au inceput sa lucreze la "Cartea neagra a regimului Basescu", informeaza Agerpres.
,, Regretam sa va informam ca ati fost inclus pe lista neagra a organizatorilor de evenimente din Bucuresti si tara.
din lapte, ciocolata alba si neagra, dar si biscuiti cu soia (cu 8 multivitamine). ... neagra cu alune, neagra simpla si neagra cu fructe de padure, dar si 3 tipuri de ciocolata la 150 de grame:
din lapte, ciocolata alba si neagra, dar si biscuiti cu soia (cu 8 multivitamine). ... neagra cu alune, neagra simpla si neagra cu fructe de padure, dar si 3 tipuri de ciocolata la 150 de grame:
Dar cand a intors capul, a vazut o creatura de forma umana, de o culoare extrem de neagra, atat de neagra incat nu i se distingeau niciun fel de trasaturi in lumina slaba a diminetii.
Continentul mitic Westeros Povestea are loc intr-o lume fictiva, pe un continent numit Westeros, aflat in vestul indepartat al lumii lui Martin, fiind separat de continentul Essos de Marea Stramta si se lantul de insule numit Stepstones.
Gura Portitei, statiunea unde marea se imbina cu Delta Dunarii (Autoare: ... Plajele salbatice precum Vadu si Corbu au ajuns sa fie printre destinatiile preferate ale celor care iubesc marea si linistea.
O autostrada va traversa Europa de la Marea Baltica la Marea Egee si va face legatura si cu Marea Neagra.
fara Turcia si fara Marea Britanie, proiectul Statelor Unite ale Europei â€" mai exact Statele Unite ale Europei Mici â€" redevine fezabil. ... Pirueta turca schimba radical situatia strategica in Marea Neagra, in defavoarea Bucurestiului, unde triumfalismul atlanticist al noului limbaj de lemn nu poate ascunde deruta.
Totusi, traficul total in Portul Constanta s-a micsorat cu 7 procente fata de cel inregistrat in cursul anului trecut, motivul acestei diminuari constituindu-l scaderea traficului pe Canalul Dunare-Marea Neagra ca urmare in principal a conditiilor meteorologice nefavorabile ce au caracterizat anumite perioade ale anului 2006.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
google-analytics.com