Revista Magazin: Intalniri stranii (Autor : IDAN D. FARCAS)
(Continuare)
Omul de langa tine
Asa cum scrie ufologul american Albert Rosales, preluand o raportare catre MUFON, pe 29 februarie 2012, la ora 6:40 dimineata, intr-o localitate din statul Tennessee, martorul, o femeie care a cerut sa nu-i fie facuta publica identitatea, tocmai se intorsese acasa, dupa ce si-a condus fiica pana la autobuzul scolar. Conform obiceiului, si-a facut o cafea, pe care, daca timpul era acceptabil, prefera sa o bea pe prispa de lemn din spatele casei, care era la aproape patru metri deasupra solului. In dimineata aceea vremea era neobisnuit de calma si de calda. In timp ce statea in picioare, la capatul prispei, sprijinindu-se de balustrada, a simtit pe cineva in dreptul sau. Nu s-a speriat, crezand ca e sotul ei, care la ora aceea nu plecase inca la munca. Dar cand a intors capul, a vazut o creatura de forma umana, de o culoare extrem de neagra, atat de neagra incat nu i se distingeau niciun fel de trasaturi in lumina slaba a diminetii. Statea in picioare pe cealalta parte a prispei, sprijinindu-se de balustrada, aparent uitandu-se spre camp.
Martora a ramas muta, dar fara sa se sperie. Apoi creatura si-a intors capul, s-a uitat la femeie si a inceput incet sa se retraga. Isi misca picioarele ca si cand ar fi mers de-a-ndaratelea, dar de fapt plutea, cu miscari care semanau cu cele ale unei pisici care isi urmareste prada.
Aparitia a disparut dupa coltul casei lasand-o pe martora inmarmurita, nestiind ce sa faca. Apoi creatura neagra a reaparut, doar cu jumatate din corp, uitandu-se la ea pentru o clipa. Cand s-a retras definitiv, si-a tras mana lent, mangaind parca lemnul. Acea mana neagra a fost ultima parte a fiintei pe care a vazut-o martora. Ea a fugit in partea din fata a casei, pentru a-l vedea plecand, dar acolo nu mai era nimic. Potrivit martorei, cand aratarea a disparut, ea a simtit o puternica senzatie calda de calm. Apoi, a fost cupinsa de un sentiment de vinovatie pentru ca a intrerupt dimineata linistita a acelei fiinte. Desi nu s-a pronuntat niciun cuvant, ea a avut impresia ca aparitia i-a transmis un mesaj de genul:
- Eu nu am de gand sa-ti fac vreun rau azi, desi as putea, daca as vrea.
Martora este convinsa ca ceea ce a vazut ea nu a fost o fiinta umana. Cateva zile mai devreme, fiica ei si cu ea au vazut ceva ce semana cu un imens meteorit sau stea cazatoare, care venise dinspre vest. In seara intalnirii cu omul negru, a fost o furtuna cu cele mai uluitoare descarcari electrice pe care ea le-a vazut vreodata in acea zona. Martora crede ca exista o legatura. Dupa aceasta intamplare, ea a ramas marcata. Este ingrozita cand se gandeste sa iasa singura in afara casei dupa lasarea intunericului si tine aprinse, tot timpul, toate luminile din casa.