Cautare

272 de rezultate pentru "tg" (2.62 secunde)
In prezent, Casa Rusu detine o retea de 26 de magazine, proprii si in regim de francize, in orasele Bucuresti (doua magazine), Timisoara (trei), Cluj, Deva, Brasov, Arad, Sibiu, Buzau, Oradea, Piatra Neamt, Constanta, Tg.
Finalizarea lucrarilor la autostrada Transilvania (Bors-Oradea-Zalau-Cluj-Tg. Mures-Brasov) si realizarea autostrazii catre Sebes care va face jonctiunea cu Coridorul IV paneuropean (Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta) va transforma Turda intr-un nod rutier important pe harta retelei Trans-Europeane de Transport TEN-T.
Astazi s-au inaugurat si doua magazine PROFI la Tg. ... Cel din Tg. Jiu se afla pe Bd. Ecaterina Teodoroiu nr.38, avand o suprafata totala de 950 mp si o sala de vanzari de 479 mp.
Atunci, haideti sa dam mana cu mana toti, ca la hora moldoveneasca, si sa facem tot ce ne sta in putere ca proiectul autostrazii Tg.
Victor Piturca a folosit doar jucatori de la echipe din tara, context in care a oferit sansa unor debuturi sub tricolor:Grecu (23 ani, Universitatea Cluj) si Bumba (18 ani, Tg.
La apelul Asociatiei Suporterilor din Romania au corespuns cu prezenta reprezentanti ai echipelor din Bucuresti, Dinamo, Steaua si Rapid, plus "emisari" ai Craiovei, Hunedoarei, "U" Cluj, FC Brasov, FCM Tg.
Gaz Metan - CFR, Tg. Mures - Vointa, Astra - CS Mioveni, FC Vaslui - Chiajna, Rapid - Petrolul, Otelul - Ceahlaul, Sportul - FC Brasov, Pandurii - Dinamo si "U"
Liga I Pandurii Tg. Jiu - SC Vaslui Stadion "Municipal", astazi, ora 20.00 (GSP TV). Formatii probabile:
SCM Craiova - Muresul Tg. ... Muresul Tg. ... Terom Iasi - Neptun Constanta (ora 10.00), Rapid Bucuresti - Muresul Tg. ... Neptun Constanta - Rapid Bucuresti (ora 10.00), SCM Craiova - Terom Iasi, Muresul Tg. ... Rapid Bucuresti - SCM Craiova, Muresul Tg.
Clasament final 1 CFR Cluj 34 21 8 5 63-31 71 2 FC Vaslui 34 22 4 8 58-29 70 3 Steaua Bucuresti 34 19 9 6 47-26 66 4 Rapid Bucuresti 34 18 10 6 54-29 64 5 Dinamo Bucuresti 34 18 8 8 57-32 62 6 Otelul Galati 34 15 7 12 34-29 52 7 Pandurii Tg.
VfB Stuttgart si Steaua Bucuresti au terminat la egalitate, 2-2, in meciul disputat joi seara, in Grupa E a Europa League la fotbal, pe Mercedes-Benz Arena.
Sport.ro: Steaua e LIDER in grupa dupa victoria in fata danezilor! National Arena a fost GRANDIOS! Seara mare pentru stelisti!
Steaua București a batut echipa norvegiana Molde, pe National Arena, in cel de al treilea meci din grupa E, cu scorul de 2 la 0.
Viitorul Constanta - Pandurii 2-0 Viitorul Constanta a invins pe Pandurii Tg. Jiu cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, pe stadionul ‘‘Farul‘‘, in ultimul meci din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal.
Sport.ro : Calificarea se joaca la Bucuresti: Molde 1-2 Steaua! Goluri superbe inscrise de Chipciu si Latovlevici! Steaua a plecat cu toate cele trei puncte din Norvegia si mai are nevoie de un singur punct din ultimele doua meciuri pentru a se califica in primavara europeana.
realitatea.net: Steaua - Stuttgart 1-5. Declaratia uluitoare a lui Gigi Becali "E fotbal, ce conteaza. Nu ma asteptam la acest rezultat.
Sport.ro publica rapsunsurile la un sondaj online cu o singura intrebare: Care va fi deznodamantul de joi seara? • Steaua bate sau face egal si se califica:
GSP.ro: FC Copenhaga - Steaua 1-1. Ros-albastrii obtin a 10-a calificare din istorie in primavara europeana Steaua a facut joi seara un meci mare la Copenhaga si a reusit sa obtina a 10-a calificare in primavara europeana din istoria clubului, dupa ce a remizat, scor 1-1, in Danemarca.
HotNews.ro:
RTV.NET: Asaltul Europei. Steaua si CFR Cluj intra astazi in focurile Ligii Europa, la Amsterdam si Milano Steaua si CFR Cluj disputa joi primele partide in 16-imile de finala ale Ligii Europa.
google-analytics.com