Cautare

339 de rezultate pentru "televiziuni" (3.07 secunde)
Deputatul PSD Victor Ponta a criticat ieri „spectacolul“ oferit de presedintele Traian Basescu, care a fost filmat de mai multe televiziuni dansand sambata seara intr-o statiune de pe Litoral.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Marile televiziuni, dar si micile ziare au pus botoxul la milioanele de euro din bugetul de stat si au cosmetizat prin impachetari jurnalistice diversi vampiri politici ai banului public", au precizat reprezentantii AMP.
De ce isi fac reclama in presa si la televiziuni, dar nu isi respecta promisiunile?", intreaba retoric femeia pagubita.
„Poate sa fie si un semnal pe care sa-l dam pentru un parteneriat cu alte televiziuni sau o iesire pe satelit, mult mai simpla, care sa permita, dupa aceea, introducerea pe cablu.
"Ca prim-ministru, n-am sa ma ocup sa comentez declaratiile pe care doamnele in capot, la cafea, dimineata, le fac la diferite talk-showuri, la televiziuni".
Pe unele dintre ele le-a dat chiar unei televiziuni celebre din Italia, mai precis trustului MEDIASET. Acum, Mihaela lucreaza la finalizarea unui scenariu de film pentru marile ecrane.
Ungheanu a adus in discutie si proiectul unei televiziuni proprii a Camerei Superioare, probabil in ideea unui mai bun control asupra reflectarii activitatii acestei institutii.
Geoana a fost solicitat sa comenteze trecerea fostului presedinte executiv Adrian Nastase la PD, impreuna cu un grup de lideri social- democrati, de catre reprezentantii unei televiziuni.
Am ajuns aici datorita faptelor", a mai spus Anca Boagiu, care i-a criticat pe aceia care tot ies la diverse televiziuni cantand prohodul Aliantei D.A.
In acelasi timp doresc sa multumesc si celorlalte televiziuni care imi sunt aproape si care au promovat galele realizate pana acum.
Un jurnalist a lansat acest lucru pe facebook si l-a sustinut o perioada, apoi, a fost preluat de unele televiziuni care, nu stiu, poate au dorit astfel sa-si mareasca audienta ca in cazul Elodia sau poate au dorit alt ceva.
Va dati seama ce ar fi daca lumea ar sti precis ca misuna astia printre noi. Dar oamenii incep deja sa se obisnuiasca, prin toate cate se arata la televiziuni.
Si alte televiziuni au fost convinse sa colaboreze in acest sens. Regretatul jurnalist Terry Hansen scria: - Am gasit dovezi noi ca CBS TV a fost printre activele mass-media ale CIA.
"Cred ca Ovidiu Musetescu a inteles si din media, si de la televiziuni, si din discutiile purtate in grupul parlamentar, unde am avut o discutie destul de puternica pe acest subiect, ca trebuieintr-adevar sa fie activ si trebuie sa fie prezent in viata dezbaterilor parlamentare", a precizat Tanasescu, aratand ca absenta de la Parlament a lui Musetescu a facut obiectul unei discutii intre mai multi colegi de partid si deputatul PSD.
In completarea vocilor ridicate de Coalitia pentru o Guvernare Curata, diplomate si oarecum benigne, vin insa parerile fruste ale oamenilor obisnuiti, care exprima opinia generalizata referitoare la persoana lui Voiculescu, dar cenzurata de clasa politica romaneasca de teama represaliilor pe care le poate suferi eventualul "curajos" din partea unei televiziuni de talia Antenei.
Poarta ei este blocata zile intregi de babele ironizate pe Facebook sau de televiziuni. Ea a scris anul trecut pentru Justitiarul cum traieste acest fenomen din interiorul lui, dar mai ales despre CINE sunt babele care stau la coada zile in sir pentru a se ruga.
Spre deosebire de multe dintre documentarele OZN difuzate pe diferite televiziuni, care contin mult mai mult speculatii decat de fapte, filmul lui Hastings:
Mai departe, el a condamnat propaganda jegoasa si mizerabila de la diverse televiziuni, presa scrisa si diverse site-uri care a politizat cazul.
Observ ca trimisii PNL la televiziuni sunt mai toti avocati. In ciuda menirii lor, acestia pledeaza cauza procurorilor DNA ! Sper ca oamenii cu probleme penale nu risca sa fie aparati de astfel de avocati, ca sigur vor ajunge la puscarie!
google-analytics.com