Cautare

339 de rezultate pentru "televiziuni" (2.97 secunde)
Intr-un PSD Exterior a ramas si problema paternitatii reformei interne, adica a ripostei sau reactiei fata de cei ce se vor moasele voluntare ale partidului, pe care nu l-ar vota vreodata, dar mereu dispusi sa-i ofere retete "dezinteresate" de innoire - cum deja au si inceput sa apara de ieri pe la televiziuni.
Daca Guvernul se ghideaza dupa televiziuni nu o sa faca niciodata nimic. Iar ce se intampla la televiziuni, n-are legatura cu vointa oamenilor, care este in favoarea restructurarilor bugetare.
prezenta seara de seara la diverse televiziuni. ... Cu atatea televiziuni pe cap, cand sa mai aveti vreme si pentru biata economie a Romaniei ?
As putea sa fiu consultant politic pentru televiziuni, am de gand sa ma intorc la catedra", a declarat Adrian Nastase, la iesirea din inchisoare.
Lazarov avea actiuni si la cateva televiziuni, precum CNN si Antena 3 din Spania.
Efectul pervers al unei astfel de politici a departamentelor de stiri este ca marea parte a romanilor cupleaza la fiorul lansat de televiziuni, ii dau substanta si traiesc cu el in casa. ... Politicienii au ramas si ei pe langa televiziuni in virtutea inertiei, doar subiectele lipsesc.
Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor.
Bush va veni, in luna septembrie, la Bucuresti pentru a participa la lansarea unei noi televiziuni de stiri de catre acelasi grup care detine cotidianul "Puterea", informeaza paginademedia.ro care il citeaza pe Adrian Thiess, coordonatorul proiectului.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) nu a acordat licenta primei si singurei televiziuni cu tematica erotica in limba romana din Romania.
PDL trimite la televiziuni "trepanati, care nu au creier". ... Intrebat ulterior, intr-o conferinta de presa, care ar fi "trepanatii" care reprezinta PDL la televiziuni, presedintele PSD a refuzat sa dea nume, spunand ca toata lumea ii poate vedea.
Efectele iesirii din recesiune nu pot aparea peste noapte, ci reprezinta doar un semnal psihologic ca economia evolueaza pozitiv, iar Guvernul nu a sustinut niciodata ca din primavara acestui an "va curge lapte si miere", a declarat premierul Boc, acuzand televiziuni de manipulare pe aceasta tema.
Intrebat cum se poate acest lucru, el a evitat un raspuns clar, spunand drept argument ca "potrivit legii, nu pot fi unic actionar la mai multe televiziuni".
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'?
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'?
Postul nu va difuza publicitate si audientele nu vor fi masurate ca in cazul altor televiziuni. ... Cu alte cuvinte, RCS & RDS spera ca, prin largirea gamei de televiziuni difuzate, sa castige mai multi abonati.
In conditiile "embargoului" impus de principalul partid de guvernamant, ai carui reprezentanti nu mai calca de anul trecut prin platourile respectivei televiziuni, participarea premierului Mihai Razvan Ungureanu la emisiunea "Sinteza zilei" parea o victorie.
In anii de inceput ai epocii TV, forta unui post era imensa, fiindca erau putine televiziuni. ... Au amendat niste televiziuni care criticau regimul basist, e drept.
Actorul cunoscut de unii din divertismentele penibile ale unei televiziuni, este acum altcineva. ... Actorul asteapta roluri pe masura capacitatii sale, si speram ca nu isi va mai irosi talentul in manierismul solicitat de divertismentele vulgare ale unor televiziuni.
Cei din televiziuni au pretentia de a functiona intr-un business, dupa regulile business-ului. ... Avem distribuite in Romania cateva francize americane, televiziuni care pretind ca livreaza programe educative, documentare stiintifice etc.
Festivalul se afla la cea de-a saptea editie, iar Radio Romania a fost selectat pentru a doua oara in concurs, alaturi de case de productie si televiziuni din intreaga lume.
google-analytics.com