Membrii organizatiei de tineret a PSD Cluj au impartit sambata, in municipiile din judet, 10.000 de plicuri portocalii continand mesaje critice la adresa Aliantei D.A., cateva plicuri fiind impartite si de liderul PSD, Mircea Geoana, la Cluj-Napoca.
Pe fluturasii din plicuri scria "Am ieftinit gazul, am redus impozitele, am marit pensiile. Traim mai bine", iar pe verso "Felicitari. Participi la marea pacaleala. Semnat Alianta Departe de Adevar". Cateva plicuri au fost impartite pe strazile din centrul municipiului Cluj-Napoca de catre presedintele PSD, Mircea Geoana. "Este un mod creativ de a face politica. Daca nu ar fi temele serioase si consecintele grave, ar fi fost chiar o gluma buna", a afirmat presedintele PSD.
Ziaristii au reusit insa sa-l pacaleasca pe liderul PSD, spunandu-i ca Adrian Nastase a intrat in PD impreuna cu un mare grup de lideri social-democrati! Geoana a fost solicitat sa comenteze trecerea fostului presedinte executiv Adrian Nastase la PD, impreuna cu un grup de lideri social- democrati, de catre reprezentantii unei televiziuni. Muscand momeala, Geoana a reluat atacurile, exprimate in ajun, la adresa liderilor PD, care hartuiesc reprezentantii PSD din teritoriu. (A.M.)