Cautare

1246 de rezultate pentru "taxa" (4.09 secunde)
Luate în ordine alfabetica, printre cele mai scumpe autoturisme înmatriculate anul trecut la nivel national si pentru care taxa auto este destul de mare, având în vedere ca au o capacitate cilindrica de peste 2.300 cmc, se afla Bentley, Ferrari, Hummer, Jaguar, Lamborghini, Maybach, Porsche, Wiesmann si Rolls Royce.BentleyAutoturismul Bentley a fost cumparat anul trecut de 21 de persoane, dintre care 18 din Bucuresti.
105/2006, taxa pentru emisiile de poluanti provenite de la surse mobile, cunoscuta si ca taxa pentru teava de esapament, a fost eliminata. Prin urmare agentii economici pot spune ca au o taxa in minus de achitat la bugetul statului.
"Statul roman nu va introduce niciun fel de bariere administrative pentru a impiedica cetatenii sa isi exercite drepturile, in cazul in care acestia vor dori sa recupereze o parte din taxa.
Spre exemplu, taxa este mai mica pentru un automobil care nu este dotat cu ABS sau aer conditionat, ori daca masina este uzata. Formula dupa care se calculeaza acum taxa a introdus indici noi, un exemplu fiind rulajul anual mediu al masinii.
Taxa de poluare auto va fi redusa la un nivel inferior celui actual, existand si posibilitatea ca statul sa restituie diferenta de bani proprietarilor de vehicule care au achitat taxa la valoarea triplata, iar ulterior, pana in vara, va fi promovat un proiect de lege prin care va fi instituita o taxa anuala pentru toti poluatorii, a declarat ieri, dupa sedinta de guvern, ministrul mediului, Nicolae Nemirschi.
Desi nu pot fi decat multumiti de afluenta de contribuabili, specialistii municipalitatii spun insa ca este imposibil ca impozitul pe cladiri si taxa pe teren sa creasca in anul fiscal 2009.
Fara a primi indicatii de la functionarii care se ocupa de solutionarea dosarelor de inmatriculare a masinilor, multi posesori de autovehicule nu stiu ca isi pot reduce taxa printr-o simpla declaratie pe propria raspundere referitoare la numarul de kilometri rulati.
RCA-ul, taxa auto si biletele RATB. ... TAXA AUTO • Nici controversata taxa de poluare nu a ramas nemodificata. Astfel, incepand cu acest an, Guvernul a decis sa majoreze taxa auto, in incercarea de a stopa intrarea in Romania a unui numar prea mare de masini second hand.
Taxa Auto se transforma in Timbru de Mediu Taxa de prima inmatriculare auto va fi inlocuita cu un "timbru de mediu" pentru care proprietarii de vehicule vechi si poluante vor plati mai mult, iar detinatorii de vehicule noi vor plati mai putin sau chiar deloc in cazul masinilor hibride electrice, a anuntat premierul Victor Ponta.
Pentru Dacia Logan, taxa de poluare este intre 363 si 774 de euro. Incepand de astazi, vom plati taxa de poluare inclusiv pentru masinile cu motor.
Toate au avut intr-un timp extrem de scurt o rata de absorbtie foarte mare, in sensul in care calculele bugetare contabile indicau o reducere (a veniturilor incasate din acea taxa n.r) intr-un procent mai mare, iar acest procent a fost (mai mic - n.r.), de exemplu in cazul impozitului pe profitul reinvestit, chiar nu a existat niciun fel de scadere, a existat chiar o crestere, in celelalte cazuri reducerea a fost diminuata cu aproximativ 30 de procente in doar primele trei luni de aplicare.
GEASOL Craiova, societate aflata in faliment, are si ea datorii totale in valoare de aproape 370 de milioane de lei vechi - pentru taxa auto, impozitul pe cladiri si terenuri, precum si pentru taxa pe afisaj publicitar.
Taxa de acces in Statiunea Mamaia pentru autoturisme care nu au numar de inmatriculare in municipiul Constanta; Taxa pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice in Constanta, Mamaia si Sat Vacanta;
"Ar fi o taxa care sa penalizeze proasta guvernare si faptul ca nu exista responsabilitate politica si juridica. De exemplu, ar putea sa fie o taxa pe politica in domeniul agricol, care are mult de suferit, sau pe proasta administrare a Justitiei in Romania", a sustinut joi Puscas.
Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a multumit presedintelui Traian Basescu pentru ca este prezent la ceremonia de preluare a Automobile Craiova de catre Ford, apreciind ca acesta a inteles astfel, in final, ca taxa auto este utila si nu reprezinta o ambitie personala.
O alta varianta luata in calcul este transformarea taxei de poluare intr-o taxa platibila anual si impusa tuturor proprietarilor de autovehicule, separat de impozitul pe proprietate, releva un document guvernamental obtinut de MEDIAFAX.
Autoritatile de la Berlin s-au gandit sa introduca, de la 1 ianuarie 2005, o taxa pentru toate autocamioanele care tranziteaza Germania. Si asta, dupa ce austriecii au introdus si ei o taxa de drum de la 1 ianuarie 2004.
Taxa de salubritate pentru persoanele care locuiesc la case a fost eliminata, dar se plateste in continuare. ... In aceste conditii, taxa de salubritate, de 25.000 de lei pentru fiecare persoana, continua sa se incaseze prin Directia de impozite si taxe a Primariei.
Se revine, astfel, la aceeasi taxa care se platea in 2003.
Reprezentantii primariei spun ca din taxa de 5.000 de lei vor sa plateasca utilitatile din toaletele pe care pana acum le puneau la dispozitie gratuit.
google-analytics.com