Cautare

295 de rezultate pentru "tarife" (7.10 secunde)
In acest moment, chiar dupa introducerea cotei de 19% a TVA-ului, in Romania sunt cele mai mici tarife practicate in zona Uniunii Europene.
Pretul la consumator al gazelor naturale se va dubla la orizontul anului 2007 daca situatia pe piata petrolului va fi nefavorabila, a declarat directorul Directiei preturi si tarife din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN), Gabriel Sirbu.
"Impreuna cu Ministerul Economiei vom face un demers urgent catre Ministerul Administratiei si Internelor sa elaboram un act normativ, astfel incit situatia sa nu ia amploare, pentru ca se va crea o nebunie, daca in fiecare localitate se vor aplica alte tarife la consumul de gaze naturale ", a explicat pretedintele ANRGN, Stefan Cosmeanu.
In aceeasi statiune, dar la un hotel de trei stele (Amiral, Comandor, Oxford), preturile cresc putin, proportional cu calitatea serviciilor, si ajung la 4,4 milioane de lei - 10,5 milioane de lei de persoana, pentru sase zile, tarife diferentiate in functie de alegerea clientului, camera single, dubla sau apartament.
Un sejur de 5 nopti la un hotel de trei stele la Stana de Vale costa, incepand de astazi, intre 6,9 milioane de lei si 11,2 milioane de lei, tarife diferentiate in functie de ceea ce alegeti, camera dubla, single sau apartament, cazare cu demipensiune si/sau tratament.
Nivelul inflatiei pentru acest an, discutat si convenit in negocierile din aceste zile cu expertii FMI, este de 7,5%, cu 0,5 puncte mai mare decat cel stabilit initial, in principal ca urmare a majorarilor de tarife operate pentru aceasta perioada, potrivit MEDIAFAX, care citeaza surse guvernamentale.
Aceasta deoarece opereratorii de telefonie stabilesc tarife de vinzare fara ca acestea sa poata fi controlate. Doar in cazul in care se constata existenta unui monopol al preturilor, Consiliul Concurentei poate interveni.
Pe langa TVA, la aceste tarife se mai adauga acciza de 0,14 euro pe 1.000 de kWh livrat firmelor si 0,3 euro pentru aceeasi cantitate, daca aceasta este destinata populatiei.
Tarife mai mari cu 30% sau chiar duble Tarifele pe Litoral au crescut deja incepand din iulie, in medie cu 20 - 30 %.
Daca insa vrei sa mergi undeva prin vreo statiune mai indepartata accepta repede cursa si incepe jecmaneala. Asta pentru ca in Constanta se practica mai multe tarife pentru serviciul numit „Taxi“.
Rate de inflatie mici in iulie si august sint vitale pentru atingerea tintei de crestere medie a preturilor pentru intregul an, pentru ca din toamna se asteapta cresteri de preturi si tarife imposibil de ocolit.
Tarifele pentru transportul feroviar de calatori vor creste trimestrial in medie cu 5-7 procente in termeni reali, in perioada septembrie 2005-decembrie 2007, pentru a se evita o criza de durata in sistemul feroviar, urmand sa se ajunga la o crestere insumata de 50-60% a acestor tarife.
Daca unii au avansat tarife fabuloase, care la prima vedere depasesc pretul pentru o destinatie externa in aceeasi perioada, altii au in vedere preturi accesibile si celor cu venituri medii.
Asiguratorii vor tarife si mai mari Pentru anul viitor, majoritatea societatilor de asigurare au ales sa-si majoreze tarifele cu 20%, valoare care reprezinta maximul admis.
Cetatenii din Uniunea Europeana vor avea acelasi tratament cu romanii in ceea ce priveste dobandirea permiselor de vanatoare, dreptul de a practica vanatoarea si tarifele de impuscare, se arata intr-un proiect de lege, recent aprobat de Guvern.
Pe de alta parte, tarile vecine Romaniei - Bulgaria, Ungaria, Croatia sau Slovacia - cu o oferta concurenta, practica tarife mult mai avantajoase.
Pe de alta parte, tarile vecine Romaniei - Bulgaria, Ungaria, Croatia sau Slovacia - cu o oferta concurenta, practica tarife mult mai avantajoase.
Pe de alta parte, tarile vecine Romaniei - Bulgaria, Ungaria, Croatia sau Slovacia - cu o oferta concurenta, practica tarife mult mai avantajoase“.
In statiunea Venus va fi inchisa, dupa 3 septembrie, o mare parte a hotelurilor. Cele care vor functiona in continuare, aplica tarife mult reduse.
Noile tarife sunt: benzina Eco Premium costa 36.300 de lei pe litru, litrul de Premium fara plumb costa 36.000 de lei, iar benzina Top Premium 99+ se ieftineste cu 1.000 de lei si costa 39.300 lei.
google-analytics.com