Cautare

14291 de rezultate pentru "targ de produse traditionale bucuresti" (8.21 secunde)
- Astazi s-a deschis la Bucuresti, pe Strada Ficusului nr. 42, in incinta Institutului de Cercetare - Dezvoltare pentru Apicultura S.A. ... - Avem 90 de expozanti si in general sunt ceva mai multi producatori apicoli.
real,- prezinta in cadrul Zilelor Italiei peste 200 de produse specifice bucatariei mediteraneene. ... real,- Hypermarket desfasoara o ampla actiune de promovare a produselor italiene in cadrul celor 25 de magazine ale retelei din Romania.
Liberalii sustin ca reprezentantii partidului de guvernamant le-au furat ideea organizarii unui targ cu produse traditionale in perioada sarbatorilor de sfarsit de an.
• Kilipirim, editia de primavara din acest an:
Targul Gospodarilor, deschis in Calarasi pana pe 24 decembrie Deschis pe 9 decembrie, in fata Cinematografului Orizont, Targul Gospodarilor ofera acum, inaintea sarbatorilor de iarna, produse traditionale dintre cele mai diverse, pe gusturile tuturor.
Vanzarile de produse gata preparate s-au dublat in primele trei luni ale acestui an fata de aceeasi perioada din 2005. Aceasta pentru ca obiceiurile de consum ale populatiei s-au modificat, dar si datorita ofertei diversificate din marile magazine, care satisface pana si gurmanzii cu cele mai rafinate gusturi.
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Sunteti invitati la prima editie a Festivalului interactiv pentru intreaga familie "Amintiri din copilarie", pentru un sfarsit de saptamana plin si o spectaculoasa Parada a teatrelor pentru copii.
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres.
Piciorul diabetic, ulcerul varicos si escarele sunt cele mai frecvente tipuri de rani cronice, afectand peste un milion de romani. Acestea presupun deseori dureri persistente, risc constant de infectii, limitarea activitatilor zilnice, vizite interminabile la medicul specialist si costuri ridicate.
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, sunt prezenti zilele acestea la targul de produse traditionale organizat in Parcul Cismigiu. ... Eu si fiul meu, Nicolae Savin Gusitoaie, de 24 de ani, cantam muzica populara si apartinem de Casa Sindicatelor.
Acesta si-a indreaptat degetul spre conducerea patidului, care, din diverse interese, a luat decizia de a-l inlatura de la conducerea Organizatiei Municipale desi membrii din Consiliul de Coordonare Local l-au ales ca presedinte.
Din dorinta de a sprijini dezvoltarea sectorului economic al micilor intreprinzatori, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta organizeaza Targul firmelor de certificare si consultanta - in premiera regionala, la malul marii.
Chiar daca participarea la un târg de locuri de munca poate fi intimidanta, mai ales pentru persoanele aflate la prima angajare, aceasta poate fi începutul unei noi si promitatoare cariere.
La targurile imobiliare din aceasta toamna, cei mai importanti jucatori ai pietei s-au orientat spre un singur targ, cu titlu de exclusivitate.
Zarva specifica sarbatorilor a inceput deja in marile magazine comerciale, care sunt pline ochi de la deschidere si pana la inchidere.
Maria Zapca si sotul ei participa la targul de produse traditionale si al mestesugarilor organizat la Universitate in luna decembrie. Maria Zapca este mester popular la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale.
Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" a facut primul pas in amenajarea unui spatiu expozitional, in colaborare cu Regia Autonoma de Transport (RAT) Craiova.
Se deschide Targul de Paste din Bucuresti. PROGRAMUL evenimentelor Ajuns la cea de-a VIII-a editie, targul de Paste din Capitala TRADITII SI FLORI DE SARBATORI isi propune sa valorifice arta traditionala si sa readuca in atentia publicului valori autentice romanesti.
Ministerul Agriculturii organizeaza, in perioada 1 — 3 aprilie, la Palatul Parlamentului, o expozitie de produse traditionale romanesti si de artizanat, la care participa 30 de producatori romani si cativa din Republica Moldova, iar pe 3 aprilie va avea loc o degustare de vinuri si de produse traditionale.
Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita participa la targul de produse traditionale organizat pe platforma de la Academia Militara in fiecare week-end, de vineri pana duminica inclusiv, intre orele 9.00 - 20.00, cu produse traditionale.
google-analytics.com