Cautare

9416 de rezultate pentru "targ de iarna piata taraneasca si mester" (5.00 secunde)
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca si Mester(Esti)! de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. ... Mergem la Piata taraneasca de la MTR, dar si la alte targuri traditionale!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Demisia neasteptata atat din cadrul Biroului Permanet Judetean, cat si din partid, l-a facut pe Doru Resmerita sa iasa ieri in fata presei si sa dea cartile pe fata.
Din dorinta de a sprijini dezvoltarea sectorului economic al micilor intreprinzatori, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta organizeaza Targul firmelor de certificare si consultanta - in premiera regionala, la malul marii.
Chiar daca participarea la un târg de locuri de munca poate fi intimidanta, mai ales pentru persoanele aflate la prima angajare, aceasta poate fi începutul unei noi si promitatoare cariere.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str.
In acest week-end, dis-de-dimineata pana dupa-amiaza tarziu, zeci de producatori va asteapta la Muzeul National al Taranului Roman, la Piata Taraneasca, cu produse traditionale romanesti si nu numai.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. ... Mergem la Piata taraneasca si de la Constanta si Galati (vom fi prezenti in acest week-end).
La targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate. "Creez de sapte ani coliere din lemn facute la strung.
Emil Florescu a participat in aceste week-end la targul de produse traditionale Piata Taraneasca si Mester(Esti)!, organizat in curtea MTR, cu: sase soiuri de magiun de prune din vanata romaneasca, tuleu, stanlei, anaspet, clotuse si arjan, dar si palinca si tuica.
Emil Florescu este o prezenta constanta la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman, dar si la alte targuri. Recent, acesta a participat la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu, cu palinca si tuica.
Luni a avut loc prima intalnire a Comandamentului de iarna 2010-2011, sub conducerea ministrului Anca Boagiu. Principalele subiecte abordate in cadrul videoconferintei au fost pregatirea bazelor de deszapezire, stadiul aprovizionarii cu antiaglomerante si antiderapante, asigurarea carburantilor si echipamentelor, dar si situatia contractelor pentru intretinerea multianuala.
Luni a avut loc prima intalnire a Comandamentului de iarna 2010-2011, sub conducerea ministrului Anca Boagiu. Principalele subiecte abordate in cadrul videoconferintei au fost pregatirea bazelor de deszapezire, stadiul aprovizionarii cu antiaglomerante si antiderapante, asigurarea carburantilor si echipamentelor, dar si situatia contractelor pentru intretinerea multianuala.
Incepand cu iarna vviitoare, anvelopele de iarna vor fi obligatorii ImpactNews informeaza: ... Anvelopele de iarna, obligatorii Senatul a adoptat marti Ordonanta Guvernului prin care se impune obligativitatea detinerii de anvelope de iarna de catre toate autovehiculele care circula pe drumurile publice.
Ce poate fi mai rau decat sa te prinda politia fara cauciucuri de iarna? ... sa te prinda inspectorii ARR cu cauciucurile in neregula Ordonanta de Guvern nr.
Anvelopele de iarna, obligatorii pana la 1 aprilie. Vezi daca le poti schimba Tempereaturile ridicate din ultimele zile a facut ca, exceptand zonele de munte, zapada sa dispara de pe carosabil. In aceste conditii se pune intrebarea daca anvelopele de iarna mai necesita oportunitatea mentinerii pe automobile.
A XXII-a editie a Jocurilor Olimpice de iarna se va desfasura in orasul Soci, Rusia in perioada 7 - 23 februarie 2014, cateva probe avand loc insa in orasul-statiune Krasnaia Poliana. Vor avea loc 98 de probe sportive in cadrul a 15 sporturi.
ORA DE IARNA 2014:
Suntem in plin sezon rece iar sarbatorile de iarna bat la usa. Cu siguranta te-ai intrebat de ce te ingrasi mai mult iarna.
Hala viitoarei piete din cartierul craiovean 1 Mai va semana cu o aripa de avion Infiintata cu zece luni in urma, SC Piete si Targuri Craiova SRL a reusit sa termine anul 2011 pe profit.
Gabriela Mateiuc, director la Cozonac Domnesc de la Botosani, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... "La acest targ, am adus:
google-analytics.com