Cautare

9416 de rezultate pentru "targ de iarna piata taraneasca si mester" (8.38 secunde)
Trucuri eficiente impotriva frigului, in sezonul rece O serie de trucuri recomandate de expertii in sanatate se pot dovedi extrem de utile pentru a combate frigul pe timp de iarna si pentru a pastra caldura corporala, informeaza dailymail.co.uk.
In noaptea de sambata spre duminica am trecut la ora oficiala de iarna Romania a trecut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, iar ziua de 26 octombrie, care are 25 de ore, este cea mai lunga din an.
Judetul Hunedoara risca sa ramana in frig pe timp de iarna. ... In data de 27 iulie a.c., Consiliul Local al Municipiului Petrosani a organizat o dezbatere publica a carei tema a fost: Situatia Complexului Energetic Hunedoara si implicatiile acesteia asupra comunitatii locale.
Intersectiile arata ca un cimitir de masini. ... Si tot asa. Politica e invinsa de starea vremii. Iarna este marea incercare a tuturor guvernelor. Daca scapa cu bine de perioada decembrie/martie, atunci in restul anului e pur si simplu o fericire sa fii la putere.
Vera Andronic a participat recent la targul Piata Taraneasca de la MTR cu camasi pentru copii, bundite din dihor, miel si nurca veste traditionale, ii vechi, cu gentute traditionale de diverse culosi si modele, la 20 RON, 30 RON, ciorapi de iarna din lana, pentru copii, dar si pentru adulti.
Nivelul ridicat al panzei freatice ingreuneaza procesul de constructie al Centrului Expozitional si de Afaceri din Craiova Cele trei firme care au castigat licitatia pentru construirea Centrului Multifunctional s-au adunat ieri pe locul fostului Targ Romanesti, pentru a incepe lucrarile.
Targ de confectii - producatori romani - 23 - 27 octombrie Kilipirim - targ de carte cu discount si la etaj Targ de Spiritualitate si Terapii complementare "A noua dimensiune" 30 octombrie - 3 noiembrie Make-up Fest - 9 - 10 noiembrie Bijuterie de Autor - 16 - 17 noiembrie Targ Vintage - 23 - 24 noiembrie Targul Cadourilor de Craciun - 29 noiembrie - 24 decembrie.
Nici bine nu s-a infaptuit colaborarea dintre PNL si PD-L in cadrul Consiliului Judetean (CJ) ca apar dispute asupra proiectelor ce ar urma sa fie dezbatute. Liberalii sustin ca reprezentantii partidului de guvernamant le-au furat ideea organizarii unui targ cu produse traditionale in perioada sarbatorilor de sfarsit de an.
Basescu si cainele Pandelache (Autor: Doru Buscu) Un mister care nu sacaie pe nimeni, dar care nu va fi dezlegat mai devreme de prima ciocnire a Pamantului cu un asteroid urias, umbla nestingherit printre logica si bunul simt. De ce l-a sustinut INTREGUL OCCIDENT pe Traian Basescu?
Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" a facut primul pas in amenajarea unui spatiu expozitional, in colaborare cu Regia Autonoma de Transport (RAT) Craiova.
• Kilipirim, editia de primavara din acest an: 19-23 martie, zilnic intre orele 10.00 si 20.00.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Tactica de negociere a sefilor de la FRF, comparata cu mersul "la targ" de Ionut Lupescu Lupescu a punctat ca dupa plecarea lui Radoi, sefii de la FRF nu au avut vreun plan specific, ci au negociat ca "la targ" cu diversti antrenori.
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu: sase soiuri de magiun de prune din vanata romaneasca, tuleu, stanlei, anaspet, clotuse si arjan, dar si palinca si tuica. "Fiecare magiun are legaturi stranse cu soiul de prune!
Piata muncii din constructii se confrunta cu o criza care se acutizeaza de la o zi la alta. Firmele nu pot face fata proiectelor pentru ca au deficit de personal.
Consiliul Concurentei a luat la puricat cele zece banci care stabilesc ROBID si ROBOR, suspectate ca au tinut sus în mod artificial ratele dobânzilor si au transmis clientilor costuri mari si nejustificate.În conditiile în care, în ultimul timp, au fost sesizate o serie de nereguli pe piata interbancara, Consiliul Concurentei (CC) a declansat din oficiu o investigatie având ca obiect o posibila întelegere între anumiti agenti economici activi pe piata serviciilor bancare si interbancare, practica interzisa de Legea Concurentei.
Bucharest RUNNING CLUB informeaza ca in intervalul 13-14 mai 2017 va organiza cea de-a Sasea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, cu punctul central in Piata Constitutiei. Editia 2017 se desfasoara pe un traseu stradal securizat si inchis circulatiei auto pe o distanta de 21 km.
Avand in vedere ca, zilele acestea, Bucurestiul se afla sub avertizare de cod galben si, probabil, ne vom confrunta cu temperaturi ridicate pana la sfarsitul lunii, asa cum arata meteorologii, am avut in aceasta dimineata o sedinta operativa cu toti factorii implicati in luarea masurilor privind protectia bucurestenilor in zilele cu temperaturi ridicate, caniculare.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, de la Piata Taraneasca, din curtea MTR, vizitatorii pot cumoara si in aceasta zi rahat turcesc, cataif, suberek cu branza, ciocolata de casa si salam de biscuiti, cozonaci si poale-n brau, pasca, cataif cu nuca.
Ioan Nistor, mester pielar din Sighisoara, a participat impreuna cu nepotul sau, Alex, de 10 ani, la targul traditional Rural Fest organizat in Parcul Kisseleff din Bucuresti. "Targul e binevenit si ne pare rau ca a tinut doar o zi!
google-analytics.com